Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Gotai (Страница 6 из 8)
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 101 по 120 из 156
- Iewa, 13
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Re: Gotai
Evelina, 17 пишет:Iewa, 13 пишет:seijp tie gotaij juk tokie patys zmones...tik ju stilius kitoks
ne sutinku su tavim
normalus zmogus ir gotas ne turi nieko bendro tik kad jie esa zmones
ir daugiau nieko bendro
nu taigi mes visi zmones ir mes visi skirtingi todel tarp musu ir nera nieko bendro.(nu gal pradzioj blogai isireskiau) taij uz taij sorry
- Vasarė, 21
- Forumo Naujokas
- Неактивен
- Iewa, 13
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
- Gerda
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Vasarė, 21 пишет:as jeis netykiu
jais tiket ir nereikia.. jie tiesiog yra
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Vasarė, 21 пишет:as jeis netykiu
kaip cia tave suprasti mes cia ne apie dieva o apie gotus
- Augustinas, 18
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
reiktu surinkt visus Vilniaus gotus i uzdaryt keliom parom i Gravity su didzejais....
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
- Kristina, 15
- Forumo Naujokas
- Неактивен
man tj kejsti zhmones....:O:O:O:\
- Dalius, 23
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
tenka gyvent salia tokiu kaimynu seimyna motina tevas dukra gote, priplauke kieme bardakynas kaip nesitvarkyta 10 metu, ir kas keisciausiai sviesa vienam kambary dega istisa para istisus metus niekad nebuvo uzgesus nepastebejau dar .
- Egidijus, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
- Indre, 32
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Dalius, 24 пишет:tenka gyvent salia tokiu kaimynu seimyna motina tevas dukra gote, priplauke kieme bardakynas kaip nesitvarkyta 10 metu, ir kas keisciausiai sviesa vienam kambary dega istisa para istisus metus niekad nebuvo uzgesus nepastebejau dar .
nu geras, būt įdomu su tokiais pagyvent.bet už elektrą nemokėčiau:-]:-]:-]
- ema
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Aš esu kaip sakant gote ir man sunku nes praėjus gatve visi i tave spokso rodo pirštais ir tai išties labai nemalonu tai va ir visi tie faktai kuriuos cia rasei apie gotus tikrai ne visi yra tiesa nesam mes tokie ziaurus ir t.t bent jau aš zinau dabar turbūt jus visi stumsite ant manęs ....
114 Ответ от Vienu Vartu Autorius 2014-04-16 11:00
- Vienu Vartu Autorius
- Forumo Vanagas
- Неактивен
ema пишет:Aš esu kaip sakant gote ir man sunku nes praėjus gatve visi i tave spokso rodo pirštais ir tai išties labai nemalonu tai va ir visi tie faktai kuriuos cia rasei apie gotus tikrai ne visi yra tiesa nesam mes tokie ziaurus ir t.t bent jau aš zinau dabar turbūt jus visi stumsite ant manęs ....
tai kad jus atrodote kaip is laidojimo biuro,tai ko stebites kai i jus ziuri,dar dzaukites kad kepuriu nenusiima kai pro sali praeinat.
- ema
- Forumo Naujokas
- Неактивен
kodel tu apie mus taip galvoji jug mes esam tokie patis zmones turintis sirdi jausmus .....kuo mes skiremes nuo kitu zmogaus stilius tai neieko nereiskia
- Tarvydas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Girdejau,kad gotes panos ypatingai pamisusios del sekso tai Tiesa?
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
tai pasirodo mastytojai jie.kaip gotai ziuri i "the cure"?
- Arvydas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Na šiaip jų nei vieno nepažįstu, o kai kurios gotės net labai patinka, atrodo labai seksualiai.
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Неактивен
ema пишет:Aš esu kaip sakant gote ir man sunku nes praėjus gatve visi i tave spokso rodo pirštais ir tai išties labai nemalonu tai va ir visi tie faktai kuriuos cia rasei apie gotus tikrai ne visi yra tiesa nesam mes tokie ziaurus ir t.t bent jau aš zinau dabar turbūt jus visi stumsite ant manęs ....
na vasara kai praeina taip apsirenge tai savaime suprantama kad demesi visi atkreipia,,,
Сообщений с 101 по 120 из 156
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.