121

Re: Merginos yra savanaudes

Mano, manymu tai iš vis čia nesuprasi, kas ko ieško ir kam ko reikia... Vaikinai, gal kažko ir ieško, o merginoms tiesiog, greičiausiai akivaizdus dėmesio trūkumas, kvaili principai ir visokie kaprizai, na ir kas iš to? Jei taip atvirai nepagaunu prasmės, vienaip skelbtis kitaip elgtis. Ar taip arba ne. Kam kitiem knisti smegenis. Čia kalbu pagrinde apie savo amžiaus merginas, absoliučios savanaudės...

122

Adas parašė:

Mano, manymu tai iš vis čia nesuprasi, kas ko ieško ir kam ko reikia... Vaikinai, gal kažko ir ieško, o merginoms tiesiog, greičiausiai akivaizdus dėmesio trūkumas, kvaili principai ir visokie kaprizai, na ir kas iš to? Jei taip atvirai nepagaunu prasmės, vienaip skelbtis kitaip elgtis. Ar taip arba ne. Kam kitiem knisti smegenis. Čia kalbu pagrinde apie savo amžiaus merginas, absoliučios savanaudės...

didzioji dauguma tokios,,o cia kontingentas tokiu itin didelis,,,graziai sneka bet tai tik kazkieno citatos,mintys is knygu ar seip kokia auksta tema,,,realiai sutinku kad pacios nezino ko nori,,nori vieno ,2,3,,plius kad kaip daugumos pasisakymuose suprantu islaikit kazkieno vaika ar dar kazka tai cia jau privaloma,,,suprask ji daves ,,zaide meile ar seima ,,,a normalaus darbo nera ir pan,,o tu kol dirbai kazkur  ir esi laisvas,,,privalai beveik tokias islaikit ,gerbt,mylet,,,

123

tinsanis parašė:
Adas parašė:

didzioji dauguma tokios,,o cia kontingentas tokiu itin didelis,,,graziai sneka bet tai tik kazkieno citatos,mintys is knygu ar seip kokia auksta tema,,,realiai sutinku kad pacios nezino ko nori,,nori vieno ,2,3,,plius kad kaip daugumos pasisakymuose suprantu islaikit kazkieno vaika ar dar kazka tai cia jau privaloma,,,suprask ji daves ,,zaide meile ar seima ,,,a normalaus darbo nera ir pan,,o tu kol dirbai kazkur  ir esi laisvas,,,privalai beveik tokias islaikit ,gerbt,mylet,,,

čia jau galima kalbėti apie merginos-moters savigarba, čia tarsi to ir nebuvimas, nejaučiama sau savigarba tao pirmiausia, o antra nejaučiama savigarba vaikinui - vyrui jeigu toks šalia atsirada, per ne lyg savanaudiškos paskatos, gi vyras to neprivalo daryti, jeigu į jį, tiesiog, žiūrima kaip į žaislą tai barakudizmas jei kallbant apie suaugusias ir subrendusias moteris, jei kalbant apie -+ 20- tines merginas, proligynama savo ego patenkinimui, tai gaunaisi tarsi žaidimas. Sunku pasakyti, tačiau, pagrindinis kontingentas moterų čia ieško 25% to kuris išlaikytų barakudos, 50% aplamai namisėdos su trukumu dėmesio tik kimarina, 15% kažko ieško, bet neranda, likusios nesižino kas darosi.

124

Adas parašė:
tinsanis parašė:
Adas parašė:

čia jau galima kalbėti apie merginos-moters savigarba, čia tarsi to ir nebuvimas, nejaučiama sau savigarba tao pirmiausia, o antra nejaučiama savigarba vaikinui - vyrui jeigu toks šalia atsirada, per ne lyg savanaudiškos paskatos, gi vyras to neprivalo daryti, jeigu į jį, tiesiog, žiūrima kaip į žaislą tai barakudizmas jei kallbant apie suaugusias ir subrendusias moteris, jei kalbant apie -+ 20- tines merginas, proligynama savo ego patenkinimui, tai gaunaisi tarsi žaidimas. Sunku pasakyti, tačiau, pagrindinis kontingentas moterų čia ieško 25% to kuris išlaikytų barakudos, 50% aplamai namisėdos su trukumu dėmesio tik kimarina, 15% kažko ieško, bet neranda, likusios nesižino kas darosi.

o kokiai  kategorijai  ieškančiųu  save  priskiri?Taip  gražiai  išdėstei  moterų  kategorijas  ,tai  kodėl  pamiršai  vyrus  procentais  išdalyti.

125

Esmeralda parašė:
Adas parašė:
tinsanis parašė:

o kokiai  kategorijai  ieškančiųu  save  priskiri?Taip  gražiai  išdėstei  moterų  kategorijas  ,tai  kodėl  pamiršai  vyrus  procentais  išdalyti.

Kadangi, kalba eina apie moteris, todėl apie moteris ir išdėsčiau, vyrais nesidomiu, todėl apie tai pasakyti nelabai kažką galiu tačiau manau, nors tai žinoma proporcijos čia kitokios manau butų. Realiai jei jau kalbant apie mane, tai pats save bučiau linkęs priskirti tai kategorijai, kurie kažko ieško,bet neranda.

126

Dainius parašė:

Ar tikrai manote, kad merginos yra savanaudes ir kartais tas labai zeidzia. Jos sako, kad joms yra svarbiausia zmogaus sirdis, taciau is tikruju iesko graziu, turtingu vaikinu.

Ciua tipo maxsimas is daug graziu ir turtingu vaikinu iesko su grazia sirdim :::036 tipo israus ir prikabins prie raktu kaip pakabuka :::044

127

Oho  kokios  įdėjos,ir  kaip  atrodytų  tavo  širdies  pakabutis?:::426Pasikabini  ir  tvinksi  taip  gražiai:::044

128

Esmeralda parašė:

Oho  kokios  įdėjos,ir  kaip  atrodytų  tavo  širdies  pakabutis?:::426Pasikabini  ir  tvinksi  taip  gražiai:::044

Mano ne pakabino o imete i mikseri ir sumale i kotletus katinui :::034 vagsas katinas siko sirdim
visa savaite  :::044

129

Laima parašė:

Labutis visiems,
nepatingejau, perskaiciau visus penkis psl. As cia tik vakar prisiregistravau. Vieno zmogaus duota tema perejo i dvieju (Esmeraldos ir Nesvarbaus) komentarus (svelniai tariant).Judu labai panasus smile, ar nepamastet susitikt, manau, is judvieju gautusi geras duetas (be ironijos, nuosirdziai). Panasus dalykai traukia panasius. Tikiu, jei susipazintumet, tai nurimtumet. Bet, tai tik mano nuomome.
O jei i tema, tai tiesa, ka vienas lankytojas parase, jog kiekvienas esam maziau ar daugiau, savanaudziai. Kiekvienas norime graziu, geru dalyku. Tik daug dazniau viskas susisuka aplink materialius ir apciupiamus dalykus, nuo ko zmogaus jausmai galu gale atbunka ir jis praranda gebejima dziaugtis mazais, salia esanciais dalykais (pvz. vakarinio dangaus spalvom, kad ir kaip tai banalu pasirodytu). "Zmogus, jausmai, kasdienube, pasaulis... susideda is smulkmenu. Is smulkmenu susidaro visuma. Visuma YRA gyvenimas. Isvada...". O isvada padaro kiekvienas pagal savo sazine smile .
Juk neturetu buti sunku buti tiesiog geram. Noret nedraudziama, bet jei ismoksim duoti, tai butinai gausim atgal. Nebereikalo yra posakiai: kaip pasiklosi, taip ismiegosi...ka pasesi, ta ir pjausi...kaip pasauksi, taip ir atsilieps.
Kokias mintis sukam galvoj, toki gyvenima ir atitinkamus zmones ir pritraukiame. Geram buti nera sunku. Laikui begant grazos gauni daug daugiau negu investavai. Nesvarbu ar tai geras darbas, ar zodis, ar mintis.Jei nori, kad kas pasikeistu, reikia pradeti nuo saves. Dauguma pasakys, kad visa tai zino, bet ar kas nors tai daro? Va.
Uzkandai

Gyvenimo psūkiai
tu neatspėsi, nesužinosi,
Kuriuo keliu tavo gyvenimas pasuks:
Jis tau atnešti laimę gali,
Bet gali žiaurų pokštą tau iškrėst.
Viena vienintelė nelaimė
Tau gali viską sugadint.
Gali šypsotis ir šokti ligi ryto,
Bet vakare jau laimės nebeliks.
Tu vis galvosi
Apie tą nelemtą dieną,
Kai nejučia paslydai ant akmens,
Tu galvoji, ir tau pikta -
Juk galėjai kažką pasakyt,
Ar kažką padaryt.
Galva sunkėja,
Jos rankom jau nenulaikai,
O akys plačiai pramerktos
Patvinsta lyg rudens ežerai.
potvynis nuslūgsta,
Išdžiūna lig aušrų,
Bet kas iš to -
Tai tik lig ateinančių sutemų.
Jeigu tik galėtum pasidalint sūriu skausmu,
Gal tada nereikėtų slėpti savos naštos
Nuo nesuprantančių minčių.

Bukime siektiek geresni kitiems ir sau, bukim siek tiek atviresni ir tada lengviau suprasim vieni kitus.

Geros dienos smile

Gražu smile

130

Rūta parašė:

Perskaičiau visus puslapius,l visas replikas, diskusijas, rietenas... Prisiminiau realią situaciją. Iš gyvenimo. Nesvarbus, labai prašyčiau pakomentuot, ką tu į tai.
O situacija tokia. Yra pora - moteris, išsiskyrusi, keturi vaikai (beveik visi daugiau ar mažiau savarankiški ir beveik visi turi/turės savo šeimas), vyriausiasis padeda motinai, nors turi savo šeimą ir gyvena bei dirba užsienyje. Yra ir penktas - pagrandukas, kurio ji susilaukė su dabartiniu gyvenimo  draugu (jie lyg ir norėjo tuoktis, bet to taip ir nepadarė). Moteris už vyrą vyresnė beveik 10 metų, bet tai jiems nesutrukdė susilaukt vaiko. Moteriai prieš 4 metus diagnozuotas ir sėkmingai operuotas vėžys. Turi invalidumą. Vyras visada turėjo vieną tokią 'draugę' - taurelę. Ir ji tai dar kentė, nors n kartų spyrė lauk, bet vis priimdavo atgal. Ir štai vieną negražią dieną vyruką dar šiltą suvystė prie vairo. Prarado teises, prarado darbą (buvo troleibuso vairuotojas). Iki šių metų jis niekur nieko nedirbo (chaltūros darbu nelaikau - pinigus 99% prapildavo). Kai jau rimtai prispyrė, pareiškė, kad jis, matote, atprato dirbt. Na ką - neįgali moteris išlaiko sveikut sveikutėlį meitėlį (sorry, kitaip neišeina sakyt), kuriam daug patogiau nieko neveikt ir kartas nuo karto (kartą per. savaitę/dažniau/rečiau) leistis į daugiadienes. Kaip tokį vyra pavadinsi? A? Vyru? Būna dienų, kai moteris negali dirbt - jai tiesiog labai bloga būna, ir tai, kaip sakė daktarai, dabar bus nuolat - tik nežinia, kada tokia nemaloni būsena užeis. Tiesa, prieš mėnesį vyriokas darbą rado ir gavo. Padirbo porą dienų ir vėl - užpylė. Ji ir vėl jį varė velniop - bet... Nėra kam padėt tvarkytis buityje, tai priėmė atgal, nors jau žadėjo, kad dabar jau viskas viskas... Vyrioko laimė - matyt, su darbuotojais striuka, tai priėmė atgal be didelių laužymųsi į tą pačią darbo vietą.

Tai štai - vyriokas pačiame jėgų žydėjime, bet tiesiog tingi dirbt, ji - gal irgi kai kada labiau pamyli save ir pagaili, bet turi negalią. Kas ką turi išlaikyt?

Aišku būna ir taip. Gaila man tos moters, stiprybės jai, sveikatos, o ir vyrui turėtų būti gėda. Tačiau sutik, kad čia pavieniai atvejai..

131

pritariu:D

132

savanaudes ar ne savanaudes koks skirumas pas visus piirstai i save linksta , blogiau ,kai jos buna neapsisprendusios ir dar nezino ko joms reikia , veina diena guodziasi ,kaip jai sunku vienai, kita jau jai nieko nereikia ,jai vienai geriau, ar tai savanaudiskumas , abejoju. taip kad baigit sklest demagogija ir ieskot priespriesu tarp motes ir vyro, o mylekit jas ir bukyt mylimi smile

133

Rūta parašė:

Supratau. Moteris kalta jau vien dėl to, kad yra moteris. Ir pagal tave, kad ir ką ji bedarys, vis tiek bus kalta. Padėtis be išeities? Ar kažkieno rimtai ligota fantazija, m? Ji juk išlaikymo nereikalauja? Išlaikymo reikalauja JIS. Tai JIS nenori dirbt. Bet valgyt ir - atsiprašau - pasidulkint nori. Už dyka, žinoma. O toks meitėlis kaip jis valgo tikrai daug. Na gerai, išvys tokį. O ką jai daryt po to? Pražiūrėta tas tavo "reikia žiūrėt' - mokyt kitus visi labai gudrūs, o kai patys š atsiduria - prasideda verksmai.
Bet aš klausiau - tai normalu? Toks vyras vertas pagarbos? Ai, tiesa... pamiršau vieną faktą - jis parnešdavo pinigų - birža mokėjo pašalpą. Kurią darbą praradęs irgi prarado (tik, kaip minėjau, išgelbėjo darbo jėgos toj firmoj trūkumas). Tu vis tiek pateisini tokį vyrą?

Nu negeras vyras, negeras, nepateisinu tokius, bet kokiai irgi reikia buti kvaisai, kad kenteti toki gyvenima? Nu jei bezdorius tas vyras, tai nepaprasciau ismesti is namu? (Aisku jei tie namai moters ar bent didesne turto dalis priklauso moteriai). Kam zliumbt jeigu galima mesti toki ir gyventi sau vienai? Nebent kazkokios stebuklingos jegos traukia prie tokiu.

134

Dainius parašė:
OLA parašė:
tinsanis parašė:

nupigina pasiula -paklausa,,negali prasyt daugiau nei esi verta,,
as pasiekiau tiek kiek man reikia-ir siekiu toliau,tu esi vargse tas tiesa-bent elgies taip ,,tu buvai ir busi perkama,,,uz batona ,arbatos puodeli ,uz bereiksmi zodeli-tu ipratusi prasinet zemintis del paprastu dalyku,,,ka daro uzsieneciai su jom man nesvarbu nori tegu vartoja pagal paskirti ar parduoda kam ,,,bus kitu,,,
mergina ir jos isvaizda tai daiktas,preke,valiuta-ziurint aplamai,,,jai neklystu prekyba moterim vienas is didziausiu pelna nesanciu verslu,,
pacios pavertet save:norejot but ivertintos va jum ivertinimas...
uzsienietis rupinasi?jai kazkoki skudura nupirko pabuvo kartu cia rupinimasis,,nepaslaptis kad i lietuva daznas atvyksta vedamas sex turizmo,,,kokybiskas maistas,alkohois grazios merginos-ir lyginant kainas su vakaru europa tikrai pigu,,,

nupigint bando ne pasiula -paklausa o tokie bukaprociai kurie nieko neismano apie ekonomika ir toliau savo vartu nemato. Mergina kaip auksas jis niekada nekainuos kaip juodas metalo lauzas per amziu amzius jis turejo ir tures verte nepriklausomai nuo ekonomikos svyravimu jis visada bus paklausus, bus vertinamas, tik ne ismaneliu rankose tas auksas nublanksta.
Na ir ka tu cia pasiekei, kad tave cia visi laiko buduliu ir chamu. Mano materialine padetis tai ne tavo reikalas tokios kaip as yra stiprios, nepriklausomos, savarankiskos, isilavinusios moterys kuriu nori visi taciau ne kiekvienas jas sugeba sudomit, sutokiais ubagais kurie te sugeba pasiulyt batona su arbata ir mestelt kokia nesamone as net nesusidedu. Is vis tu esi labai siauro mastymo su tavim net diskutuot yra neidomu.

Del ekonomikos: esu ekonomikos magistras, jei ka.. Mergina tikrai auksas, taciau tokiu vienetai, kiek teko skaityti, su savo mastymu ir arogancija Tu tarp tu auksiniu tikrai nepakliutum. Stipri gal ir esi, taciau del nepriklausomybes, savarankiskumo bei issilavinimo buciau linkes abejoti nes pati sau priestarauji, kad noretum susirasti turtinga "dzentelmena" - nepriklausomybe bei savarankiskumas tokiu atveju nera taikomas; del issilavinimo yra abejones paskaicius ka rasai, aisku, issilavinimas issilavinimui nelygus. Visi nori taves, taciau kazkodel esi cia, nes suprask gatveje tik ubagai prieina, gal reikia padaryti tam tikras isvadas, kodel tik jie prieina, gal cia ir yra tas savanaudiskumas: visus vadini proto ubagais, o pati ir esi butent tokia, kad padorus vyrai net nemasto apie priejima prie taves. Aisku, po to tik ir belieka kalbeti, kokie visi lietuviai buduliai.. Be to, ir vel nenoriu izeisti, taciau pasiziuresim, kokia paklausa dziaugsesi po keliu metu... susidesi su pirmu pasitaikiuosiu buduliu "is reikalo", pati busi nusiminusi gyvenimu ir tam vargsui gyvenima sugadinsi.

Jai tu esi ekonomikos magistras tai as esu Lietuvos prezidente, toliau net neskaiciau nes nesugiabi net anketos dorai uzpildyt

135

nesvarbus parašė:

''Tai puiku tai jai tau mano bedravimas yra  per pigus tai susirask laibai brangu zinau yra sextelefonu, ten i skabik, rasyk daryk ka nori tik daugiau  nesikabinek prie mano zinuciu, man tavo su nesvarbiu nuomones neidomios.''   
Ateiciai, ismok bent rasyti, kad ir angliskom raidem, nes nelabai issilavinusi taip atrodai;)  Sex telefonu dirba tokios pacios merginos, tik jos tai daro profesionaliau nei tu, o ir nera pointo skambinti kazkam vien del balselio:)   Nuomones neidomios todel, kad karti tiesa visada nemaloni:)

Galim padiskutuot ka as galvoju apie tavo nuomone:
1) tai neidomu
2) tai neidomu
3) tai neidomu
Kodangi tai man yra neidomu todel tavo kabinejimasi mane uzknisa. Diskusijos PABAIGA.

136

tinsanis parašė:
OLA parašė:
tinsanis parašė:

aukso nera daug ,ir jy isgaut labai sunku,,merginu yra begalo daug,,ju visada bus ,,tad iki aukso vertes jos niekad nepakils,,
merginos kaina priklauso nu isvaizdos ,tautybes,,(kaina gali skirtis labai daug)ji visais laikais buvo preke,,sutinku su tavo zodziais...
batona(keksa) arbata-tai tavo zodziai ,,,tavo materialine padetis man neidomi,kaip ir kazkoks isilavinimas darbo birzos lygio,,
man niekada nebuvo svarbus svetimi zmones,
tu stipri -abejojiu
isilavinusi-galbut,,,
savarankiska-nemanau,,,
taves nori visi-as ne,,tu man nepatraukli nei isvaizda nei pigiu bendravimu...

Tai puiku tai jai tau mano bedravimas yra  per pigus tai susirask laibai brangu zinau yra sextelefonu, ten i skabik, rasyk daryk ka nori tik daugiau  nesikabinek prie mano zinuciu, man tavo su nesvarbiu nuomones neidomios.

zinai ,,nes dirbi ten:d patyciu objektas ,,,viesai pasakyta nuomone -bus viesai ir aptarinejama...

1) tai neidomu
2) tai neidomu
3) tai neidomu
Kodangi tai man yra neidomu todel tavo kabinejimasi mane uzknisa. Diskusijos PABAIGA.

137

Gera atmosfiera skaitantiems,
moters gyvenimas nelengvas, sveikata, egzistavimo rupesciai, nes normaliu gyvenimu tuo nepavadinsi. Ji, manau, tiesiog saves visai nevertina, pamirso, kaip svajoti, dziaugtis, per visus rupescius. Priprato prie visu sunkumu ir nebetiki, ir nebesusimasto, jog gali buti kitaip. Liudna. Kvaisa ji nera, manau, tiesiog pasleido plaukti pasroviui. Kaip pasakose - pasuksi i desine, bus tas ir tas, pasuksi i kaire, tas ir anas.Tai turbut, kazkada pasuko ne ten. Vyriokas, zinoma, tik pavadinimas, rieda link savo galutinio tasko ir nesvarbu, ka pakeliui nusitemps.
Yra moteru, kurioms dzin, yra ir vyru, kuriems dzin.
Merginos, galvoja, kad visi vaikinai nori tik ilgu koju ir panasiai. Vaikinai, kad visos merginos ziuri tik i pinigine ir panasiai. Tai vadinasi isankstiniai nusistatymai, arba bandos mastymas(tai neizeidimas),tipo, jei dauguma taip sako, tai vadinasi tai gali buti tiesa ir pagalvoti savo galva uzmirstam.
Aisku, visi ir kiekvienas mastom savaip ir panasiai, kiekvienam neitiksi. Gerai tie forumai, cia gali atvirai issireiksti. Kas ramiai, kas pasibardami. Cia bent realiai i snuki negausi, uz savo issisokimus ar pernelyg naivia nuomone. uz kadro esant, gali buti savim ir nereikia meluoti ir vaidinti mandagu, jei kas tave nuosirdziai uzkniso.
Prisipazinsiu, as savanaude. Man savarbus civilizacijos patogumai, i turistinius zygius nevaikstau (suskiai uodai), pinigai, zinoma, svarbu, bet man svarbiausia, kad butu mokesciai sumoketi, pavalgymui, butiniausiems dalykams, o kas lieka, o jei lieka, tam fantazijos visada atsiranda. Ta prasme, svetimo nemegstu skaiciuoti, smagiau savo. O ar imti is kito ar ne, duoti ar ne, tai kiekvieno reikalas.
Zinau,kad saves tikrai neskriausciu. Nebusiu su betkuo, kad tik kas butu salia. Geriau vienai nei su bet kuo. Man 32 metai, esu viena. Bus, tai bus, nebus, tai nebus smile .
Visi esam kalti, kol neirodyta priesingai. Tik reikia nepatingeti issiaiskinti, tai yra susipazinti su zmogum, bent truputi suzinoti ape jo gyvenima, aisku, jei ta persona tave sudomina.
Visu pirma bukit saziningi sau, issiaiskinkite ko norit is saves ir kitu. Paprasykit, kad artimiausi zmones, nuosirdziai pasakytu, ka apie jus galvoja, be pagrazinimu. Kritika is salies gerai papurto, pati isbandziau.
Geros dienos

138

jo,savanaudės:::732

139

Tomas parašė:
Esmeralda parašė:

Mano ne pakabino o imete i mikseri ir sumale i kotletus katinui :::034 vagsas katinas siko sirdim
visa savaite  :::044

Tai  dabar  su  katinėlio  širdele  vaikštai?  Ir  koks  tapai  švelnus  kaip  kačiukas  ,ar  kaip  katinas  kur  noriu  ten  einu  ir  niekas  nepaaiškins?

140

OLA parašė:
tinsanis parašė:
OLA parašė:

Tai puiku tai jai tau mano bedravimas yra  per pigus tai susirask laibai brangu zinau yra sextelefonu, ten i skabik, rasyk daryk ka nori tik daugiau  nesikabinek prie mano zinuciu, man tavo su nesvarbiu nuomones neidomios.

zinai ,,nes dirbi ten:d patyciu objektas ,,,viesai pasakyta nuomone -bus viesai ir aptarinejama...

1) tai neidomu
2) tai neidomu
3) tai neidomu

o kam rupi kas tau idomu?man ne