Re: Merginu skonis
Hm. Trijų žodžių nepakanka. Protingas, sarkastiškas, užsispyręs, žingeidus ir truputėlį trenktas.
ooooo cia tai apie mane
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginu skonis
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Hm. Trijų žodžių nepakanka. Protingas, sarkastiškas, užsispyręs, žingeidus ir truputėlį trenktas.
ooooo cia tai apie mane
Simpatiskas turtingas ir durnas, moterų milimiausias, simpatiškas tam kad bent kiek patiktų, turtingas tam kad galetu tenkinti merginų ygeidzius, o durnas tam kad nematytų jog mergina juo naudojasi
jei moterys tokios protingos,kodel teka ....niolikos?po to issiskiria,ir tada iesko jau pagal savo tipaza..
Manau toks klausimas merginoms per sudėtingas Mergina pradeda žinot ko nori, maždaug tada, kai tampa moterimi
) Metais to nenusakysi, tai ne fiziologinis žmogaus amžius. Todėl atsakymai čia turėtų būti daugiau moterų, nei merginų
)
As manau,kad nera kazkokios vienos taisykles,pagal kuria renkasi merginos vaikina,ar vaikinas mergina.
Ir tikrai ne visada renkasi turtingesni,ar grazesni...
Tiesiog sutinki zmogu ir zinai traukia jis tave,ar stumia
Ir jei trauka yra,tai nesvarbu nei jo pinigines dydis,nei aplinkiniu nuomone,nei ugis,nei svoris...:)
Būtent, pritariu
pirmiausia, pirmai pradžiai - išvaizda. Turi būt mielas akiai, t.y. mano skonio. Toliau - bendravimas: ar smagu, ar lengva bendrauti, ar yra bendrų dalykų. Taip pat, ar žiebiasi aistra... Renkantis žmogų rimtiems santykiams, žinoma, finansai yra svarbu. Netikiu laime prie šiukšlių konteinerio, nors ir įsimylėjus. Man - vyras, kurį rinksiuosi rimtiems santykiams, turi galėti išlaikyti save ir būsimą šeimą. Ir tai nepriklauso nuo šiuo metu vairuojamos mašinos ar turimo/neturimo buto. Nesiekiu deimantų, kailinių ir vilų kurortuose, bet turi gauti bent jau vidutines pajamas. Taip pat svarbu, ar sutapa lūkesčiai dėl šeimos, tikslų gyvenime, ar yra bendrų dalykų, ar smagu būti kartu, ar yra aistra. Taip pat svarbu, ar giminėje nėra sunkių paveldimų ligų, ar jis turi tėvus, kurie, eant reikalui, galėtų pabūti su anūkais, ar turi draugų, su kuriais galės leisti laiką vienas ar kartu su manim. Taigi, renkantis antrą pusę, svarbu visi šie dalykai yra svarbūs, daugiau ar mažiau. Tobulo, tikriausiai, nerasi (nors būna!), todėl žiūri į visumą. Nepakanka vien gražaus vien protingo, vien turtingo, vien linksmo ir t.t. Beje, ir tie turtingi (arba laikantys save tokiais) dažnai būna sugadinti barakudų dėmesio... Patys nenori nieko rimto ir neturi vertybių...
pirmiausia, pirmai pradžiai - išvaizda. Turi būt mielas akiai, t.y. mano skonio. Toliau - bendravimas: ar smagu, ar lengva bendrauti, ar yra bendrų dalykų. Taip pat, ar žiebiasi aistra... Renkantis žmogų rimtiems santykiams, žinoma, finansai yra svarbu. Netikiu laime prie šiukšlių konteinerio, nors ir įsimylėjus. Man - vyras, kurį rinksiuosi rimtiems santykiams, turi galėti išlaikyti save ir būsimą šeimą. Ir tai nepriklauso nuo šiuo metu vairuojamos mašinos ar turimo/neturimo buto. Nesiekiu deimantų, kailinių ir vilų kurortuose, bet turi gauti bent jau vidutines pajamas. Taip pat svarbu, ar sutapa lūkesčiai dėl šeimos, tikslų gyvenime, ar yra bendrų dalykų, ar smagu būti kartu, ar yra aistra. Taip pat svarbu, ar giminėje nėra sunkių paveldimų ligų, ar jis turi tėvus, kurie, eant reikalui, galėtų pabūti su anūkais, ar turi draugų, su kuriais galės leisti laiką vienas ar kartu su manim. Taigi, renkantis antrą pusę, svarbu visi šie dalykai yra svarbūs, daugiau ar mažiau. Tobulo, tikriausiai, nerasi (nors būna!), todėl žiūri į visumą. Nepakanka vien gražaus vien protingo, vien turtingo, vien linksmo ir t.t. Beje, ir tie turtingi (arba laikantys save tokiais) dažnai būna sugadinti barakudų dėmesio... Patys nenori nieko rimto ir neturi vertybių...
Pabūsiu nekuklus, ir paklausiu - Akvile, Jūs vyrą (draugą) turite?
Visiškai sutinku su Gita.Iš dalies ir su Akvile. Iš v iso nekreipti dėmesio už ko tekėsi ,kvaila.Jei vaikinas neranda darbo čiut ne metus ,po vestuvių jis jo nelabai ir ieškos. Jei su visais grubus ,jis bus grubus ir su ja ir su vaikais .Jei pradėjus kalbą,kaip gyvensim po vestuvių nuleidžia viską juokais ,tai ir pasiūlyma tuoktis galima nuleisti juokais. Nes tada praeis meilė ir neliks nieko.Tada skirybos ir vieniša mamytė,iš kurios juoksis būtent tokie personažai ,kaip aprašiau.Meilė pirmoje eilėje ,bet tuoktis dar turi vaikinas būti rūpestingas ,atsakingas ,kažko siekiantis .Jei abu darbštūs viskas uždirbama .Juk reikia galvoti ne tik apie savo ateitį,bet ir kokį tėva turės vaikai.
Tu cia tiek privardinai dalyku, tai manau jei i visus daugiau ar mažiau kreipi dėmesį taip ir liksi viena, dar klausimas tau tai tavo nuomone koks yra idijalus vaikinas?
O ar vaikinukas turi nors kelias iš Akvilės įvardintų sąvybiu?
Vaikinukas turi daugiau nei kelias savybes bet manau kad as i ją neziureciau
Spėju, laiko save apoloniško grpžio jaunuoliu ir dar laaaabai turtingu. Bendraut su tokiu, deja, malonumo jokio. Taigi ir tos a la gerosios savybės (grožis ir turtai) lieka tik jam pačiam svarbios. Nes į tokį nežiūrės nė viena save gerbianti mergina
Yra gražių vaikinu vaikinu ir savęs nelaiko gražuoliu ,o yra nėr į ką žiūrėti ,o pasipūtęs kaip gaidys. Yra milijonierių kurie paprasti ir nuoširdūs ,o yra su keliais litais kišenėje ,o povyza milijonieriaus. Aš jo neklausiau ar jis žiūrėtų į Akvilę ,bet man įdomu kuo jis įpatingas,kad merginos turėtų su juom pasirašyti neįpareigojamiems santykiams Bet kai žmogus neturi nei vienos geros savybės ,tai galvoja ,kad pažemines Akvilę,pats atsistos vienu laipteliu aukščiau .O man Akvilė atrodo protinga mergina ir greičiau ji būtų kvaila ,kad žiūrėtų į tokius vaikinukas .
Spėju, laiko save apoloniško grpžio jaunuoliu ir dar laaaabai turtingu. Bendraut su tokiu, deja, malonumo jokio. Taigi ir tos a la gerosios savybės (grožis ir turtai) lieka tik jam pačiam svarbios. Nes į tokį nežiūrės nė viena save gerbianti mergina
Rūta, o į Jus žiūri? Jei gerai pamenu, vyro neturite
Rūta parašė:Spėju, laiko save apoloniško grpžio jaunuoliu ir dar laaaabai turtingu. Bendraut su tokiu, deja, malonumo jokio. Taigi ir tos a la gerosios savybės (grožis ir turtai) lieka tik jam pačiam svarbios. Nes į tokį nežiūrės nė viena save gerbianti mergina
Rūta, o į Jus žiūri?
Jei gerai pamenu, vyro neturite
Čia dabar kas - nauja mandagumo apraiška, klaust, ar vyrai į moteris žiūri ir primint, kad jos netekėjusios? Na, kadangi kaip ir išsiaiškinom, kad ieškoke džentelmeno ir su žiburiu nerasi, tai ko norėt.... gal nustebinsiu - žiūri. Ir ką?
As manau,kad nera kazkokios vienos taisykles,pagal kuria renkasi merginos vaikina,ar vaikinas mergina.
Ir tikrai ne visada renkasi turtingesni,ar grazesni...
Tiesiog sutinki zmogu ir zinai traukia jis tave,ar stumia
Ir jei trauka yra,tai nesvarbu nei jo pinigines dydis,nei aplinkiniu nuomone,nei ugis,nei svoris...:)
kokia dar trauka kas per trauka atstatyk dolarus ir pamatysi rezultata. Zmogus visada lieka stoveti uz pinigines bet priekyje jo tik pinigine. Kam tuomet tokie uzrasai kaip materealiai apsirupines arba uz parama bei tokie uzrasai kaip ''neesu pasikelus, bet zinau savo verte''. sako prostitutes dirba stotyje ,bet prostitutes yra 90% is visu kartu paemus
Gintas parašė:Rūta parašė:Spėju, laiko save apoloniško grpžio jaunuoliu ir dar laaaabai turtingu. Bendraut su tokiu, deja, malonumo jokio. Taigi ir tos a la gerosios savybės (grožis ir turtai) lieka tik jam pačiam svarbios. Nes į tokį nežiūrės nė viena save gerbianti mergina
Rūta, o į Jus žiūri?
Čia dabar kas - nauja mandagumo apraiška, klaust, ar vyrai į moteris žiūri ir primint, kad jos netekėjusios? Na, kadangi kaip ir išsiaiškinom, kad ieškoke džentelmeno ir su žiburiu nerasi, tai ko norėt.... gal nustebinsiu - žiūri. Ir ką?
Na suprantu, kad mano klausimas nepersmelktas mandagumu Bet Jūsų žodžiai yra tikras pasityčiojimas, nukreiptas į konkretų vyrą, kuris nė žodžio konkrečiai apie Jus nepasakė
O aš tik paklausiau
) Ir beje atsakymas manęs visai nedomina (kas tau sakys tiesą, ir dar čia, viešai). Kur kas įdomesnis kontekstas, kuriame tas atsakymas nuskamba. Mes apie džentelmenus dabar nekalbėjom, bet jeigu tokia neviltis(ir ne vienintelė) iš Jūsų lūpų išsprūdo, reiškia padėtis vyrų fronte nedžiugina. Siūlyčiau kokią nors nepuolimo sutartį su tuo vyrų frontu sudaryt
Nes karo sąlygomis priešiškos pusės nedraugauja
Po kurio laiko, žiūrėk, ir kokią ekonominę-moralinę sąjungą sudarysite
) Tik ne komunizmu paremtą žinoma, nes tai niekur neveda
Sėkmės savo gyvenimo politiniuose klystkeliuose
Rūta parašė:Gintas parašė:Rūta, o į Jus žiūri?
Na suprantu, kad mano klausimas nepersmelktas mandagumu
Bet Jūsų žodžiai yra tikras pasityčiojimas, nukreiptas į konkretų vyrą, kuris nė žodžio konkrečiai apie Jus nepasakė
O aš tik paklausiau
) Ir beje atsakymas manęs visai nedomina (kas tau sakys tiesą, ir dar čia, viešai). Kur kas įdomesnis kontekstas, kuriame tas atsakymas nuskamba. Mes apie džentelmenus dabar nekalbėjom, bet jeigu tokia neviltis(ir ne vienintelė) iš Jūsų lūpų išsprūdo, reiškia padėtis vyrų fronte nedžiugina. Siūlyčiau kokią nors nepuolimo sutartį su tuo vyrų frontu sudaryt
Na gerai, truputį per daug subendrinau. Ieškoko forume tokių nerasta. Pačiam ieškoke gal ir ne vienas ir ne du yra, bet į forumą neužsuka. Arba paskaito ir išeina. Ir dar - tai, kad mintis dėstai protingai, kažkodėl ir tavęs geidžiamesniu nepadarė. Kodėl nurodytas vienišiaus statusas, a? Priimčiau kritikos strėles nebent iš laimingai vedusio, tik kad tokie čia nesėdi. Veji iš čia bent kiek pranašesnius už save vyrus, veji nevykėliais nepatenkintas moteris, tai kas tada čia beliks? O ir kodėl aš turiu būt minkšta švelni ir pūkuota, kai čia pilna gaidžiukų, pareiškiančių, kad visos mes k...os, barakūdos ir taip toliau? Čia tau panašu į pasiūlymą surūkyt taikos pypkę? Patys puola. muša, patys verkia. Kaip šaukiat, taip atsiliepiam, nesam tos nuolankiosios, kur gavusios per vieną skruostą atsuks kitą. O va mūsų puolimas (ar, teisingiau, atsakomasis smūgis) jums kažkodėl nepatinka.
Rūta parašė:Gintas parašė:Rūta, o į Jus žiūri?
Na suprantu, kad mano klausimas nepersmelktas mandagumu
Bet Jūsų žodžiai yra tikras pasityčiojimas, nukreiptas į konkretų vyrą, kuris nė žodžio konkrečiai apie Jus nepasakė
O aš tik paklausiau
Gintai tu kalbi apie abiejų pusių taiką.Bet pats puoli Rūta ,atseit ji Įžeidė vaikinuką,o jis jos ne.Bet Rūta tavęs nepuolė ,ji tik gynė Akvilę,nes jis įžeidė ją.Akvilė parašė kokio vaikino norėtų ,žinoma ji ir pati netiki ,kad visas išvardintas savybes jis turės ,bet kai kurios yra tikrai būtinos.Bet pradėjo ją įžeidinėti vaikinukas ,prisidėjai ir tu atseit į ją niekas,nežiūrės . Man įdomu ar jūs galite normaliai be įžeidimų parašyti ,koks jos reikalavimas nerealus. Gal žeidžia ,kad ji rašo ,kad turi turiėi bent minimalias pajamas. Tos pajamos būtinos ,bent pusei sumos prie būsto išlaikymo ,jo paties maistui,o ir nuogas nevaikščios. Tai gali žeisti tik tokius kurie nori būti moterų išlaikytiniai.Juk ji nereikalauja,kad būtų brangi mašina,turėtų būsta ,pirktų brangius kailinius.Kas į ją žiūri? Alfonsiukai į ją nežiūrės su tokiais reikalavimais ir tai jos laimė.O Lietuvoje yra dar protingų ir atsakingų vaikinai,pagal komentara ji irgi protinga mergina. Tik tokios merginos protingai mąstančios ir sutiks vaikiną su kuriuo turės laimingą šeimą ir nebus vieniša mamytė. Gal ji ilgiau paieškos,bet turės tikrą draugą.
Ištikrųjų mes nežinome kiek čia yra tų normalių ir nenormalių Pasakysiu Jums naujieną (pastebiu jau ne 1 kartą). Tarp gerų vyrų ir blogų, dar ir tarpinių yra
Jie vadinasi ne visai gerais, ir ne visai blogais
) Jie irgi visai naudotini
Kaip automobilis, geriausia žinoma naujas. Bet ir 5 ar 8metų senumo dažniausiai dar visai gerai eksploatuojasi, ar ne?
Jo.. matau, kad taikos greit dar nebus.. puolimai čia, atsakomasis smūgis.. ) Dovanokit, čia toks operacijos kodinis pavadinimas?
Ir neatsibosta jums klausykit..
O kas liečia mane, tai čia aš geidžiamu savęs ir nestatau ) Neturiu tam tikslo
) Informacija ten sena ir pasenusi, reikės kada atsinaujinti. Rašote, kad veju lauk iš čia geresnius už mane vyrus ir burbančias moteris
Žinote, kai ką nors iš čia išvarysiu (gal netgi ir pačią), tai mudviejų rezultatas bus 1:1
O kol kas jis 1:0 - Jūs laimite
)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginu skonis