1,181

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Nu va ant kiek zmones nesupratingi forumo tema yra vie a o jie nusisneka apie ka kita o paskui dar stebisi kodel neidomu su tokiais kurie neargumentuotai kalba ir visumoje i tema net nepataiko forumuose bendrauti, todel ir istryniau savo temas nes su tokiais kurie net i tema kazka sneketi nesugeba, ne tai kad argumentuoti savo parasymus

1,182

Protinga Beždžionė пишет:
dalija пишет:

na tau juk nevienodai big_smile tau juk skauda kai teisybe kas raso big_smile kaip ir kokiai dalijai ir panasiems :d kurie negali pripazinti kad kiti gali buti teisus big_smile

tu tikrai nesveikas ,jei galvoji ,kad tu teisus,nes man niekas neskauda ...ir negali skaudeti- nera del ko.

tik kazkodel nesugebejai pripazinti kad argumentu neturi kazkaip idomiai cia gaunasi tada

turiu viska ko man reikia. o tu net mandagumo neturi.su tavi diskusijos niekada ir nevedziau ,nes jau po pirmuju tavo pasisakymu buvo aisku,kad diskusija su tavim ir neimanoma.stai tau vel argumentuotas atsakymas

1,183

dalija пишет:
dalija пишет:

tu tikrai nesveikas ,jei galvoji ,kad tu teisus,nes man niekas neskauda ...ir negali skaudeti- nera del ko.

tik kazkodel nesugebejai pripazinti kad argumentu neturi kazkaip idomiai cia gaunasi tada

turiu viska ko man reikia. o tu net mandagumo neturi.su tavi diskusijos niekada ir nevedziau ,nes jau po pirmuju tavo pasisakymu buvo aisku,kad diskusija su tavim ir neimanoma.stai tau vel argumentuotas atsakymas

tai kas be ko kai net nesugebi i tema atsakyti tai kas su tokia nores isvis diskutuoti

1,184

dalija пишет:

tai kas be ko kai net nesugebi i tema atsakyti tai kas su tokia nores isvis diskutuoti

tu su manim ir neturejai galimybes ismeginti diskusijos ir nieko kito ...ir niekada neturesi.

1,185

dalija пишет:
dalija пишет:

tu su manim ir neturejai galimybes ismeginti diskusijos ir nieko kito ...ir niekada neturesi.

su tavimi as ir nenoriu diskutuoti nes tu isvis i pievas rasai kazka kas nieko bendro neturi su tema, tu dar to nesuvoki? kad bent i tema rasytum nieoi nesakyciau pvz kaip gedukas kuris raso bent i tema nors irgi tik kazka isgirdes is kazkur ar perskaites apie visureigius ir panasiai, bet ten zmogus bent kazka i tema raso o ne taip kaip tu isvis is lempos nepataikai net i tema
ir manai kad as noresiu su tavimi diskutuoti, naivi vistik mergina esi ziuriu big_smile

1,186

dalija пишет:

su tavimi as ir nenoriu diskutuoti nes tu isvis i pievas rasai kazka kas nieko bendro neturi su tema, tu dar to nesuvoki? kad bent i tema rasytum nieoi nesakyciau pvz kaip gedukas kuris raso bent i tema nors irgi tik kazka isgirdes is kazkur ar perskaites apie visureigius ir panasiai, bet ten zmogus bent kazka i tema raso o ne taip kaip tu isvis is lempos nepataikai net i tema
ir manai kad as noresiu su tavimi diskutuoti, naivi vistik mergina esi ziuriu big_smile

o tu dabar tai i tema parasei...is kur trauki,kad noriu su tavim kalbetis? O as tau atsakau, i visas temas is karto,kad tu nevertas jokio demesio ir tavo nuomone yra man nepriimtina.O jei esi besikartojantis jautruolis,tai ir buk toks.Gimes sliauzioti skaidyti nepradesi.Atsakingai pareiskiu, mano nuomone,kad tu esi riboto mastymo pilietis.

1,187

Gal galit i tema?

1,188

nezinau ar per riebiai uzveliu mergaitems, bet man niekad neatraso kai parasau, nebent drasiausios pacios paraso :DD kazkokios visai humoro jausma praradusios, serialu prisiziurejusios ir net neaisku kokio bb cia sedi smile)

1,189

https://www.youtube.com/watch?v=mWsj0C-gSH0

aisku tai rusija, bet tokie soc. eksperimentai nepamaisytu ir lietuvoje... o mano viena mintis - sustabdykit planeta, as noriu islipti... nezinau kokiai reikia buti, kad nusirengineti pries publika del kazkokio iphone 6??!?!?!

1,190

Anksciau merginos, moterys ieskojo rimtu vaikinu, vyru, dabar atvirksciai. Gal zmones gali kartais buti pasikele, bet ne ant tiek.. Siaubas tiesiog, is kur tiek arogancijos? Tikrai, kad serialai, filmai, naujas vulgarus humoras, o dar ir kai teveliai nepriziuri, arba islepina, priperka visokiu iphone, na nezinau net kas isvis vertinama.

1,191

dabar issigasta jei pasiulai draugaut rimtai... sako tu ka, iskrypelis? big_smile

1,192

Tomas пишет:

aisku tai rusija, bet tokie soc. eksperimentai nepamaisytu ir lietuvoje... o mano viena mintis - sustabdykit planeta, as noriu islipti... nezinau kokiai reikia buti, kad nusirengineti pries publika del kazkokio iphone 6??!?!?!

kai ziauriai jie , net nedave iphone , jau cia uz tokius darbelius tikrai turejo duot

1,193

Tomas пишет:

Geras šitas ;D

1,194

Darius пишет:
Tomas пишет:

kai ziauriai jie , net nedave iphone , jau cia uz tokius darbelius tikrai turejo duot

juk socialinis eksperimentas. jie tikrino kiek mergu pasirasydavo del iphono

1,195

Tomas пишет:
Darius пишет:
Tomas пишет:

juk socialinis eksperimentas. jie tikrino kiek mergu pasirasydavo del iphono

butu patikrine ir duodami iphone.

1,196

Nieko naujo su tokiais eksperimentais, gerą dešimtmetį ar daugiau žmonės myli daiktus, o naudojasi žmonėmis, kai turėtų būt atvirkščiai (Sorry už svetimas mintis big_smile )

1,197

apmaudu kad merginoms yra banalu atsakyti i laiska, kurioje parasyta "labas". jum gal serenada kokia padainuoti ar romantini eilerasti padeklamuoti? ar gal iskarto prieiti prie reikalo "gal varom pasirurinti?" juk jus taip suprantat originalu uzkalbinima...

1,198

tai graži į dieną sulaukia 200 labas, tai ką jai daryt..

1,199

100 procentų pasikėlusios nelabai bendrauja apsimetinėja kažkuom atsirado tobulybės gražuolės.. liksit vienos jei taip ir toliau nieks jūsų nelauks mielos moterys. mes nykstanti karta, be vyrų jums bus blogai, pajausit vienatvė ieškosit iškart.. kai neliks musų tai nebus jums dėl ko gyvent.. ant žemės nusileiskit visi lygus esam.

1,200

Niekaip nesuprantu, kodėl jūs, ponai, galvojate, kad merginos PRIVALO atrašinėti į kiekvieną "labas/ labukas"? Atrašinėjama tiems, kuriems norima.