121

Re: Progressive House

atvaziuoja i pure steveas... smile

122

Zinau,kad atvoro,bet noriu,kad ir Kaune jis butu:-]

123

jo, nereiketu baltai rengtis smile

124

As tai nezinau dar kaip rengtis:?gal juodai:?

125

big_smile su paklode balta

126

Cia typo progresyvas ? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

juokdariai

127

kvaile tu ****.. paskaityk apie ka snekam... **** ****

128

Jau ana savaite ne kas buvo exite:}

129

Kaip suprast ne kas ? wink tipo daug hebros ar kas ?

130

ne nu kas sumaste,kad reik i pure varyt baltai...visi balti kaip kokie spermatozoidai ten taskysimes tongue (ne koks palyginimas bet kitu zodziu nerandu!! big_smile )...nesamone... big_smile

131

nu **** balta ne balta, bet as tokiu drabuziu nenesioju.. tai del vieno tuso pirkt rubus ir paskui ismest ar spintoj laikyt? ;D

132

Ispradziu zmoniu buvo isvis mazai,o paskui kazkur apie 1 val prisirinko,bet ne taip kaip visada.Dauguma buvo MAROZU saleje kur groja popsa ir mane tai jau nervina:{}.Be to,tas Herman grojo per lengva muzika ir jau sena.

133

gali but.. nebuvau ash smile nors etas kur atari postino tai toks visai man neblogas smile perduok barmenui linkejimus :DD gerai pilste sian vyna ;D

134

Na tai ką, iki rytdienos Exite :-D

135

Tai jau taip wink

136

Idomu ar tik visi ten sutilpsim:-]

137

www.colirioteam.com.ar o cia spec. programa per kuria siustis: http://www.utorrent.com/download.php   enjoy

138

Gytis, 20 пишет:

gali but.. nebuvau ash smile nors etas kur atari postino tai toks visai man neblogas smile perduok barmenui linkejimus :DD gerai pilste sian vyna ;D

aciu aciu gyti, neblogai as ten pawariau pirma wieta isplesiau big_smile kool

139

maciau kai supilstei.. kai ledas big_smile zdz sian susitiksim big_smile @ main flour

140

ok smile neveltui nikas mano toks. Sakoma kas pakels suniukui uodega jei ne jis pats big_smile