1

Тема: Pamąstymui

O gal grįžtam į realybę? Gal paprasčiau ieškot merginų kieme, mieste, kine, stotelėj, autobuse? Kodėl sėdim čia prie interneto? Ir ieškom aklai, nepažįstamų, nematomų žmonių. Susitikę nusiviliam, nepajuntam traukos, nepateisina lūkesčių, ir vėl grįžtam į internetą. Vėl laukiam, ieškom, tuščiai bendraujam. Realybėje sutinki daug daugiau žmonių, aišku neužkalbinsi, nepasiūlysi susipažint. Bet gal daugiau reikėtų laiko praleist ne prie kompiuterio? Ką manot? Nes man atrodo čia gana beviltiškas reikalas. Visi sėdi užsisvajoję ir kažko laukia. Gyvenam tai vieną kartą, o gyvenimas ten - realybėje.

2

Re: Pamąstymui

Tomas пишет:

O gal grįžtam į realybę? Gal paprasčiau ieškot merginų kieme, mieste, kine, stotelėj, autobuse? Kodėl sėdim čia prie interneto? Ir ieškom aklai, nepažįstamų, nematomų žmonių. Susitikę nusiviliam, nepajuntam traukos, nepateisina lūkesčių, ir vėl grįžtam į internetą. Vėl laukiam, ieškom, tuščiai bendraujam. Realybėje sutinki daug daugiau žmonių, aišku neužkalbinsi, nepasiūlysi susipažint. Bet gal daugiau reikėtų laiko praleist ne prie kompiuterio? Ką manot? Nes man atrodo čia gana beviltiškas reikalas. Visi sėdi užsisvajoję ir kažko laukia. Gyvenam tai vieną kartą, o gyvenimas ten - realybėje.

internete paprasciau atsirinkti ir daugiau galimybiu susipazinti nei realiai, vienintelis didelis minusas tai melas nors ir realiai susitikus manaujo neisvengi daugelis jei pasnekovs nesaziningas

3

visiskai pritariu smile gyvenimas ten... sutinki zmogu ir pajunti ar jis tau tinka, patinka. o cia... apsimestines frazes, seniai ismoktos ir rasytos simtus kartu. o ir kiekvienas zmogus jas perskaito taip, kaip jam norisi, pasitelkdamas savo patirti, pojucius, o ne rasanciojo. prisimenu viena pasakyma: ka darytum, jei viena diena neliktu interneto? gyventum!

4

Nera skirtumo kur susipazistame.Yra tik viena problema zmoguje ir ji randama nesunkiai,kai pradedi savo pakausi krapstyti ir prisimeni,kad turi daikta panasu i galva,kurioje ir slypi visos musu problemos. Is savo patirties zinau,kiek supratau tai panasu,kad reikia tik aiskiai zinoti ,ko nori.Ir viskas.O mokytis butu idealiausia is svetimu klaidu,bet geriausiai pamokas isisavinam padare klaidas patys.taip ,kad palinkesiu visiems padaryti kuo daugiau bandymu ir po to isvadas pasidaryti sau apie save.Va tuomet ir prasideda gyvenimas. O jis nuostabus ir grazus,nes baimei nebelieka vietos!

5

dalija пишет:

Nera skirtumo kur susipazistame.Yra tik viena problema zmoguje ir ji randama nesunkiai,kai pradedi savo pakausi krapstyti ir prisimeni,kad turi daikta panasu i galva,kurioje ir slypi visos musu problemos. Is savo patirties zinau,kiek supratau tai panasu,kad reikia tik aiskiai zinoti ,ko nori.Ir viskas.O mokytis butu idealiausia is svetimu klaidu,bet geriausiai pamokas isisavinam padare klaidas patys.taip ,kad palinkesiu visiems padaryti kuo daugiau bandymu ir po to isvadas pasidaryti sau apie save.Va tuomet ir prasideda gyvenimas. O jis nuostabus ir grazus,nes baimei nebelieka vietos!

Posakis:kvailas mokosi is savo klaidu o protingas is svetimu. Tau itariu tai nieko nesako big_smile tai jau joooo

6

na aš svetimo gyvenimo gyventi nenoriu, tai mokysiuos iš savo klaidų:)

7

niekas nesako kad svetima gyvenima gyventum bet is klaidu priotingas mokosi ne savo nes jam nesinori daryti ju aisk une visada be ju apseinama, taciau tai nesreiskia kad negali mokintis is vetimu klaidu jei gali isvengti savu

8

Protinga Beždžionė пишет:
dalija пишет:

Posakis:kvailas mokosi is savo klaidu o protingas is svetimu. Tau itariu tai nieko nesako big_smile tai jau joooo

O tai reiskia tik ,kad mes visi darom klaidas.O tu ne? jei nedarai, tai  tada tu labai protinga bezdzione.

9

dalija пишет:
dalija пишет:

O tai reiskia tik ,kad mes visi darom klaidas.O tu ne? jei nedarai, tai  tada tu labai protinga bezdzione.

Kaio cia yra kad pakeitei nuomone apie mane big_smile keista kazkaip big_smile tik vel pamirsti kad forumo tema ne tokia tongue

10

dalija пишет:

Kaio cia yra kad pakeitei nuomone apie mane big_smile keista kazkaip big_smile tik vel pamirsti kad forumo tema ne tokia tongue

mano nuomone nuo pirmo tavo pasisakymo, yra tokia kaip cia tau svelniau pasakius ,proporcinga tavo minties israiskai.
as nebematau tikslo sekti temu ,nes tu man naujas atradimas.Senokai neteko tokiu pasisakymu skaityti.

11

dalija пишет:
dalija пишет:

mano nuomone nuo pirmo tavo pasisakymo, yra tokia kaip cia tau svelniau pasakius ,proporcinga tavo minties israiskai.
as nebematau tikslo sekti temu ,nes tu man naujas atradimas.Senokai neteko tokiu pasisakymu skaityti.

Kad tu skaityti nemoki apart to ka pati rasai tai faktas big_smile

12

dalija пишет:

O kodel tu bandai vis zmogu akmenimis uzmetyti,jei tau nepatinka jo mastymas?

13

dalija пишет:
dalija пишет:

O kodel tu bandai vis zmogu akmenimis uzmetyti,jei tau nepatinka jo mastymas?

zmogus kuris nezino ka sneka manau isvis nevertas snekejimo, jei nzn tai geriau patylek ir leisk bendrauti tiems kas zino ka sneka. Nes gaunasi tokia situacija kaip: as ateiciau pas koki ralfa laourena ir pradeciau jam aiskinti kaip kuriami drabuziai, tai jis pasiustu mane taip toli kad as net nzn i kuria puse net eiti ne tik kad gryzti big_smile

14

aj zinot apsigalvojau.. realybej nieko gero.. griztam prie kompu.. big_smile

15

Tomas пишет:

aj zinot apsigalvojau.. realybej nieko gero.. griztam prie kompu.. big_smile

Kodel juk realybeje geriau nei prie kompu, tik va pasiula labai menka joje big_smile beto tenka aiskintis ilgiau kokia ji ko nori, o cia labai lengva va forume parasai tema ir matai ka merginos masto ir pakraupsti nuo ju mastymo bei galvoji neveltui jos vienos big_smile

16

aisku, realybeje yra privalumu- pamatai mergina ir supranti- tau patiktu buti salia jos ar ne... Bet sitaip nepamatai daznai ji vienisa, ar jau nebe smile ... Turbut sunkoka uzkalbinti ir dominancius dalykus issiaiskinti, jei ji nedirba salia taves, jei nevedzioja savo suniuko tavo mikrorajone, jei nesilankot vienoje viesoje bibliotekoje ir t.t... Bet siaip, jei esi drasus zmogus, manyciau nera problemu pakalbinti patinkanti zmogu tiek virtualioj erdvej, tiek realybeje smile Juk jus, vyrai, labai isradingi wink

17

na realybe turi ir daugiau minusu, ne tik ribotas galimybes, galu gale realybeje kalbinant mergina gali netycia uz savo nugaros pajausti pikta kvepavima ar net kumsti nes priklausomai nuo berno psichologines busenos kas dazniausiai yra nestabilios jei jis perdetai pavydus tai nesinoretu, kazkaip netycia kalbantis ir bendraujant su mergina atsigulti is niekur nieko ir pasivolioti ant grindu ar kito pavirsiaus big_smile tai kaip sakoma cia neto naudai siuo atveju pliusas, o kad realybeje geriau manau visi sutiks jei jie neturi aisku ko slepti ir nera uzsikompleksave big_smile

18 (2014-11-27 22:13 отредактировано Advokatas)

Tam yra tokios vietos kaip klubai, teatrai, muziejai, parodos. Okei, klubus galima atmest, ten renkasi nuo A iki Z žmonės. Bet, sakykime, kad man patinka lankytis muziejuose, parodose, teatruose ir pan. Aš galiu bandyt ten susipažint su žmonėmis, nes ten tikrai nesilankys tokie, kuriems tas nepatinka. O tai jau pliusas - bendras pomėgis. Ir užkalbint daug lengviau žmogų, gali, pavyzdžiui, tiesiog ekspromtu prieiti ir užkalbinti atkreipdamas dėmesį į eksponatą. Jeigu yra kažkoks ryšys, bent mažiausias - tuomet jau ir pokalbis užsives. Galbūt pirmiau aptarsit eksponatą, paskui pasisuks viskas link to, kas patinka tokio pobūdžio vietose ir t.t. Kitas dalykas, jeigu žmogus nenori susipažinti - tas pasimato greitai.Šiaip į tokias vietas, manau, labiau eina kažką naujo pamatyti, pasidomėti, o ne "šiaip sau susibėgt su sava chebra ir prastumt laiką". smile

Pažintys internete turi pliusą, kad taupo laiką. Tau nereikia kažkur eiti. Gali ramiai užsiimt savo buitiniais reikalais ir tuo pačiu pažindintis su žmonėmis. Be to, laiškai - ne reali diskutavimo priemonė, tad jeigu nėra laiko - gali atrašyti laišką ir kitądien. Pabendrauji, jeigu kalba rišasi, galima tada skirt laiką realiai susimatyti kur, padiskutuoti ir matysis, ar toliau bendraujasi, ar ne. smile

Čia tokie būtų mano pamąstymai. smile

19

nu laika tai cia zmones gaista ne kiek ne maziau.. gal net daugiau.. big_smile

20

Na tai kam diskutuojat apie laiko gaišimą čia, užuot pradėję darbus realius ? big_smile