Rūta parašė:Gintuk, nebandyk man kaltės jausmo sukelt - nepavyks. Nesvarbus net ne apie ledi kalbėjo - jis norėjo lyg ir feministės, lyg ir moteriškės be jokios savigarbos - kad tik jam neprieštarautų ir ko nors nepaprašytų. Kažkaip dviejų priešybių viename norėjo. Nelabai panašu į ledi, ar ne?
Žinote Rūta, "Gintuku" arba "zuikučiu" paprastai vadina moterys, kurios ne vienerius metus mane pažysta.. ) Aš nesiginčysiu ko norėjo ar nenorėjo nesvarbus. Pabaigsiu savo mintis šitoje temoje vienu anekdotu:
Ateina pas psichologą į kabinetą moteris. Visa tokia susivėlusi, išvargusi, apibraižyta, po akim mėlynės. Psichologas: "kas gi su jumis nutiko, ponia?"
Moteris : "Matot, santykiai su vyru nekokie.. kai tik prigėręs namo grįžta, tai ant manęs ir išsilieja.."
Psichologas: "žinau seną, patikrintą receptą. Išsivirkite stiprios ramunėlių arbatos, ir vos išgirsite girtą vyrą pro duris einant, iškart skalaukite juo gerklę."
Moteris: "bet gi vyras.. negi tai padės?".
Psichologas: "padės, padės. Ateikite po 2-3 savaičių, išbandžiusi tai ką sakiau".
Ateina po 3 savaičių ta pati moteris, jos nepažinti - visa tviskanti, susitvarkiusi, išgražėjusi, visa pozityvi, savimi pasitikinti, depresijos nė lašo, visiškas pliusas žodžiu.
Moteris: "žinote, Jūs man nepaprastai padėjote, viskas taip savaime susitvarkė.. kaip tai paveikė mano vyrą, kame čia paslaptis?
Psichologas: "reikalas čia tame, kad patylėti tokiais atvejais PADEDA VISADA...
Sėkmės tolesnėse vyrų auklėjimo operacijose