Тема: bedos su pc
ka daryt kad man rodo pawersta sonu waizda ? kur spaust kad rodytu normaliai?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
geras, dar tokio negirdejau dalyko paieskok gugle, gal rasi atsakymu ;]
o gal monitorius ant sono parvirto ?
nu taip monitoriaus vaizdas pawerstas sonu ... wiska skaityt turiu pawertus galva
Neturetu rotate funkcijos mpnitoriaus parametruose buti? cia juk nuo monitoriaus dar daug priklauso. Kiekviename vis kitaip, o programine klaida cia tikrai negaletu buti
na vista vindousuose mano laptope toks pokstas yra bet as nenaudoju jo
Toky bajery dar zinot kaip galima padaryti? na bent ant paprastu teliku ir ant paprastu monitoriu? :V O gi ant kineskopo esancias atlenkimo rites, kurios randasi teliko ar monitoriaus viduje, pagal asy pasukt ir vaizdas pasisuks... ;D
>>> tik aisku vaikai nebandykit zaist!!!!!!!!
nu geras.... bet manau kad turetu but monitoriaus parametruos. pas mane yra...
zinojau kad yra tokia speciali programa kuriama, kad butu galima sukti vaizda, kad tipo lengviau kazkas, nu cia zurnale apie kompus skaiciau. dar zinau viena varianta jei vaizdas stovi "ne savo" remuose, nu jei atrodo kad vaizdas yra pasislinkes ar kitur pakibes, tai reik ant monitorio paspaust auto/set, bent man taip sake kompiuteristas, bet neaisku ar pas tave tas pats variantas... ir dar priklauso nuo monitorio...
O tu monitoriu apversk
Laura, 18 пишет:ka daryt kad man rodo pawersta sonu waizda ? kur spaust kad rodytu normaliai?
O tu monitoriu apversk
Pritariu, cia turbut tavo monitorius ant sono pavirtes. ;D
monitoraus parametrai,arba vaizdo draiverus perasik,bet manau parametrai
TuneUp Utilities 2010 parsitemk ish The Pirate Bay . org Tai programa leidzianti vartoti PC nieko apie PC neishmanant. Tai tiesiog kaip skydelis mashinoi rodantis yvirius parametrus su paaishkinimais ten viskas darosi automatishkai.
Jau kelet metu PC dirba neuzluzdamas ir maximaliu greiciu.
AVG antivirus parsitemti ish piratu ta mokama versija uz dyka. Tarp kitko mano PC visas softwere yskaitant Operativine systema yra partemta ish piratu uz dyka.
Zmones nevokite! Dalinkites vieni su kitais tuam ka turite, Butent tokiu principu ir veikia:
tepiratebay.org kalb galima ir pasikeisti http://thepiratebay.org/language
vaizdo plokstės nustatymuose bus pasirinkta vaizdo pasukimas
Kompiuterių tvarkymas, Windows operacinių sistemų įdiegimas
Paruošiu darbui naują kompiuterį arba sutvarkau naudotą.
Paslauga apima:
- Operacinės sistemos (Windows,7,Xp,Vista,Linux,8) įdiegimą
- Reikalingų programų įdiegimą
- Antivirusinės programos įdiegimą
- Biuro programų paketo (Office, OpenOffice) įdiegimą
- Irasau tik Jusu kompiuteriui skirtus ir reikalingus draiverius (tvarkykles)
- Isvalau kompiuterines šiukšles, virusus, netinkamas programas ir visa kita,
kas trugdo kompiuteriui optimaliai dirbti.
- kenkėjiškų programų paieška bei šalinimas.
Esant pageidavimui diagiama lietuviška angliška arba rusiška programinė įranga, nemokama konsultacija.
Atvykstu jums patogiu laiku arba dirbu savo darbo vietoje. Galime suderinti patogų laiką, tinka ir vakarai bei savaitgaliai.
Darbus atlieku: Šiauliuose, Kuršėnuose, Pavenčiuose, Kužiuose, Micaičiuose ir visur aplink Kuršėnus.
Paslaugos kaina sutartinė (priklausomai nuo darbų sudėtingumo). Darbas atliekamas kokybiškai ir iki galo.
Kreiptis telefonu: 867546915
geras, dar tokio negirdejau dalyko paieskok gugle, gal rasi atsakymu ;]
o gal monitorius ant sono parvirto ?
Tai ką veiki šitoj skilty jei net tokio dalykoj negirdėjas ir nemates ? o šiaip čia niekas nepriklauso nuo monitoriaus rotate funkcija išjungi ir vidkas čia labiau nuo gpu ir jos draivu priklauso.
Bandyk ctrl + alt + rodykle zemyn. Ant 7 win veikia bet update ir hotfix jau yra tai istaise, senos sistemos turetu veikt
nu jo Aktualiausia tema pazinciu take. super.pralinksminot.
TuneUp Utilities 2010 parsitemk ish The Pirate Bay . org Tai programa leidzianti vartoti PC nieko apie PC neishmanant. Tai tiesiog kaip skydelis mashinoi rodantis yvirius parametrus su paaishkinimais ten viskas darosi automatishkai.
Jau kelet metu PC dirba neuzluzdamas ir maximaliu greiciu.
AVG antivirus parsitemti ish piratu ta mokama versija uz dyka. Tarp kitko mano PC visas softwere yskaitant Operativine systema yra partemta ish piratu uz dyka.
Zmones nevokite! Dalinkites vieni su kitais tuam ka turite, Butent tokiu principu ir veikia:
tepiratebay.org kalb galima ir pasikeisti http://thepiratebay.org/language
dafaq?
Pasidomek klaviaturos shortcutais, atrasi kombo kuris varto WIN vaizda... Nedauzyk galvos i klaviatura ir nesigaus nesamoniu su pc...
laba Kas galetu buti jei koloneles musa daug zemo dazniu-bugnu ??? jau sudeginau koloneles,pasiemiau kitas gal cia garso plokstej ****,ar draiverius perasyti ?? Geru dienu Jumi ...
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться