Re: Ka darytumet jei suzinotumet kad auginat ne savo vaika?
Arturas пишет:ns пишет:Mane nuo gimimo augino ne mano biologinis tėvas. Ir ką? Visą gyvenimą buvau jo princesė, jo zuikis, ir man jis buvo, yra ir bus vienintelis tėvas- tas žmogus, su kuriuo sieja džiaugsmingiausi vaikystės atsiminimai. O ne tas žmogus, su kuriuo sieja kraujo ryšiai. Matot, jūs galit išvedinėt visokias teorijas, sakyt, kad iškart skirtumėtės su savo moterimi, bet tik susidūrę su tokia situacija realiai, jūs galėtumėt pasakyt. I rjei jau vaikas būtų tokio amžiaus, kad vadintų "tėčiu". Abejoju, ar tokie kategoriški būtumėt
Tetis i tave ziurejo palankiai. O kaip tu ziurejai i mama. Kuri del visko yra kalciausia?
Mama man pasakiusi, kad aš kito vyro vaikas, paaiškino ir kaip visa tai atsitiko- jos istorija buvo labai kebli. Ir nors lyg šiol šitoj istorijoj man yra likę "juodųjų skylių", kurių mama man niekaip nepasako, aš ją suprantu. Ir ne mama kalčiausia, visi trys kalti (mano nuomone, išvis, kalčiausias mano biologinis tėvas)
negalima visų istorijų vertinti taip pat- moteris kalta, pastojo ne nuo vyro, vyras turi ją palikt. Ne. Kiekviena istorija yra savotiška, ir kai būtent JOJE ir esi, visaip kitaip matai situaciją, nei žiūrėdamas į ją iš šono, ar tiesiog galvodamas apie tai, "kas būtų, jeigu būtų".