Re: Oralinis seksas
labai malonu daryt moteriai kunilinga.mineto near man niekas dare,bet esu mates kaip mergina dare kitam,manau tai grazus sexo aktas
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas
Страницы Назад 1 … 16 17 18 19 20 … 25 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
labai malonu daryt moteriai kunilinga.mineto near man niekas dare,bet esu mates kaip mergina dare kitam,manau tai grazus sexo aktas
malonu kai ji tau daro liuks
Visada bus dvi pusės šioj temoj vieni už kiti prieš tad manau kad neverta ginčytis kam patinka tas užsims kam nepatinka tas neužsims
viskas gerai,jei jausmai abipusiai...
Sandrita tu esi teisi, bet cia kaip narkotikas
Sandrita tu esi teisi, bet cia kaip narkotikas
ta prasme narkotikas?:) čia iš gerosios pusės narkotikas ar iš blogosios pusės?:)
arnas пишет:Sandrita tu esi teisi, bet cia kaip narkotikas
ta prasme narkotikas?:) čia iš gerosios pusės narkotikas ar iš blogosios pusės?:)
Manau gerosios
Teisingai parase Saulyte po oralinio ir analinio ant paneles toke nera nei mergina save gerbenti nei moteris stai taip save deretu gerb
Teisingai parase Saulyte po oralinio ir analinio ant paneles toke nera nei mergina save gerbenti nei moteris stai taip save deretu gerb
Cia tas pats kas pasakytum kad panele kuriai patinka tamsus vaikinai saves negerbia.....
Visos ir visi jie daro, tik ne visi apie tai kalba garsiai. O tos kur labiausia baidosi, tai didžioji dalis dar ir ekspertės tame reikale
Ir labiausiai cia kritikuoja kurie nei karto to nepabande bei slapta svajoja apie tai
as asmeniskai nieko pries neturiu pries oralini. is vis sekse nagali buti jokiu tabu. juk del ko zmones mylisi? del malonumo ar del kaloriju deginimo
Tik susikauste zmones nedaro ar negauna oralinio Kas lovoje jauciasi gerai, tas sugeba ir viska suteikti ir viska ko panorejes gauti Pas mus aplamai daug zmoniu nedrasus, gedijasi, masto kas ka pagalvos. Niekada nesu nei klauses, nei pagalvojes kaip ji pasijaus, nei viena ir nestabde manes, kad ten nebuciuociau Megstu tai daryti..labai patinka Svarbiausia, kad atitiktu sekso kiekis, vienam uztenka ir karta per savaite, kitiems reikia kasdien, o visi tokie dalykai kaip oralinis, tai cia menka problema, susitvarko savaime
Oralinis seksas galetu buti daromas tik tada, kaip abudu partnerei tuo klausimu sutare, ir vienas kitao atzvilgiu supranta ir gerai sutare visais myleimosi klausimais randa bendra kalba, kitu atveju tai daryti neimanoma.Toke yra mano nuomone, o butu idomu isgirsti ir kitu nuomoniu, ka kiti, ar kitos galvoja apie tai
darau kunilinga uz cilpima
....oralinis sex ...įdomios temos čia...:) kokie svarstymai?kam jie?...matosi,kad dar ne visi sutikote savo antras puseles...kai sutiksit-nereikės galvoti,ką galima,ko negalima...kas jam ar jai malonu,o kas ne...viskas gausis savaime...užteks tik išleisti protą pasivaikščioti...o kūnai patys žinos ką jie gali ir nori duoti ,ir kq gali ir nori pasiimti...
....oralinis sex ...įdomios temos čia...:) kokie svarstymai?kam jie?...matosi,kad dar ne visi sutikote savo antras puseles...kai sutiksit-nereikės galvoti,ką galima,ko negalima...kas jam ar jai malonu,o kas ne...viskas gausis savaime...užteks tik išleisti protą pasivaikščioti...o kūnai patys žinos ką jie gali ir nori duoti ,ir kq gali ir nori pasiimti...
tokios merginos siam pasaulyje neegzistuoja.....
Pleee, kai kur tiek beraščių, jei taip rašo, tai matyt taip ir daro..
patinka man tai
su milimu zmogum negali but tabu oralinis yra super kiek vyrui daryt ir kiek paciai ji gaut
taigi ciulpia ir laizo visi ****
Страницы Назад 1 … 16 17 18 19 20 … 25 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas