Gera atmosfiera skaitantiems,
moters gyvenimas nelengvas, sveikata, egzistavimo rupesciai, nes normaliu gyvenimu tuo nepavadinsi. Ji, manau, tiesiog saves visai nevertina, pamirso, kaip svajoti, dziaugtis, per visus rupescius. Priprato prie visu sunkumu ir nebetiki, ir nebesusimasto, jog gali buti kitaip. Liudna. Kvaisa ji nera, manau, tiesiog pasleido plaukti pasroviui. Kaip pasakose - pasuksi i desine, bus tas ir tas, pasuksi i kaire, tas ir anas.Tai turbut, kazkada pasuko ne ten. Vyriokas, zinoma, tik pavadinimas, rieda link savo galutinio tasko ir nesvarbu, ka pakeliui nusitemps.
Yra moteru, kurioms dzin, yra ir vyru, kuriems dzin.
Merginos, galvoja, kad visi vaikinai nori tik ilgu koju ir panasiai. Vaikinai, kad visos merginos ziuri tik i pinigine ir panasiai. Tai vadinasi isankstiniai nusistatymai, arba bandos mastymas(tai neizeidimas),tipo, jei dauguma taip sako, tai vadinasi tai gali buti tiesa ir pagalvoti savo galva uzmirstam.
Aisku, visi ir kiekvienas mastom savaip ir panasiai, kiekvienam neitiksi. Gerai tie forumai, cia gali atvirai issireiksti. Kas ramiai, kas pasibardami. Cia bent realiai i snuki negausi, uz savo issisokimus ar pernelyg naivia nuomone. uz kadro esant, gali buti savim ir nereikia meluoti ir vaidinti mandagu, jei kas tave nuosirdziai uzkniso.
Prisipazinsiu, as savanaude. Man savarbus civilizacijos patogumai, i turistinius zygius nevaikstau (suskiai uodai), pinigai, zinoma, svarbu, bet man svarbiausia, kad butu mokesciai sumoketi, pavalgymui, butiniausiems dalykams, o kas lieka, o jei lieka, tam fantazijos visada atsiranda. Ta prasme, svetimo nemegstu skaiciuoti, smagiau savo. O ar imti is kito ar ne, duoti ar ne, tai kiekvieno reikalas.
Zinau,kad saves tikrai neskriausciu. Nebusiu su betkuo, kad tik kas butu salia. Geriau vienai nei su bet kuo. Man 32 metai, esu viena. Bus, tai bus, nebus, tai nebus .
Visi esam kalti, kol neirodyta priesingai. Tik reikia nepatingeti issiaiskinti, tai yra susipazinti su zmogum, bent truputi suzinoti ape jo gyvenima, aisku, jei ta persona tave sudomina.
Visu pirma bukit saziningi sau, issiaiskinkite ko norit is saves ir kitu. Paprasykit, kad artimiausi zmones, nuosirdziai pasakytu, ka apie jus galvoja, be pagrazinimu. Kritika is salies gerai papurto, pati isbandziau.
Geros dienos