Re: Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.
Jazzu muzika yra maistas mano sielai, o vyraujant tokiam niūriam rudeniui, ji beprotiškai alkana... tikiuosi laimėti
Ko jau ko tau tai tikrai nereikia duot...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Jazzu muzika yra maistas mano sielai, o vyraujant tokiam niūriam rudeniui, ji beprotiškai alkana... tikiuosi laimėti
Ko jau ko tau tai tikrai nereikia duot...
Manau sie bilietai turetu buti skirti man, nes niekada gyvenime nesu buvusi jokiame koncerte, auginu pusantru metu dukeyte viena, tad visos pajamos kurias uzdirbu yra skirtos pragyventi ir suteikti dukrytei viska, ko reikia vaikui.
Todėl, kad ten sutiksiu širdies draugą
todėl, kad lapkričio 13d yra mano gimtadienis ir būtų nuostabi dovana
ten susiraščiau merginą
Nes Lapkricio 14 mano 29-asis gimtadienis, o eiciau kartu su Greta, su kuria susipazinau cia, ji neitiketinai nustebtu kad jus padovanojot mums bilietus tokia proga . Vaidas
aš jų nenusipelniau... nusipelnė tas, kas mažiausiai jų tikisi ir negali jų turėti...
Sako kartais paprasti dalykai žmogui suteikia daug džiaugsmo ;P jo jau suteiket dalindami vilti. As turiu vilties, jog jei ne as, tai kazkas kitas pasimegaus nerealiu ir nepamirstamu vakaru.
todėl, kad nenusipelniau.
todėl kas man jie nepatinka, bet gal apsilankius šiame koncerte, pradėtų patikti :))
Na tikriausiai todel, kad jau seniai noriu i si koncerta ir niekaip nerandu galimybiu nuvykti:)
man idomu cia, nes kaip man pasirode visi elgiasi laisviau nei kituose pazinciu portaluose aciu ir iki visiems
todel kad niekad kiek sedziu nedavet laimeti tai negi gaila b utu jums padovanoti jei jau siulot
nes butu mano svarbiausias vakaras mano givenime pasipirsciau savo isrinktajai
nes butu pati tinkamiausia vieta isrinktajai pasipirsti plius dar jos megstama grupe
fu fu fu
Nes su savo antraja puse butent susipazinom per ieskok.lt ir butu malonu kad ieskok dave vienas kita o dabar gauti ir bilietus i koncerta bei grazu laika
Labas rytas! Manau reiketu prasiblaskyti mums su zmona,nes nesenai abu atsventeme gimtadienius tik... Ta proga butu saunu pakliut i koncerta...
Laba diena,
Kodėl būtent man, nes tai koncertas atlikėjų kurie man begalo patinka, gal pagaliau pavyktų susirasti ta vienintelį ir šiaip, nes bent kartą laimėti ir aš nusipelniau
Nes labai noreciau tokios dovanos artejant gimtadieniu ! ! !
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.