21

Re: Merginu skonis

Donata пишет:

Hm. Trijų žodžių nepakanka. Protingas, sarkastiškas, užsispyręs, žingeidus ir truputėlį trenktas.

ooooo cia tai apie mane big_smile

22

Simpatiskas turtingas ir durnas, moterų milimiausias, simpatiškas tam kad bent kiek patiktų, turtingas tam kad galetu tenkinti merginų ygeidzius, o durnas tam kad nematytų jog mergina juo naudojasi smile

23

jei moterys tokios protingos,kodel teka ....niolikos?po to issiskiria,ir tada iesko jau pagal savo tipaza..

24

Manau toks klausimas merginoms per sudėtingas big_smile Mergina pradeda žinot ko nori, maždaug tada, kai tampa moterimi smile) Metais to nenusakysi, tai ne fiziologinis žmogaus amžius. Todėl atsakymai čia turėtų būti daugiau moterų, nei merginų smile)

25

gita пишет:

As manau,kad nera kazkokios vienos taisykles,pagal kuria renkasi merginos vaikina,ar vaikinas mergina.
Ir tikrai ne visada renkasi turtingesni,ar grazesni...
Tiesiog sutinki zmogu ir zinai traukia jis tave,ar stumia
Ir jei trauka yra,tai nesvarbu nei jo pinigines dydis,nei aplinkiniu nuomone,nei ugis,nei svoris...:)

Būtent, pritariu smile

26

pirmiausia, pirmai pradžiai - išvaizda. Turi būt mielas akiai, t.y. mano skonio. Toliau - bendravimas: ar smagu, ar lengva bendrauti, ar yra bendrų dalykų. Taip pat, ar žiebiasi aistra...  Renkantis žmogų rimtiems santykiams, žinoma, finansai yra svarbu. Netikiu laime prie šiukšlių konteinerio, nors ir įsimylėjus. Man - vyras, kurį rinksiuosi rimtiems santykiams, turi galėti išlaikyti save ir būsimą šeimą. Ir tai nepriklauso nuo šiuo metu vairuojamos mašinos ar turimo/neturimo buto. Nesiekiu deimantų, kailinių ir vilų kurortuose, bet turi gauti bent jau vidutines pajamas. Taip pat svarbu, ar sutapa lūkesčiai dėl šeimos, tikslų gyvenime, ar yra bendrų dalykų, ar smagu būti kartu, ar yra aistra. Taip pat svarbu, ar giminėje nėra sunkių paveldimų ligų, ar jis turi tėvus, kurie, eant reikalui, galėtų pabūti su anūkais, ar turi draugų, su kuriais galės leisti laiką vienas ar kartu su manim. Taigi, renkantis antrą pusę, svarbu visi šie dalykai yra svarbūs, daugiau ar mažiau. Tobulo, tikriausiai, nerasi (nors būna!), todėl žiūri į visumą. Nepakanka vien gražaus vien protingo, vien turtingo, vien linksmo ir t.t. Beje, ir tie turtingi (arba laikantys save tokiais) dažnai būna sugadinti barakudų dėmesio... Patys nenori nieko rimto ir neturi vertybių...

27

Akvilė пишет:

pirmiausia, pirmai pradžiai - išvaizda. Turi būt mielas akiai, t.y. mano skonio. Toliau - bendravimas: ar smagu, ar lengva bendrauti, ar yra bendrų dalykų. Taip pat, ar žiebiasi aistra...  Renkantis žmogų rimtiems santykiams, žinoma, finansai yra svarbu. Netikiu laime prie šiukšlių konteinerio, nors ir įsimylėjus. Man - vyras, kurį rinksiuosi rimtiems santykiams, turi galėti išlaikyti save ir būsimą šeimą. Ir tai nepriklauso nuo šiuo metu vairuojamos mašinos ar turimo/neturimo buto. Nesiekiu deimantų, kailinių ir vilų kurortuose, bet turi gauti bent jau vidutines pajamas. Taip pat svarbu, ar sutapa lūkesčiai dėl šeimos, tikslų gyvenime, ar yra bendrų dalykų, ar smagu būti kartu, ar yra aistra. Taip pat svarbu, ar giminėje nėra sunkių paveldimų ligų, ar jis turi tėvus, kurie, eant reikalui, galėtų pabūti su anūkais, ar turi draugų, su kuriais galės leisti laiką vienas ar kartu su manim. Taigi, renkantis antrą pusę, svarbu visi šie dalykai yra svarbūs, daugiau ar mažiau. Tobulo, tikriausiai, nerasi (nors būna!), todėl žiūri į visumą. Nepakanka vien gražaus vien protingo, vien turtingo, vien linksmo ir t.t. Beje, ir tie turtingi (arba laikantys save tokiais) dažnai būna sugadinti barakudų dėmesio... Patys nenori nieko rimto ir neturi vertybių...

Pabūsiu nekuklus, ir paklausiu - Akvile, Jūs vyrą (draugą) turite? smile

28

Visiškai  sutinku  su  Gita.Iš  dalies ir  su  Akvile. Iš  v iso  nekreipti  dėmesio  už  ko  tekėsi  ,kvaila.Jei  vaikinas  neranda  darbo  čiut  ne  metus ,po  vestuvių  jis  jo  nelabai  ir  ieškos. Jei  su  visais  grubus ,jis  bus  grubus  ir  su  ja  ir  su  vaikais .Jei  pradėjus  kalbą,kaip  gyvensim  po  vestuvių  nuleidžia  viską  juokais ,tai  ir  pasiūlyma  tuoktis  galima  nuleisti  juokais. Nes  tada  praeis  meilė  ir  neliks  nieko.Tada  skirybos  ir  vieniša  mamytė,iš  kurios  juoksis  būtent  tokie  personažai  ,kaip  aprašiau.Meilė  pirmoje  eilėje ,bet  tuoktis  dar  turi  vaikinas  būti  rūpestingas ,atsakingas ,kažko  siekiantis .Jei  abu  darbštūs  viskas  uždirbama .Juk  reikia  galvoti  ne  tik  apie  savo  ateitį,bet  ir  kokį  tėva  turės  vaikai.

29

Akvilė пишет:

Tu cia tiek privardinai dalyku, tai manau jei i visus daugiau ar mažiau kreipi dėmesį taip ir liksi viena, dar klausimas tau tai tavo nuomone koks yra idijalus vaikinas?

30

O  ar  vaikinukas  turi  nors  kelias  iš  Akvilės  įvardintų  sąvybiu?

31

Vaikinukas turi daugiau nei kelias savybes smile bet manau kad as i ją neziureciau smile

32

Spėju, laiko save apoloniško grpžio jaunuoliu ir dar laaaabai turtingu. Bendraut su tokiu, deja, malonumo jokio. Taigi ir tos a la gerosios savybės (grožis ir turtai) lieka tik jam pačiam svarbios. Nes į tokį nežiūrės nė viena save gerbianti mergina

33

Yra  gražių  vaikinu vaikinu  ir  savęs  nelaiko  gražuoliu ,o  yra  nėr  į  ką  žiūrėti ,o  pasipūtęs  kaip  gaidys. Yra  milijonierių  kurie  paprasti  ir  nuoširdūs ,o  yra  su  keliais  litais  kišenėje ,o  povyza  milijonieriaus. Aš  jo  neklausiau  ar  jis  žiūrėtų  į  Akvilę ,bet  man  įdomu  kuo  jis  įpatingas,kad  merginos  turėtų  su  juom  pasirašyti  neįpareigojamiems  santykiams Bet  kai  žmogus  neturi  nei  vienos  geros  savybės ,tai  galvoja  ,kad  pažemines  Akvilę,pats  atsistos  vienu   laipteliu  aukščiau .O  man  Akvilė  atrodo  protinga  mergina  ir  greičiau  ji  būtų  kvaila ,kad  žiūrėtų  į  tokius  vaikinukas .

34

Rūta пишет:

Spėju, laiko save apoloniško grpžio jaunuoliu ir dar laaaabai turtingu. Bendraut su tokiu, deja, malonumo jokio. Taigi ir tos a la gerosios savybės (grožis ir turtai) lieka tik jam pačiam svarbios. Nes į tokį nežiūrės nė viena save gerbianti mergina

Rūta, o į Jus žiūri? smile Jei gerai pamenu, vyro neturite smile

35

Gintas пишет:
Rūta пишет:

Čia dabar kas - nauja mandagumo apraiška, klaust, ar vyrai į moteris žiūri ir primint, kad jos netekėjusios? Na, kadangi kaip ir išsiaiškinom, kad ieškoke džentelmeno ir su žiburiu nerasi, tai ko norėt.... gal nustebinsiu - žiūri. Ir ką?

36

As manau,kad nera kazkokios vienos taisykles,pagal kuria renkasi merginos vaikina,ar vaikinas mergina.
Ir tikrai ne visada renkasi turtingesni,ar grazesni...
Tiesiog sutinki zmogu ir zinai traukia jis tave,ar stumia
Ir jei trauka yra,tai nesvarbu nei jo pinigines dydis,nei aplinkiniu nuomone,nei ugis,nei svoris...:)

kokia dar trauka kas per trauka atstatyk dolarus ir pamatysi rezultata. Zmogus visada lieka stoveti uz pinigines bet priekyje jo tik pinigine. Kam tuomet tokie uzrasai kaip materealiai apsirupines arba uz parama bei tokie uzrasai kaip ''neesu pasikelus, bet zinau savo verte''. sako prostitutes dirba stotyje ,bet prostitutes yra 90% is visu kartu paemus

37

Rūta пишет:
Gintas пишет:
Rūta пишет:

Čia dabar kas - nauja mandagumo apraiška, klaust, ar vyrai į moteris žiūri ir primint, kad jos netekėjusios? Na, kadangi kaip ir išsiaiškinom, kad ieškoke džentelmeno ir su žiburiu nerasi, tai ko norėt.... gal nustebinsiu - žiūri. Ir ką?

Na suprantu, kad mano klausimas nepersmelktas mandagumu smile Bet Jūsų žodžiai yra tikras pasityčiojimas, nukreiptas į konkretų vyrą, kuris nė žodžio konkrečiai apie Jus nepasakė smile O aš tik paklausiau smile) Ir beje atsakymas manęs visai nedomina (kas tau sakys tiesą, ir dar čia, viešai). Kur kas įdomesnis kontekstas, kuriame tas atsakymas nuskamba. Mes apie džentelmenus dabar nekalbėjom, bet jeigu tokia neviltis(ir ne vienintelė) iš Jūsų lūpų išsprūdo, reiškia padėtis vyrų fronte nedžiugina. Siūlyčiau kokią nors nepuolimo sutartį su tuo vyrų frontu sudaryt big_smile Nes karo sąlygomis priešiškos pusės nedraugauja wink Po kurio laiko, žiūrėk, ir kokią ekonominę-moralinę sąjungą sudarysite smile) Tik ne komunizmu paremtą žinoma, nes tai niekur neveda wink Sėkmės savo gyvenimo politiniuose klystkeliuose wink

38

Gintas пишет:
Rūta пишет:
Gintas пишет:

Na suprantu, kad mano klausimas nepersmelktas mandagumu smile Bet Jūsų žodžiai yra tikras pasityčiojimas, nukreiptas į konkretų vyrą, kuris nė žodžio konkrečiai apie Jus nepasakė smile O aš tik paklausiau smile) Ir beje atsakymas manęs visai nedomina (kas tau sakys tiesą, ir dar čia, viešai). Kur kas įdomesnis kontekstas, kuriame tas atsakymas nuskamba. Mes apie džentelmenus dabar nekalbėjom, bet jeigu tokia neviltis(ir ne vienintelė) iš Jūsų lūpų išsprūdo, reiškia padėtis vyrų fronte nedžiugina. Siūlyčiau kokią nors nepuolimo sutartį su tuo vyrų frontu sudaryt big_smile Nes karo sąlygomis priešiškos pusės nedraugauja wink Po kurio laiko, žiūrėk, ir kokią ekonominę-moralinę sąjungą sudarysite smile) Tik ne komunizmu paremtą žinoma, nes tai niekur neveda wink Sėkmės savo gyvenimo politiniuose klystkeliuose wink

Na gerai, truputį per daug subendrinau. Ieškoko forume tokių nerasta. Pačiam ieškoke gal ir ne vienas ir ne du yra, bet į forumą neužsuka. Arba paskaito ir išeina. Ir dar - tai, kad mintis dėstai protingai, kažkodėl ir tavęs geidžiamesniu nepadarė. Kodėl nurodytas vienišiaus statusas, a? Priimčiau kritikos strėles nebent iš laimingai vedusio, tik kad tokie čia nesėdi. Veji iš čia bent kiek pranašesnius už save vyrus, veji nevykėliais nepatenkintas moteris, tai kas tada čia beliks? O ir kodėl aš turiu būt minkšta švelni ir pūkuota, kai čia pilna gaidžiukų, pareiškiančių, kad visos mes k...os, barakūdos ir taip toliau? Čia tau panašu į pasiūlymą surūkyt taikos pypkę? Patys puola. muša, patys verkia. Kaip šaukiat, taip atsiliepiam, nesam tos nuolankiosios, kur gavusios per vieną skruostą atsuks kitą. O va mūsų puolimas (ar, teisingiau, atsakomasis smūgis) jums kažkodėl nepatinka.

39

Gintas пишет:
Rūta пишет:
Gintas пишет:

Gintai  tu  kalbi  apie  abiejų  pusių  taiką.Bet  pats  puoli  Rūta ,atseit  ji  Įžeidė  vaikinuką,o  jis  jos  ne.Bet  Rūta  tavęs  nepuolė ,ji  tik  gynė  Akvilę,nes  jis  įžeidė  ją.Akvilė  parašė  kokio vaikino  norėtų ,žinoma  ji  ir  pati  netiki  ,kad  visas  išvardintas  savybes  jis  turės ,bet  kai  kurios  yra  tikrai  būtinos.Bet  pradėjo  ją  įžeidinėti  vaikinukas  ,prisidėjai  ir  tu   atseit  į  ją  niekas,nežiūrės .  Man  įdomu  ar  jūs  galite  normaliai   be  įžeidimų   parašyti  ,koks  jos  reikalavimas  nerealus. Gal  žeidžia  ,kad  ji  rašo  ,kad  turi  turiėi  bent  minimalias  pajamas. Tos  pajamos  būtinos ,bent  pusei  sumos  prie  būsto  išlaikymo ,jo  paties  maistui,o ir  nuogas  nevaikščios. Tai  gali  žeisti  tik  tokius  kurie  nori  būti  moterų  išlaikytiniai.Juk  ji  nereikalauja,kad  būtų  brangi  mašina,turėtų  būsta ,pirktų  brangius  kailinius.Kas  į  ją  žiūri?  Alfonsiukai  į  ją  nežiūrės  su  tokiais  reikalavimais  ir  tai  jos  laimė.O  Lietuvoje  yra  dar  protingų  ir  atsakingų  vaikinai,pagal  komentara  ji  irgi  protinga  mergina. Tik  tokios  merginos  protingai  mąstančios  ir  sutiks  vaikiną  su  kuriuo  turės  laimingą  šeimą  ir  nebus  vieniša  mamytė. Gal  ji  ilgiau  paieškos,bet  turės  tikrą  draugą.

40

Ištikrųjų mes nežinome kiek čia yra tų normalių ir nenormalių smile Pasakysiu Jums naujieną (pastebiu jau ne 1 kartą). Tarp gerų vyrų ir blogų,  dar ir tarpinių yra big_smile Jie vadinasi ne visai gerais, ir ne visai blogais smile) Jie irgi visai naudotini smile Kaip automobilis, geriausia žinoma naujas. Bet ir 5 ar 8metų senumo dažniausiai dar visai gerai eksploatuojasi, ar ne? smile
Jo.. matau, kad taikos greit dar nebus.. puolimai čia, atsakomasis smūgis.. smile) Dovanokit, čia toks operacijos kodinis pavadinimas? big_smile Ir neatsibosta jums klausykit.. big_smile
O kas liečia mane, tai čia aš geidžiamu savęs ir nestatau smile) Neturiu tam tikslo smile) Informacija ten sena ir pasenusi, reikės kada atsinaujinti. Rašote, kad veju lauk iš čia geresnius už mane vyrus ir burbančias moteris smile Žinote, kai ką nors iš čia išvarysiu (gal netgi ir pačią), tai mudviejų rezultatas bus 1:1 smile O kol kas jis 1:0 - Jūs laimite wink)