Re: Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!
Tamsiaplaukiai
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!
Tamsiaplaukiai
Sveikos, merginos, noriu visas perspeti - neprasidekit su Kornelijum 30 metu is Vilniaus, anketos ID 311848, jis yra negarbingas zmogus.
tamsiaplaukie
tamsiaplaukiai
Idiotiska tema. Man niekada nerupejo kokios spalvos plaukai pas mergina, ar rudos, ar tamsus, ar sviesus, ar ryzyke, ar blondine, ar brunete, svarbu koks zmogus o ne plauku spalva.
tamsiaplaukiai
Man tai keista, kai merginos pasirenka grazuolius, juos lepina, ale myli uz grozi, atiduoda viska... ir poto stebisi kodel gi jie jas palieka, uz ka?!. Klauset kada LIETAUS radio vakare, kazkur apie 20 val? Ten pilna tokiu, kurios jau verkia. Kuri is jusu sekanti ?
Pasakykit man ar kurio vyro ar moters grozis- plauku, akiu spalva ar standus uzpakaliukas padejo isspresti konflikta is esmes? Ar tikrai galvojat, jei jau vyras atrodo kaip saldainiukas, tai taip ir elgsis? Mylit del grozio... Ar jums tai neskamba kiek kvailokai?..
Na koks skirtumas kokia plauku spalva, akiu... koks jo ugis ir stilius, galu gale visi kiti dalykai, kuriuos galime drasiai vadinti pavirsutiniskais..? Svarbiausia yra vyru smegenys ir tai, kiek jiems patinkam. Tik pasitikekim savimi. Ir jei salia musu atsiranda vyras su smegenimis, ir dar mums neabejingas, Breda Pitta is jo galim padaryti ir pacios, tai netgi butu musu asmeninis sedevras !
Tamsiaplaukiai.
As pati sviuesiaplauke ir man patinka, kai moterys buna sviesiaplaukes. O vyrai grazu ir tamsiais ir sviesiais plaukais. Bet tamsus turi nebuti per daug(nelietuviskai) juodi.
tamsiaplaukiai
tamsiaplaukiai
Man tai keista, kai merginos pasirenka grazuolius, juos lepina, ale myli uz grozi, atiduoda viska... ir poto stebisi kodel gi jie jas palieka, uz ka?!. Klauset kada LIETAUS radio vakare, kazkur apie 20 val? Ten pilna tokiu, kurios jau verkia. Kuri is jusu sekanti ?
Pasakykit man ar kurio vyro ar moters grozis- plauku, akiu spalva ar standus uzpakaliukas padejo isspresti konflikta is esmes? Ar tikrai galvojat, jei jau vyras atrodo kaip saldainiukas, tai taip ir elgsis? Mylit del grozio... Ar jums tai neskamba kiek kvailokai?..
Na koks skirtumas kokia plauku spalva, akiu... koks jo ugis ir stilius, galu gale visi kiti dalykai, kuriuos galime drasiai vadinti pavirsutiniskais..? Svarbiausia yra vyru smegenys ir tai, kiek jiems patinkam. Tik pasitikekim savimi. Ir jei salia musu atsiranda vyras su smegenimis, ir dar mums neabejingas, Breda Pitta is jo galim padaryti ir pacios, tai netgi butu musu asmeninis sedevras !
Matai Grozis - Xarizma. Renkas tik del to kad butu molonu buti salia. o poto jau ziuri kaip ir kas, kokios problemos, toks ir sprendimas Protingos mergynos ziures kad vaikinas butu idomus, su gerom manierom, issilavines, ir aisq simpatishkas. po kiekvienu budvarziu, yra daug reiksmiu. Idomu *(kad linksma butu)* gerom manierom *(kad ne butu geda zmoniu akyse)* Issilavines *(kad aprupintu ateiti is dallies)* Simpatishkas *( kad paciai butu molonu )*
tamsiaplaukiai šviesiaplaukiai, koks skirtumas, džiaukitės kad iš vis dar turi plaukų
Nesvarbu kokia plaukų spalva
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!