Тема: prašau Jūsų patarimų, minčių, nuomonių..paskaitykite
Sveiki. Patekau į keblią situaciją, laikas spaudžia, žmonės kenčia o aš neįsivaizduoju, ką daryti..
Turiu (turėjau) vaikiną dvejus metus. Rimta draugystė, planavom kartu ateitį, vienas kitą puikiai pažįstame, jis mano žmogus, savas. Viskas iš tiesų tarp mūsų buvo gerai, vienas kitą mylėjom, rūpinomės. Jis- geriausias mano sutiktas žmogus, neįsivaizduoju kito tokio, kuris galėtų šitaip stipriai mane mylėti ir kuriam būčiau tokia svarbi.
Tik va, visai neseniai man viskas įkyrėjo. Atsibodo tas dėmesys, nebelaukiau susitikimų, erzino kiekvienas jo judesys ir žodis, prie jo nuolat jausdavausi nervinga, nepatenkinta. Tiesiog nebejaučiu jam jokių šiltų jausmų, tik prisirišimas ir gailestis.
Taip pat atsirado kitas vaikinas, su kuriuo pažįstami dar tik porą mėnesių, tačiau jau jaučiu jam stiprią simpatiją, šalia jo esu laiminga, linksma, užmirštu rūpesčius. Jam taip pat labai patinku, rūpiu.
Taigi, su dviem vaikinais vienu metu juk nebūsiu, turiu nuspręsti, o tai nežmoniškai sunku.. Abiems aš rūpiu- jie man taip pat abu svarbūs. Žinoma, dabar širdutė linksta prie antrojo vaikino. Tačiau bijau padaryti didelę klaidą- nutraukti tokius rimtus santykius dėl mėnesį tepažįstamo vaikino.. Bijau, jog su juo nieko nesigaus ir gailėsiuosi palikus pirmąjį- jis tikrai nebepriims atgal. O jei pasilikčiau su pirmuoju, neaišku, ar grįžtų tie seni jausmai, ar vėl galėčiau būti laiminga..
Be galo skaudu juos abu kasdien matyti kenčiančius ir liūdnus, todėl turiu kuo greičiau priimti sprendimą, kuris bet kokiu atveju kažką įskaudins..
Kokios jūsų mintys? Kaip elgtumėtės?