Re: Kodėl merginos bijo negeriančių vaikinų?
Ha ha ha
Jesus Fucking Christ. Ar žinojote, kad pagal alkoholio vienetų apskaičiavimus (Mokslinis tyrimas atliktas mokslininkų, o ne Tik Vyrams žurnalo redaktoriaus pastaba), asmuo skaitosi priklausomas nuo alkoholio jei jis per savaite išgeria daugiau nei 21 alkoholio vienetą. Ar žinote kiek tai? Liaudiškai tariant, 0.7 Absoliut Vodka ant galvos ir dasimušimui dar 100 gramų. <...>
Mielas mano, žurnalistai interpretuoja taip kaip jie supranta. O alkoholizmo diagnozavimo kriterijų apraše aiškiai parašyta, svarbiausias kriterijus - nunumaldomas, liguistas noras išgerti ir keliantis socialines problemas. Jeigu žmogus savo valia negali sustoti ir negerti jam nustatytą laiko tarpą (tarkim 2 ar 3 dienas), jam preliuminariai diagnozuojamas alkoholizmas, kurį galutinai patvirtina specialūs klausimynai ir testai. Priklausomybė yra tada, kai hospitalizuotam įtariamajam, negaunant išgerti pasireiškia fiziologiniai simptomai - prakaitavimas, spaudimo pakilimas, šalčio - karščio bangos, nervingumas, dirglumas. Ką visa tai reiškia. Tarkim aš išgeriu po 0,5ltr degtinės kas antrą dieną, ateinu pas psichoterapeutą, jis liepia negert 2 dienas, paskui vieną galima, o po to negerti 3 dienas, paskui vėl vieną galima ir t.t. Jeigu susivaldai pagal svetimo žmogaus sudarytą grafiką - tau galima nustatyti tik padidintą riziką, nors alkoholio vienetų gausis kelis kartus didesnis. Čia jau žinoma vaikščiojimas ašmenimis, ko nesiūlyčiau daryt
)

Jesus Fucking Christ. Ar žinojote, kad pagal alkoholio vienetų apskaičiavimus (Mokslinis tyrimas atliktas mokslininkų, o ne Tik Vyrams žurnalo redaktoriaus pastaba), asmuo skaitosi priklausomas nuo alkoholio jei jis per savaite išgeria daugiau nei 21 alkoholio vienetą. Ar žinote kiek tai? Liaudiškai tariant, 0.7 Absoliut Vodka ant galvos ir dasimušimui dar 100 gramų. <...>

, mes kalbame apie skirtingus dalykus. Yra cheminis faktorius, kurio visumoje trūkstant tam tikro ingridiento (C2H6O ) yra iššaukiami tam tikri (jūsų aprašyme yra tai nesikartojam) simptomai, iš to išeina, kad čia konkrečiai aprašoma liga. Kitas faktorius, būtų psichologinis. Šis šiek tiek sudėtingesnis negu pastarasis, nes į visą tai įeina ganėtinai daug išorinių psichologinių faktorių. Kokie gi jie?
Na jų yra labai daug. Pradedant nuo to, kokį simbolį tau atstojo tavo tėvai jaunystėje, tavo aplinka(kolektyvas su kurio bendrauji, demografiniai veiksnai ir t.t.). Šito dalyko į tam tikrus konkrečius rėmus neįspausi, nes kiekvienam argumentui yra kontraargumentas atsižvelgiant į gyvenimiškas situacijas. O kai tai įvyksta, visur galioja ta pagrindinė taisyklė. Kas per daug, tas nesveika 

,arba negali gerti-nes koduotas,sergantis ,manau sveika išgerti,o aš ir nebendraučiau su abstinentu-nes toks jau ligonis ,beje pažindinaus su abstinentu-tipo jau du metai kaip jis negeria,bet lanko anoniminių alkoholikų būrelį
,ir kai pakviečiau važiuoti į mielą kolektyvo susitikimą gamtoje jis atsisakė-nes bijo pagundų.......nors prieš tai jis net nesakė kad lanko tuos anoniminius,ir tiesiog kartojo ,kad jis jau gyvena sveikai,sportuoja ir neprieštarautų jei aš išgerčiau,,,,,,,,,kam man toks ,aš galiu gert ,galiu ir negert ,ir jokie kvapai man įtakos nedaro