41

Re: Kas pagal jusu supratima yra dzentelmenas?

Ramunė пишет:

oho, nesvarbus neatlaikė?:::007

jo, kai Rūta, Erikute ir dar kažkas nepamenu aplojo, "pasavo" iš šito puslapio..
Žinot, o jis iš visų čia besireiškusių atrodė man mažiausiai sugadintas.. smile)
Bet tiek jau to, tai jau istorija..

42

Rūta пишет:

Tai kad džentelmeniška mergina/moteris kažkas nelabai realaus (gentle + man (vyras lyg ir?)), o kur woman?... roll
na ir pats prisiprašė - keikė keikė, o mes, bjaurybės, nepanorom su ta neteisybe taikstytis. Vaje, kokios mes negeros...

žinot Rūta, nesvarbus uždavė retorinį klausimą, o kokia turi būt moteris, kad būtų džentelmene? Jis nežinojo moteriškos šitos sąvokos atmainos, nežinojau ir aš. Bet paskui rašydamas savo mintis apie tai, prisiminiau tą dažną frazę kinofilmuose: "ladies and gentlemen.." smile Taigi, atitikmuo kaip ir yra, bet gal nelabai norisi tuo moterišku "džentelmeno" atitikmeniu būti, ka? big_smile
Na beabejo, toks niekšelis buvo, kaip nepadarysi gero darbo ir su kokiu granatsvaidžiu nenupūsi jo nuo vaizdo smile Jis buvo ant tiek silpnas ir bekiaušis, kad net nepajėgė paprašyti jį pribaigti.. big_smile

43

Gintuk, nebandyk man kaltės jausmo sukelt - nepavyks. Nesvarbus net ne apie ledi kalbėjo - jis norėjo lyg ir feministės, lyg ir moteriškės be jokios savigarbos - kad tik jam neprieštarautų ir ko nors nepaprašytų. Kažkaip dviejų priešybių viename norėjo. Nelabai panašu į ledi, ar ne?

44

Rūta пишет:

Gintuk, nebandyk man kaltės jausmo sukelt - nepavyks. Nesvarbus net ne apie ledi kalbėjo - jis norėjo lyg ir feministės, lyg ir moteriškės be jokios savigarbos - kad tik jam neprieštarautų ir ko nors nepaprašytų. Kažkaip dviejų priešybių viename norėjo. Nelabai panašu į ledi, ar ne?

Žinote Rūta, "Gintuku" arba "zuikučiu" paprastai vadina moterys, kurios ne vienerius metus mane pažysta.. smile) Aš nesiginčysiu ko norėjo ar nenorėjo nesvarbus. Pabaigsiu savo mintis šitoje temoje vienu anekdotu:
Ateina pas psichologą į kabinetą moteris. Visa tokia susivėlusi, išvargusi, apibraižyta, po akim mėlynės. Psichologas:  "kas gi su jumis nutiko, ponia?"
Moteris : "Matot, santykiai su vyru nekokie.. kai tik prigėręs namo grįžta, tai ant manęs ir išsilieja.."
Psichologas: "žinau seną, patikrintą receptą. Išsivirkite stiprios ramunėlių arbatos, ir vos išgirsite girtą vyrą pro duris einant, iškart skalaukite juo gerklę."
Moteris: "bet gi vyras.. negi tai padės?".
Psichologas: "padės, padės. Ateikite po 2-3 savaičių, išbandžiusi tai ką sakiau".
Ateina po 3 savaičių ta pati moteris, jos nepažinti - visa tviskanti, susitvarkiusi, išgražėjusi, visa pozityvi, savimi pasitikinti, depresijos nė lašo, visiškas pliusas žodžiu.
Moteris: "žinote, Jūs man nepaprastai padėjote, viskas taip savaime susitvarkė.. kaip tai paveikė mano vyrą, kame čia paslaptis?
Psichologas: "reikalas čia tame, kad patylėti tokiais atvejais PADEDA VISADA...
big_smile Sėkmės tolesnėse vyrų auklėjimo operacijose big_smile

45

Klausykit, pasakysiu taip, merginos - moterys, jūs ieškote kažko neralaus, pirmiausia taip, atkreipkite dėmesį į save, taip kaip, pačios elgtės prieš vyrus, o tada jau kalbėkite apie džentelemus, Klausimas ar jūs visos vertos tokios pagarbos ?  manau, tikrai ne, tik reta iš jūsų yra verta pagarbos,

46 (2013-09-13 22:06 отредактировано Rūta)

Adas пишет:

Klausykit, pasakysiu taip, merginos - moterys, jūs ieškote kažko neralaus, pirmiausia taip, atkreipkite dėmesį į save, taip kaip, pačios elgtės prieš vyrus, o tada jau kalbėkite apie džentelemus, Klausimas ar jūs visos vertos tokios pagarbos ?  manau, tikrai ne, tik reta iš jūsų yra verta pagarbos,

Gerai gerai, nepradedam giedot iš naujo... Jūs nevertos - jūs neverti... taip vis tiek nieko nebus. Jūs mus nevertom vadinat - mes atgal. Norit iš moters padaryt damą - ir elkitės su ja kaip su dama. O jei jau pradinis požiūris, kad mes kalės, barakudos ir visas kitas blogis - tai gal norit, kad mes kaip nuolankiausios vergės su tuo sutiktumėm ir jus garbintumėm? Na gerai, mes esam pagarbos nevertos. Tik kokios nevertos pagarbos jus pagimdė?
Ai, bet pasuoju aš iš šito verksnių cirko - vis tiek sieksit vieni kitiems gerkles perkąst...
P.S. Kiekvienoje moteryje gyvena ragana, angelas, ištvirkėlė, kvailė ar nuostabi princesė. Ką pažadinsi, tą ir turėsi.

47

Matau Ponia Rūta užsiciklinote kaip ir nesvarbus nereikia to priimti asmeniškai nes baiksis panašiai.

48

O gal dabar mes ant Rūtos visi supuolame kaip kokie neėdę šunys ant zuikio šlubo big_smile  Ir iškeikiame, kokia ji šioke ir anokia smile) Oi būtų linksma, kol paveiksliukas su šauktuku nepaliks.. smile

49 (2013-09-14 19:00 отредактировано Ronaldas)

Tylėt bobos ir neišmanėliai. Tikras džentelmenas jums dabar aiškins kas yra džentelmenas. Va mano augintinis Bartas yra tikras džentelmenas - veislė Tikrasis Lietuvos Beveislis, kultūringas: visuomet (net kai to ir nereikia) atneša šlepetes, kasdien draugiškai aploja kaimynus bei praeivius, išėjęs pasivaikščiot džiaugsmingai apuosto visų sutiktų patelių intymes vietas, sisiojimo vietas atsirenka kruopščiai tokiu būdu žymėdamas savo teritoriją ir t.t. (žodžiu, visas į šeimininką). Va čia ir yra tikrasis džentelmeniškumas ir netikėkit jei kas teigs priešingai. Ačiū už dėmesį.

50

Gintas пишет:

Nu va, "ką jūs padarėt.." smile Išsiregistravo žmogus smile O gal jau ir kylpoje kabo hmm Negi nematėt, kad jo kalba, kaip dvesiančios gulbės giesmė? Bent jau Rūta tikrai matė, bet kur tau.. supuolėt visos kaip alkani šunys ir sudraskėt hmm  Padėjot lochelį į vietą, ar ne? smile Prisipažinkite, Ir kaip jausmas dabar, geras? big_smile

Tai labai gerai, kad isiregistravo itariu ji isregistravo admin., nes uzkniso visus negyvai, jo nuolatiniai uzgauliojimai, persekiojimai visos jam kales, dundukes, debiles, barakudos net prakeikinejo ir blogo linkejo, jam net jai parasai, kad jis yra neidomus ir su juo neketini bendrauti vis tiek jaute kazkokia liguista pareiga po visom zinutem palikti savo niekam nereikalinga atsaka su kruva uzgauliojimu ir gudrasiknisku pamastymu. Kad jis turejo problemu tai labai matesi bet forumai tai nevieta spresti psichologines problemas.

51

Gintas пишет:

O gal dabar mes ant Rūtos visi supuolame kaip kokie neėdę šunys ant zuikio šlubo big_smile  Ir iškeikiame, kokia ji šioke ir anokia smile) Oi būtų linksma, kol paveiksliukas su šauktuku nepaliks.. smile

Visu pirma Ruta nera ko gretinti su nesvarbiu,

52

Rūta пишет:
Adas пишет:

Gerai gerai, nepradedam giedot iš naujo... Jūs nevertos - jūs neverti... taip vis tiek nieko nebus. Jūs mus nevertom vadinat - mes atgal. Norit iš moters padaryt damą - ir elkitės su ja kaip su dama. O jei jau pradinis požiūris, kad mes kalės, barakudos ir visas kitas blogis - tai gal norit, kad mes kaip nuolankiausios vergės su tuo sutiktumėm ir jus garbintumėm? Na gerai, mes esam pagarbos nevertos. Tik kokios nevertos pagarbos jus pagimdė?
Ai, bet pasuoju aš iš šito verksnių cirko - vis tiek sieksit vieni kitiems gerkles perkąst...
P.S. Kiekvienoje moteryje gyvena ragana, angelas, ištvirkėlė, kvailė ar nuostabi princesė. Ką pažadinsi, tą ir turėsi.

Klausyk, nepyk, bet man atrodo, kad per daug įsivaizdini, kaip ir dauguma. Kai elgtis pradėsite normaliai tada ir mes į jus žiūrėsime kitaip. Nekalbu apie visas, ir neprikaišiok, bet faktas, kad tai liečia daugumą. Tautinis bruožas perkąsti gerklę, o kodėl ne arba tu arba tau... big_smile  PRINCESĖS,kurias tikrai reikia pažandi, kad atsipeikėtų.

53

OLA пишет:

Tai labai gerai, kad isiregistravo itariu ji isregistravo admin., nes uzkniso visus negyvai, jo nuolatiniai uzgauliojimai, persekiojimai visos jam kales, dundukes, debiles, barakudos net prakeikinejo ir blogo linkejo, jam net jai parasai, kad jis yra neidomus ir su juo neketini bendrauti vis tiek jaute kazkokia liguista pareiga po visom zinutem palikti savo niekam nereikalinga atsaka su kruva uzgauliojimu ir gudrasiknisku pamastymu. Kad jis turejo problemu tai labai matesi bet forumai tai nevieta spresti psichologines problemas.

Na ką aš galiu pasakyt apibendrindamas..  nebent "Juokiasi puodas, kad katilas juodas.." smile)

54

Gintas пишет:
OLA пишет:

Na ką aš galiu pasakyt apibendrindamas..  nebent "Juokiasi puodas, kad katilas juodas.." smile)

Tai jai nezinai tai geriau nieko nerasyk.

55

OLA пишет:

o jūs tikit, kad čia yra adminų?..

56

Ramunė пишет:
OLA пишет:

o jūs tikit, kad čia yra adminų?..

na as tik itariu.

57

Na, pagal tikrąją reikšmę džentelmenas - vyras, turintis savas žemės valdas. Kadangi tokie vyrai dažniausiai buvo labiau išsilavinę už visus varguolius, dėl to ir manieras geresnes turėjo

58

adminai tikrai yra ir dar kokie:::b37

59

OLA пишет:

Tai jai nezinai tai geriau nieko nerasyk.

Kur jau man bežinot, kai tu viską daug geriau už mane žinai smile)

60

dzentelmenas tai tas is klipo Gangdam Style big_smile