Tam yra tokios vietos kaip klubai, teatrai, muziejai, parodos. Okei, klubus galima atmest, ten renkasi nuo A iki Z žmonės. Bet, sakykime, kad man patinka lankytis muziejuose, parodose, teatruose ir pan. Aš galiu bandyt ten susipažint su žmonėmis, nes ten tikrai nesilankys tokie, kuriems tas nepatinka. O tai jau pliusas - bendras pomėgis. Ir užkalbint daug lengviau žmogų, gali, pavyzdžiui, tiesiog ekspromtu prieiti ir užkalbinti atkreipdamas dėmesį į eksponatą. Jeigu yra kažkoks ryšys, bent mažiausias - tuomet jau ir pokalbis užsives. Galbūt pirmiau aptarsit eksponatą, paskui pasisuks viskas link to, kas patinka tokio pobūdžio vietose ir t.t. Kitas dalykas, jeigu žmogus nenori susipažinti - tas pasimato greitai.Šiaip į tokias vietas, manau, labiau eina kažką naujo pamatyti, pasidomėti, o ne "šiaip sau susibėgt su sava chebra ir prastumt laiką".
Pažintys internete turi pliusą, kad taupo laiką. Tau nereikia kažkur eiti. Gali ramiai užsiimt savo buitiniais reikalais ir tuo pačiu pažindintis su žmonėmis. Be to, laiškai - ne reali diskutavimo priemonė, tad jeigu nėra laiko - gali atrašyti laišką ir kitądien. Pabendrauji, jeigu kalba rišasi, galima tada skirt laiką realiai susimatyti kur, padiskutuoti ir matysis, ar toliau bendraujasi, ar ne.
Čia tokie būtų mano pamąstymai.