Re: Meetas Vilniuje...
artejant dienai X ryztas sumazejo ziuriu. laimi, nejau nepastebejai kad taip visada buna tas ir pats ir su tarimusi del pasimatymo su panom, tai atsaukia, tai negali, tai nenori jokio punktualumo.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Vilniuje...
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
artejant dienai X ryztas sumazejo ziuriu. laimi, nejau nepastebejai kad taip visada buna tas ir pats ir su tarimusi del pasimatymo su panom, tai atsaukia, tai negali, tai nenori jokio punktualumo.
hey prasyciau! jei sugebeciau atsivilkciau, bet juk nieks nenori ziuret i slubes kancias nebent panesit ;D kur tau, nepakelsit ))
bukit zmones, nevarykit taip ziauriai..nu neiseina niekaip..tai ka dabar daryt?! nezinau kaip jum, bet man asmeniskai tikri draugai yra svarbiau negu virtualus..tikrai norejau atvaryt i meeta, bet pasikeite planai, nepasakysi gi geram draugui: sry, snd su tavim nesusitixiu, nes varau susitikt su kazkuo ko nepazistu, su kuo nebendravau ir kuriu net foto kai kuriu nemacius..
xebryte, nepykit, bukit zmones;) kita karta butinai butinai butinai butinai butinai atvarysiu!!!!;)
kito karto nebus siaip tai vyrai daro taip, jei ka nors suplanuoja, ta diena buna uzimta ir paskesni planai i ta vieta nebekisami, nu bet krc.. man irgi noras atpuola.. as irgi galiu nueiti su "tikrais" draugais kur nors.
ai nu krc...nebus tai nebus, ne pasaulio pabaiga gi! vyrai vyrai...visada jus geresni, saunesni, protingesni! nz kaip jum, bet man tas ieskok.lt nera pats svarbiausias dalykas pasaulyje kad del jo negaleciau keist planu...tuo labiau kad ne vieno is jusu nepazistu. vat.
eet.. tai kaip cia taip gaunas, kad merginos nedalyvaus, tik vaikinai dar kazkiek pasiryze.. na as jau nebezinau ka daryt.. atrodo kad nieko cia nebus..
as busiu 100% kas nebus tegul nebuna antra meeta sakau vasara padarysiu pats suorganizuosiu super meeta pamatysit vat kurie siandiena bus tikrai juos ir pirmus pasikviesiu vasara.Visi pradeda po biski jau negaliu tai dar kazkas man irgi nesakau bet siandiena i darba siulo padirbeti vaziuoti nuo ryto skambina jau as atsisakau net nu sakes bus bajeris kad stovesime tik su Aleksandru abu.
na noriu... bet negaliu... nors nežinau, tik paskutinę minutę žinosiu... :V jei išeis, būtinai atlėksiu, kad ir 5 min o jei ne... sorr chebryte
Ausra19 man su darbi su kase ir su Biplanais susitikti patike bvet as atsisakau nes mob issjungiau.Turekime noro ilgai gi nebusime.
viskas rengiuosi reikia ruostis jau po biski:)visiems iki susitikimo.
;( aš tik dabar vilniun grįžau...
na aš būčiau "nedirbus", bet prieš 3 sav jau buvau pažadėjus, o pažadų aš nelaužau... :V
bet gal kas nors pasakysit, kaip sekėsi viskas?
ei, darom balandžio 22 arba 29
atejau su draugu.. pamatem kruvele zmoniu, priejom, paklausem ar cia ieskok.lt mytas, sako ne. palaukem 10 min ir isejom..
puikus balandžio 1osios pokštas, ką daugiau aš galiu pasakyt...
;D
ir kitą kartą siūlyčiau apsikeisti daugumai numeriais, kad nekiltų nesusipratimų ir pan... :V (;
chebra planuojames kada kita kart... jokio organizuotumo:) po perkuneliais tik nevaryk ir betvarke ir tik nebandom mastyt pesimistikai: sis neisejo kitas tuo labiau! zodziu chebrike tariames... kuomet koja susitvarkys varom
tai sakau, darom balandžio pabaigoj
darom tai darom oi ir pavasaris ipuses na gi super
tai kuri diena geriau - 22 ar 29? o gal ne šeštadienį, o sekmadienį?
eik jau sestadienis pats tas man asmeniskai matyt 22d... bet cia jau kaip daugumos nuomone nusvers
tai taip, reikia daugumos nuomonės o aš jau kaip nors susiplanuočiau viską, kad būčiau tuo metu laisva... :V (;
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Vilniuje...