101

Re: Gotai

Evelina, 17 parašė:
Iewa, 13 parašė:

seijp tie gotaij juk tokie patys zmones...tik ju stilius kitoks

ne sutinku su tavim
normalus zmogus ir gotas ne turi nieko bendro tik kad jie esa zmones
ir daugiau nieko bendro wink

nu taigi mes visi zmones ir mes visi skirtingi todel tarp musu ir nera nieko bendro.(nu gal pradzioj blogai isireskiau) taij uz taij sorry

102

as jeis netykiu

103

kodel?

104

Vasarė, 21 parašė:

as jeis netykiu

jais tiket ir nereikia.. jie tiesiog yra big_smile

105

Vasarė, 21 parašė:

as jeis netykiu

kaip cia tave suprasti mes cia ne apie dieva o apie gotus wink

106

reiktu surinkt visus Vilniaus gotus i uzdaryt keliom parom i Gravity su didzejais....

107

ir tada ? :?

108

man tj kejsti zhmones....:O:O:O:\

109

tenka gyvent salia tokiu kaimynu seimyna motina tevas dukra gote, priplauke kieme bardakynas kaip nesitvarkyta 10 metu, ir kas keisciausiai sviesa vienam kambary dega istisa para istisus metus niekad nebuvo uzgesus nepastebejau dar big_smile.

110

Dalius, 24 parašė:

tenka gyvent salia tokiu kaimynu seimyna motina tevas dukra gote, priplauke kieme bardakynas kaip nesitvarkyta 10 metu, ir kas keisciausiai sviesa vienam kambary dega istisa para istisus metus niekad nebuvo uzgesus nepastebejau dar big_smile.

ten matyt sventoji ugnis rusena wink big_smile big_smile big_smile

111

Dalius, 24 parašė:

nu geras, būt įdomu su tokiais pagyvent.bet už elektrą nemokėčiau:-]:-]:-]

112

O . Tiek daug apie mane prirašyta big_smile
Prisiekiu pas mane tvarka ,niu kai kur apdulkėja ,nes žmonos neturiu .Bet už tai šviesa užgesinu .:::036

113

Aš esu kaip sakant gote ir man sunku nes praėjus gatve visi i tave spokso rodo pirštais ir tai išties labai nemalonu tai va  ir visi tie faktai kuriuos cia rasei apie gotus tikrai ne visi yra tiesa nesam mes tokie ziaurus ir t.t bent jau aš zinau dabar turbūt jus visi stumsite ant manęs ....

114

ema parašė:

Aš esu kaip sakant gote ir man sunku nes praėjus gatve visi i tave spokso rodo pirštais ir tai išties labai nemalonu tai va  ir visi tie faktai kuriuos cia rasei apie gotus tikrai ne visi yra tiesa nesam mes tokie ziaurus ir t.t bent jau aš zinau dabar turbūt jus visi stumsite ant manęs ....

tai kad jus atrodote kaip is laidojimo biuro,tai ko stebites kai i jus ziuri,dar dzaukites kad kepuriu nenusiima kai pro sali praeinat.:::034

115

kodel tu apie mus taip galvoji jug mes esam tokie patis zmones turintis sirdi jausmus .....kuo mes skiremes nuo kitu zmogaus stilius tai neieko nereiskia

116

Girdejau,kad gotes panos ypatingai pamisusios del sekso tai Tiesa?

117

http://lt.wikipedia.org/wiki/Gotai_(subkultūra)

118

tai pasirodo mastytojai jie.kaip gotai ziuri i "the cure"?

119

Na šiaip jų nei vieno nepažįstu, o kai kurios gotės net labai patinka, atrodo labai seksualiai.

120

ema parašė:

na vasara kai praeina taip apsirenge tai savaime suprantama kad demesi visi atkreipia,,,