Re: Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.
nusipelniau nes pirma karta apie tokius girdziu
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
nusipelniau nes pirma karta apie tokius girdziu
Nes labai patinka jų dainos, o koncerte vis dar neteko būti. Labai labai noriu laimėti
Noretusi pamatyt Leon Somov & Jazzu,ir tai butu priezastis pakviesti drauge,kad kartu praleistume nuostabe diena.
Na tai mano gimtadienis 12d...bet didesnė bėda, kad kiek Kaune norėjau nueit atsiradus laisvam laikui, tai amžinai bilietų nebūna, kaip užkeikimas...tik vat ketvirtadienis į Vilnių, po pravesto seminaro ir kontrolinio finansų - totalus atsipūtimas su gera muzika, tobula ketvirtadienio pabaiga Kaip ten dainuoja..."Tu tik užsimerk ir sugalvoki norą...viskas bus tik taip, kaip sugalvojai"...galvoju galvoju aš tą norą
Todėl kad labai labai noriu šį koncertą pamatyti ir išgirsti gyvai.
Nes labai, labai, labai noriu, o jei labai nori tai reikia !!! )) (Y)
yra žmogus su kuriuo man tiesiog pritrūksta žodžių...jam viską pasakytų dainos "Ką tu su manim darai?" žodžiai...
o kas ta Jazzu?
Nes koks skirtumas. Bus kaip bus.
rasau todel kad eilini kart isitikinciau kad as nieko nelaimiu-
Noriu ir viskas! Noras visa ko pradžia
todel kad as noriu siu bilietu ir tas noras turi issipildyti nors karta:-) butu puiku sudalyvauti tokio lygio koncerte:-)
Galite man atiduoti bilietus, bet man pofig iš tikrųjų...
Nes galėčiau nusivesti savo meilę į nuostabų koncertą.
Nes nusipirkau naujus kroksus ir noriu su jais i ta koncerta nueit
Tiesiog nusipelniau!!!
Mano buvusioji labai megsta jazzu.. tai butu puiki proga su ja praleist dar siek tiek laiko..
Somebody help me out here
I'm nobody I disappear
One life is given to me to live
I'm empty I need someone to give to me...
Todėl nes aš esu nuostabi
nes noriu zmonai padaryti steigmena kurios nesitikejo
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.