Re: Meetas Vilniuje...
Justas22 prijungsime ir tae nagi nagi Vilnieciai parodome ka sugebesime kiek alaus isgersime kiek negyvu rasta bus po gerimo:DViskas eina puikiai bet kur Eva dingo:(
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Vilniuje...
Justas22 prijungsime ir tae nagi nagi Vilnieciai parodome ka sugebesime kiek alaus isgersime kiek negyvu rasta bus po gerimo:DViskas eina puikiai bet kur Eva dingo:(
nebusiu..:( turbut.. nebeiseina..nebent paskutine minute atlexiu
taip ior maniau visi jau po bgiski nenori
ne dėl to, kad nenori, o dėl to, kad laiko trūkumas... bent jau man buvimas aukle kartais užknisa :V (;
aš vis dar nieko nežadu... jei ateisiu, tai su drauge, bet ir tai neaišku net, ar ilgam.. :V
tai nesupratau, kažkas jau apie 18 val užsiminė... tai kelintą renkamės?.. o gal iš ryto visi, ką? ;D
EHM, as niekur nedingau
renkames juk 19???? ar jau dabar laikas paankstintas??!
Renkames 19:00 prie arkliuko. Ir viskas.. o kur eisim nuspresim visi kartu susitike
Beje, ziuriu Laimis labai geras pagalbininkas organizaciniuose reikaluose
o gal 18 val? :V visgi nevasara dar, tamsu bus... na aš suprantu, kad prei tamsos daugiau drąsos, bet nemanau, kad jos reiks
et va, ziuriu jaunimelis renkasi, as tai kaip ir jau nebetinku
nors jai pavyks tai gal prisijungciau paziuret kas pas jus ten gero pavyks tik gaila nelabai suzinosi kur nutarsit keliau nuo to arklio
pries kokius 3-4 metus dalivavau grand meete ieskok.lt, buvo rengiamas tokiam kaboke, jau ir pavadinimo neatsimenu, jazzo klubas buves berods, tai nieko gero is ten neprisimenu, o taip reklamavo, registravo ir t.t. pasibludijom paziurejom ir po keliu sokiu apitustei salei iskeliavom namo...
kazkaip nereimtai cia viskas vyksta. del pasimatymu lengviau susitart nei del meeto
Alicija25 tinki.18h prie arklio.nueisime visi kur i bariuka.Vasara as organizuosiu.
18h prie arklio visi ir viskas.Tiesa apsisaugojimo priemoniu kad butu pas paneles:Djuokauju nepykit paneles.
hmzzzz... tai jau 18.oo njuuuu tek jau toa ziuresma
chebryte niekaip neislpaukia... bet ne del to kad nenoreciau, bet trauma... zodziu kalta ne as:( jau kai neisiseka tai nesiseka....
Ramunė15
kad nebutu taip kad susirinks tik keletas zmoniu.Nes seip ir as negaleciau nes ryt vadinamon xalturon kviecia bet nevaziuosiu atsisakiau nors sumele gera pasiule bet visviena numasciau kad nepavesti zmoniu ir atvaziuoti i pirma susitikima vadinama arkliu gaujos susitikimu:DUuuu galvoju kokias reiks kelnes uzsideti va ziuriu guli vienos net svarkines kitos kazkokios velnias cia zino pusiau dzinsai pusiau treningus uznesa.ochhh kaip troskina mane po vakar pralaimejimo zalgirio:)Svarbu iki ryt atsigauti kad man:)Uch Ramune isdykele maniau su ja vaziuosime kartu nes kaiminystej gyvename o cia se tau ir naujiena kad ji negales buti:(
nieko nieko.... bet va su tavim laimi reiks kada susimatyt.... tik va kaip norejau...:) na nieko... bus juk kitu kartu... ane vilnieciai?:D
Ramune aisku kad susitiksime.o siandfiena as kaip niekad esu puikios nuotaikos.Alu dabar geriu uz zalgirio pralaimejima:(
valio, žalgiris pralaimėjo ;D ei, tai gal ryte sustinkam, m? aš kaip tik po nuostabios nakties nakties su vaiku būsiu kokią 8 ryto, iš pašilų pats tas atvažiuot... ;D
aaa... bet aš negalėsiu atvaryt sorry, gal kitą kartą... kad bent jau sekmadienį darytumėt :V
ziuriu visi nenori tiek jau to nenorit nereikia galiu ir as pats pasakyti atsisakyma kad vaziuociau padirbeti bet jeigu pasakiau kad vaziuosiu susitikiman reiskias vaziuosiu.Ausra19 as irgi is pasilu:PRamune15 irgi panele is ten pat
ai nežinau, man nėra didelio noro... ir piginų... kad nors draugė nebūtų išvažiavus... rimtai, darom sekmadienį )
o šiaip aš ne iš pašilų, aš tik šiand pašiluose turiu nakvot... :V
sestadieni jau suplanavo Eva taip kad nepavedame vieni kitu.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Vilniuje...