101

Re: Kodėl merginos bijo negeriančių vaikinų?

Cerberus parašė:

Ha ha ha :::639 Jesus Fucking Christ. Ar žinojote, kad pagal alkoholio vienetų apskaičiavimus (Mokslinis tyrimas atliktas mokslininkų, o ne Tik Vyrams žurnalo redaktoriaus pastaba), asmuo skaitosi priklausomas nuo alkoholio jei jis per savaite išgeria daugiau nei 21 alkoholio vienetą. Ar žinote kiek tai? Liaudiškai tariant, 0.7 Absoliut Vodka ant galvos ir dasimušimui dar 100 gramų. <...>

Mielas mano, žurnalistai interpretuoja taip kaip jie supranta. O alkoholizmo diagnozavimo kriterijų apraše aiškiai parašyta, svarbiausias kriterijus - nunumaldomas, liguistas noras išgerti ir keliantis socialines problemas. Jeigu žmogus savo valia negali sustoti ir negerti jam nustatytą laiko tarpą (tarkim 2 ar 3 dienas), jam preliuminariai diagnozuojamas alkoholizmas, kurį galutinai patvirtina specialūs klausimynai ir testai. Priklausomybė yra tada, kai hospitalizuotam įtariamajam, negaunant išgerti pasireiškia fiziologiniai simptomai - prakaitavimas, spaudimo pakilimas, šalčio - karščio bangos, nervingumas, dirglumas. Ką visa tai reiškia. Tarkim aš išgeriu po 0,5ltr degtinės kas antrą dieną, ateinu pas psichoterapeutą, jis liepia negert 2 dienas, paskui vieną galima, o po to negerti 3 dienas, paskui vėl vieną galima ir t.t. Jeigu susivaldai pagal svetimo žmogaus sudarytą grafiką - tau galima nustatyti tik padidintą riziką, nors alkoholio vienetų gausis kelis kartus didesnis. Čia jau žinoma vaikščiojimas ašmenimis, ko nesiūlyčiau daryt smile)

102

Alkoholikais neskaitau tų kurie išgeria po truputi ar retkarčiais išgeria rimčiau. Alkoholikais skaitau tuos, kurie be alkoholio negali gyventi. Jei visą savaitę dirbi be lašo ir kiekvieną minutę lauki kada penktadienio vakare galėsi prisigerti, tai turiu tau naujienų, tu jau priklausomas ir nereikia aiškinti kad čia tik garo nuleidimas. Žmonės moka garą nuleisti ir be svaigalų, čia tik pasiteisinimas.

103

Gintas grįžo?!:::418

104

Gintas parašė:
Rimantas parašė:

gerki gerkit vieną dieną pamatysit kad negalit sustot va bus jum ir saikingumas ,besaikis vartojimas veda į priklausomybe tik nieks nežino kiek kam yra saikinga.

Priklausomybė, beje, yra ir seksui smile) Tai siūlyčiau nebesimylėt, nes galite vieną dieną suprasti, kad negalite sustoti smile)

:::035

105

Ramunė parašė:

Na kaip galima negrįžti, kai tiek daug geru laiškų randi dėžutėje, kai žmonės rašo prašydami patarimo, kai pasako gerai kad jį/ją paauklėji, mano anketos aprašyme nėra knygos/filmo kurios neklaustų kur ją įsigyti, ar verta pirkti (gerai jog tik maža dalis čia paminėta), ir tai daro retai mano amžiaus merginos, ir merginos aplamai smile
Nors psichologijos teorija kategoriška - socialiniai tinklai kuria tik iliuzijas, jog tu kažkam reikalingas ir įdomus. Bet jeigu po kokių 10m. mes kokiame nors Real meet ieskok.." susitiktume, nenustebkite jei apsiverksite smile) Geros dienos visiems wink

106

Gintas parašė:
Ramunė parašė:

Na kaip galima negrįžti, kai tiek daug geru laiškų randi dėžutėje, kai žmonės rašo prašydami patarimo, kai pasako gerai kad jį/ją paauklėji, mano anketos aprašyme nėra knygos/filmo kurios neklaustų kur ją įsigyti, ar verta pirkti (gerai jog tik maža dalis čia paminėta), ir tai daro retai mano amžiaus merginos, ir merginos aplamai smile
Nors psichologijos teorija kategoriška - socialiniai tinklai kuria tik iliuzijas, jog tu kažkam reikalingas ir įdomus. Bet jeigu po kokių 10m. mes kokiame nors Real meet ieskok.." susitiktume, nenustebkite jei apsiverksite smile) Geros dienos visiems wink

Gintai, dar kartą parodei, kodėl aš tavęs taip nemėgstu, nors net nepažįstu. Tema ne apie tave, o tu čia kalbi koks tu puikus ir koks viską žinantis, kaip visi klausia tavo patarimo. Tu man primeni tuos religijos fanatikus, kurie nemato nieko kito, tik jų pačių tikėjimas, bet esmė ta, kad tie fanatikai labai įkyrus ir negerbia aplinkos.

107 (redagavo Gintas 2013-11-07 18:50)

Atsipalaiduok Robertai big_smile Dar geriau išgerk 50 gramų big_smile Oi, užmiršau, pats gi primeni abstinencijos fanatikus (peace) smile)

108

Na o kaip absoliutiems abstinentams patiks toks argumentas? http://www.vynozurnalas.lt/index.php?&a … amp;id=221 Ar jie to argumentu nelaiko? Ne, aš neagituoju vyno plempt kuo daugiau. Ir savęs alkoholike nelaikau - kartą kitą per mėnesį po taurę dvi juk galima. O daugiau - ne, nereikia, smagiau būt neapsvaigus.

109

Ne visos tikrai ne visos tokios, ir baikit kurt tuos su-pistus stereo tipus jų ir taip pilna ir bereikalo žmonės jais tiki nes jai jais tikėsit ateity galbūt vien dėl to ir nerasit geros antros pusės, nes galvosit kad visos tokios o sutike savo vienintele pasiusit ją ****.

110

Teisingai  ne  visos  tokios  ir  ne visi  tokie:::415

111

Rūta parašė:

Na o kaip absoliutiems abstinentams patiks toks argumentas? http://www.vynozurnalas.lt/index.php?&a … amp;id=221 Ar jie to argumentu nelaiko? Ne, aš neagituoju vyno plempt kuo daugiau. Ir savęs alkoholike nelaikau - kartą kitą per mėnesį po taurę dvi juk galima. O daugiau - ne, nereikia, smagiau būt neapsvaigus.

nereikia kiekvienu straipsniu internete tiketi

112

Gintas parašė:
Cerberus parašė:

Ha ha ha :::639 Jesus Fucking Christ. Ar žinojote, kad pagal alkoholio vienetų apskaičiavimus (Mokslinis tyrimas atliktas mokslininkų, o ne Tik Vyrams žurnalo redaktoriaus pastaba), asmuo skaitosi priklausomas nuo alkoholio jei jis per savaite išgeria daugiau nei 21 alkoholio vienetą. Ar žinote kiek tai? Liaudiškai tariant, 0.7 Absoliut Vodka ant galvos ir dasimušimui dar 100 gramų. <...>

Mielas mano, žurnalistai interpretuoja taip kaip jie supranta. O alkoholizmo diagnozavimo kriterijų apraše aiškiai parašyta, svarbiausias kriterijus - nunumaldomas, liguistas noras išgerti ir keliantis socialines problemas. Jeigu žmogus savo valia negali sustoti ir negerti jam nustatytą laiko tarpą (tarkim 2 ar 3 dienas), jam preliuminariai diagnozuojamas alkoholizmas, kurį galutinai patvirtina specialūs klausimynai ir testai. Priklausomybė yra tada, kai hospitalizuotam įtariamajam, negaunant išgerti pasireiškia fiziologiniai simptomai - prakaitavimas, spaudimo pakilimas, šalčio - karščio bangos, nervingumas, dirglumas. Ką visa tai reiškia. Tarkim aš išgeriu po 0,5ltr degtinės kas antrą dieną, ateinu pas psichoterapeutą, jis liepia negert 2 dienas, paskui vieną galima, o po to negerti 3 dienas, paskui vėl vieną galima ir t.t. Jeigu susivaldai pagal svetimo žmogaus sudarytą grafiką - tau galima nustatyti tik padidintą riziką, nors alkoholio vienetų gausis kelis kartus didesnis. Čia jau žinoma vaikščiojimas ašmenimis, ko nesiūlyčiau daryt smile)

Brangusis mano :::310, mes kalbame apie skirtingus dalykus. Yra cheminis faktorius, kurio visumoje trūkstant tam tikro ingridiento (C2H6O ) yra iššaukiami tam tikri (jūsų aprašyme yra tai nesikartojam) simptomai, iš to išeina, kad čia konkrečiai aprašoma liga. Kitas faktorius, būtų psichologinis. Šis šiek tiek sudėtingesnis negu pastarasis, nes į visą tai įeina ganėtinai daug išorinių psichologinių faktorių. Kokie gi jie? :::329 Na jų yra labai daug. Pradedant nuo to, kokį simbolį tau atstojo tavo tėvai jaunystėje, tavo aplinka(kolektyvas su kurio bendrauji, demografiniai veiksnai ir t.t.). Šito dalyko į tam tikrus konkrečius rėmus neįspausi, nes kiekvienam argumentui yra kontraargumentas atsižvelgiant į gyvenimiškas situacijas. O kai tai įvyksta, visur galioja ta pagrindinė taisyklė. Kas per daug, tas nesveika :::b06

113

Arturas parašė:
Rūta parašė:

nereikia kiekvienu straipsniu internete tiketi

deja deja, ne tik iš straipsnių tai žinau....

114

Hmm, sveiki, įdomi tema smile Manau, kad merginos nenori smarkiai gerenčių vaikinų, bet negerentys iš vienos dalies irgi blogai. Nes vistiek, dauguma merginų pačios išgeria, per šventę, svečiuose, ar klube, nesakau nusigeria, bet taurelė, kita, koks kokteiliukas - nematau nieko blogo, o negerentys vaikinai dažniausiai dėl to kokteilio ir tai priekaištauja, kas ir atbaido tiek minimaliai gerenčias merginas. Nu čia mano nuomonė.

115

Robertas parašė:

Atrodo daug kur skamba, kad oi vyrai geria geria, kaip blogai, vaje vaje. Bet pasirodo dar blogiau - jei vaikinas negeria. Tik nesuprantu, kodėl merginoms tai kelia tokią baimę? Yra tekę girdėti net tokių išsireiškimų, kad galvoja, jog nenormalus kažkoks big_smile WTF? Nors nesu abstinentas, alkoholis netraukia ir nemėgstu būti apsvaigęs nei lengvai, nei sunkiai. Jei per metus rimčiau išgeriu 2-3 kartus ar tai skaitosi, kaip "negeriu" ar "prie progos", nes regis kiti tą progą randa kiekvieną penktadienį ar bent kartą per mėnesį.

žmogaus charizma. geriantis jauciasi laimingas, nes atsipalaiduoja, su daug kuo susitaiko rezultate trumparegiška LAIMĖ (gal kiti vadina tai kaifas, džiaugsmas...). išoriškai tai atspindi šypsena, tvirta laikysena, pasitikėjimas. labai retas žmogus atsiranda, kurio savybėms galima būtų nusilenkt... daug žmonių didžiuojasi gėdingasi dalykais, o tu va radai bėda, kad mažai išgeri:D, džiaukis, rodyk visiems privalumus mažai geriančio, aišku kol nerasi privalumų, tol tai ir bus bėda...

116

Isgerti galima. Bet zinot, kiekvienas zmogus ta isgerti supranta savaip. Tarkim  mergina isgers taurele ir jau neblaivi, tai kam man su tokia prasidet? Butent deka alkoholio zmones dazniausiai pasiduoda nuotykiams ir neistikimybei. O pasiteisinimai, kad buvau girta-s, tai nepateisina zmogaus.

Merginos, o vat jei jus norit kad ir jusu blaivininkas vaikinas isgertu taurele, kad jus neizeisti, tai gal ir jus ka nors padarykit del jo, kad ir jis neisizeistu? Jei vaikinas valgo jusu nemegstama maista, bet paprasys, kad ir jus bent siek tiek suvalgytumet, ar suvalgytumet?

117

Robertas parašė:

Atrodo daug kur skamba, kad oi vyrai geria geria, kaip blogai, vaje vaje. Bet pasirodo dar blogiau - jei vaikinas negeria. Tik nesuprantu, kodėl merginoms tai kelia tokią baimę? Yra tekę girdėti net tokių išsireiškimų, kad galvoja, jog nenormalus kažkoks big_smile WTF? Nors nesu abstinentas, alkoholis netraukia ir nemėgstu būti apsvaigęs nei lengvai, nei sunkiai. Jei per metus rimčiau išgeriu 2-3 kartus ar tai skaitosi, kaip "negeriu" ar "prie progos", nes regis kiti tą progą randa kiekvieną penktadienį ar bent kartą per mėnesį.

saunuoplis kad negeri, o toms kurioms blogai tegul pijokus nuo kampo pasiima....

118

jei tu esii svarbus ir tave gerbia tai nei darbe nei sveciuose tai netrugdys kad negeri, cia kekvienas renkasi kaip nori gerti ar ne, ir be gerimu galima kompanijoje buti ir svesti

119

Butent, jei mergina gerbia vaikina, tai ji nevers jo to daryti.

120

negeria-tik -jau atsigėrę -ir be kepenų:::259,arba negali gerti-nes koduotas,sergantis ,manau sveika išgerti,o aš ir nebendraučiau su abstinentu-nes toks  jau ligonis ,beje pažindinaus su abstinentu-tipo jau du metai kaip  jis negeria,bet lanko anoniminių alkoholikų būrelį:::001,ir kai pakviečiau važiuoti į mielą kolektyvo susitikimą gamtoje jis atsisakė-nes bijo pagundų.......nors prieš tai jis net nesakė kad lanko tuos anoniminius,ir tiesiog kartojo ,kad jis jau gyvena sveikai,sportuoja  ir neprieštarautų jei aš išgerčiau,,,,,,,,,kam man toks ,aš galiu gert ,galiu ir negert ,ir jokie kvapai man įtakos nedaro