Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 101 по 120 из 283
- Tomas
- Forumo Karalius
- Неактивен
Re: Ar mokate už kavą?
Elena пишет:profesoriux пишет:Anželika пишет:Atsiprasau, bet perskaiciau ir net nupurte. Eini i pasimatyma ir skaiciuoji naudingumo koeficienta? Turbut labiau atstumiancio poziurio i pasimatymus dar negirdejau. Jei eini i pasimatyma, kaip i dalykini pokalbi, tai nesistebek, kad jis taip ir baigiasi - rankos paspaudimu ir saltu atsisveikinimu. Cia nenoriu izeisti, tik siaip pastebejimas.
matai as tiesiog esu saziningas.. noriu ateit toks koks esu, ir tada ziuriu ar patinku.. nenoriu zaisti vaikisku zaidimu - gelyciu, kavuciu ir pan.. tai ne man, as siek tiek kitoks nei visi.. paprasti bernai stengias padaryti ispudi, vaisina, kabina.. paprastoms merginoms tai patinka ir sutinka.. o man tokios, kurios uz kavute sutinka, pacios nepatinka.. taip ir ieskau tokios rimtuoles koks pats esu..
...Ir jei rasi tokią, jūsų abiejų ateitis visiškai aiški- rytas be kavos į lovą, bučiniai ir seksas pagal grafiką, dienos suplanuotos, visi koeficientai paskaičiuoti metus į priekį....Gėlės ir dovanos tik parduotuvės vitrinoje
lovoj niekada ir nevalgau.. seksas pas visus pagal grafika, nieko cia ypatingo.. bet kad su manim butu gincu, tai cia faktas.. as turiu principu
bet biski nukrypom vel nuo temos.. kalbam apie kava
- Anželika
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
profesoriux пишет:Anželika пишет:profesoriux пишет:tiesiog skaiciuoju naudingumo koeficienta.. kadangi kava rezultato neitakoja, ji yra tik pinigu svaistymas.. tai greiciau mados reikalas - jei eiti i pasimatyma, tai kavineje.. nes taip per tv rodo ir taip visi daro..
Atsiprasau, bet perskaiciau ir net nupurte. Eini i pasimatyma ir skaiciuoji naudingumo koeficienta? Turbut labiau atstumiancio poziurio i pasimatymus dar negirdejau. Jei eini i pasimatyma, kaip i dalykini pokalbi, tai nesistebek, kad jis taip ir baigiasi - rankos paspaudimu ir saltu atsisveikinimu. Cia nenoriu izeisti, tik siaip pastebejimas.
matai as tiesiog esu saziningas.. noriu ateit toks koks esu, ir tada ziuriu ar patinku.. nenoriu zaisti vaikisku zaidimu - gelyciu, kavuciu ir pan.. tai ne man, as siek tiek kitoks nei visi.. paprasti bernai stengias padaryti ispudi, vaisina, kabina.. paprastoms merginoms tai patinka ir sutinka.. o man tokios, kurios uz kavute sutinka, pacios nepatinka.. taip ir ieskau tokios rimtuoles koks pats esu..
Visokios "gelytes" ir "kavytes" yra demesio parodymo budai (ne vieninteliai, zinoma). Jei surandi kazka originalesnio, kad mergina nustebinti (nors tuom drisciau abejoti) - puiku. Bet galiu garantuoti, kad visom merginom demesys patinka ir jo nebuvimas per pirma pasimatyma tikrai nesukelia panelei noro vel susitikti su tuo vaikinu, o tai visai nereiskia, kad ji nepsirengus rimtiems santykiams.
- Darius
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Elena пишет:profesoriux пишет:Anželika пишет:Atsiprasau, bet perskaiciau ir net nupurte. Eini i pasimatyma ir skaiciuoji naudingumo koeficienta? Turbut labiau atstumiancio poziurio i pasimatymus dar negirdejau. Jei eini i pasimatyma, kaip i dalykini pokalbi, tai nesistebek, kad jis taip ir baigiasi - rankos paspaudimu ir saltu atsisveikinimu. Cia nenoriu izeisti, tik siaip pastebejimas.
...Ir jei rasi tokią, jūsų abiejų ateitis visiškai aiški- rytas be kavos į lovą, bučiniai ir seksas pagal grafiką, dienos suplanuotos, visi koeficientai paskaičiuoti metus į priekį....Gėlės ir dovanos tik parduotuvės vitrinoje
.Ir jei rasi tokią, jūsų abiejų ateitis visiškai aiški- rytas be kavos į lovą
o realybej buna kad atnesineja kava i lova ?:) as tik filmuose mates
nu arba kai serga mama tevas atnesa arbatos arba atvirkciai
- Anželika
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Darius пишет:Elena пишет:profesoriux пишет:matai as tiesiog esu saziningas.. noriu ateit toks koks esu, ir tada ziuriu ar patinku.. nenoriu zaisti vaikisku zaidimu - gelyciu, kavuciu ir pan.. tai ne man, as siek tiek kitoks nei visi.. paprasti bernai stengias padaryti ispudi, vaisina, kabina.. paprastoms merginoms tai patinka ir sutinka.. o man tokios, kurios uz kavute sutinka, pacios nepatinka.. taip ir ieskau tokios rimtuoles koks pats esu..
Buna, galiu paliudyt.
- Elena
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
TiesiogBaubas пишет:Elena пишет:TiesiogBaubas пишет:Jam tik 600 nuliova nuliovi adidas kalasa na ir t.t.... jei siuo metu sugebesi tai pateikto duodu 100% garantija kad tikrai nustebinsi. Kas pasakys kad as meluoju gali pirmas mesti i mane akmeni
Prajuokinai
As tau ne klounas kad juokinciau, galiu ir vyrgdyti...
Ne klounas?...O tavo rašinėliai tai klouniški
- Tomas
- Forumo Karalius
- Неактивен
cia dar viena romantine nesamone is televizoriaus.. garuojanti kava (atkreipkit demesi, vel kava!) i lova.. banalu, leksta, nuobodu..
- Darius
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Anželika пишет:Darius пишет:Elena пишет:...Ir jei rasi tokią, jūsų abiejų ateitis visiškai aiški- rytas be kavos į lovą, bučiniai ir seksas pagal grafiką, dienos suplanuotos, visi koeficientai paskaičiuoti metus į priekį....Gėlės ir dovanos tik parduotuvės vitrinoje
Buna, galiu paliudyt.
idomu kiek daznai? koks draugystes laikas tavo matytame pavizdyje ?:)
108 Ответ от GeraširdisSvolačius 2015-01-16 23:40
- GeraširdisSvolačius
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Nu as tai i lova kavos nenešiodavau tik pats ankciau atsikeles uzplikydavau ir padedavau ant stalo ir su muzika pakeldavau
- Elena
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
profesoriux пишет:cia dar viena romantine nesamone is televizoriaus.. garuojanti kava (atkreipkit demesi, vel kava!) i lova.. banalu, leksta, nuobodu..
Taigi tema apie kavą ...O kas tamstai nebanalu?
- Elena
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
GeraširdisSvolačius пишет:Nu as tai i lova kavos nenešiodavau tik pats ankciau atsikeles uzplikydavau ir padedavau ant stalo ir su muzika pakeldavau
Jei užplikydavai kavos ir nunešdavai ant rankų merginą prie stalo- tada super
- Darius
- Forumo Liūtas
- Неактивен
profesoriux пишет:cia dar viena romantine nesamone is televizoriaus.. garuojanti kava (atkreipkit demesi, vel kava!) i lova.. banalu, leksta, nuobodu..
cia kavos gamintojai ir prekybininkai prie sito reikalo gal bus prikise nagus
- Uršulė
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Net baisu pasidarė, kokios mes, moterys, banalios, lėkštos ir nuobodžios... Man tai irgi patinka kava į lovą, uoj, ne, į puodelį
- Anželika
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Darius пишет:Anželika пишет:Darius пишет:
Buna, galiu paliudyt.
idomu kiek daznai? koks draugystes laikas tavo matytame pavizdyje ?:)
Kai anksciau uz mane atsikeldavo, tai retokai sakyciau. Siaip dazniausiai draugystes pradzioje, tikslaus laiko nepasakysiu. Ir visada per mano gimtadieni.
p.s. Mano atveju ne kava, o arbata arba kakava.
- Tomas
- Forumo Karalius
- Неактивен
Elena пишет:profesoriux пишет:cia dar viena romantine nesamone is televizoriaus.. garuojanti kava (atkreipkit demesi, vel kava!) i lova.. banalu, leksta, nuobodu..
jau geriau tada abiem is lovos visa diena nelipti.. o siaip man tiesiog nedaro ispudzio nei zvakutes, nei sirdutes... pagal mane meile turi jaustis is akiu, is prisilietimu.. tam nereikia stengtis isiteikt, o jei reikia stengtis, reiskias kazkas yra ne taip..
115 Ответ от GeraširdisSvolačius 2015-01-16 23:46
- GeraširdisSvolačius
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Elena пишет:GeraširdisSvolačius пишет:Nu as tai i lova kavos nenešiodavau tik pats ankciau atsikeles uzplikydavau ir padedavau ant stalo ir su muzika pakeldavau
Jei užplikydavai kavos ir nunešdavai ant rankų merginą prie stalo- tada super
Aisku as uz kita buda,atsikelti,pagaliukas rytinis paskui tik kava bet ne su visomis taip buta :DDDD
- Elena
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
profesoriux пишет:Elena пишет:profesoriux пишет:cia dar viena romantine nesamone is televizoriaus.. garuojanti kava (atkreipkit demesi, vel kava!) i lova.. banalu, leksta, nuobodu..
jau geriau tada abiem is lovos visa diena nelipti.. o siaip man tiesiog nedaro ispudzio nei zvakutes, nei sirdutes... pagal mane meile turi jaustis is akiu, is prisilietimu.. tam nereikia stengtis isiteikt, o jei reikia stengtis, reiskias kazkas yra ne taip..
Ar kada nors buvai įsimylėjęs?
117 Ответ от GeraširdisSvolačius 2015-01-16 23:58
- GeraširdisSvolačius
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
- Elena
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Taigi dar jaunas, viskas prieš akis
- Darius
- Forumo Liūtas
- Неактивен
profesoriux пишет:Elena пишет:profesoriux пишет:cia dar viena romantine nesamone is televizoriaus.. garuojanti kava (atkreipkit demesi, vel kava!) i lova.. banalu, leksta, nuobodu..
siaip dauguma vyru nesupranta tokiu tu dalyku. Bet tiesiog supranta kad tai moterim patinka. To ir uztenka.
Pvz as kai nesdavau gele, man sunku suvokt budavo, kuo ta gele gali but toks geras dalykas. Net kad ir sokolado vietoj geles nunesus, nu nors pavalgys pana, dar siek tiek logiska
Nors pagalvojau is kitos puses - jei man atnestu sestadieni ryte arbatos i lova ir pusrycius pana.. gal ir nieko
- Elena
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Darius пишет:profesoriux пишет:Elena пишет:Taigi tema apie kavą ...O kas tamstai nebanalu?
siaip dauguma vyru nesupranta tokiu tu dalyku. Bet tiesiog supranta kad tai moterim patinka. To ir uztenka.
Pvz as kai nesdavau gele, man sunku suvokt budavo, kuo ta gele gali but toks geras dalykas. Net kad ir sokolado vietoj geles nunesus, nu nors pavalgys pana, dar siek tiek logiska
Nors pagalvojau is kitos puses - jei man atnestu sestadieni ryte arbatos i lova ir pusrycius pana.. gal ir nieko
Valio! Tu supranti! Va koks turi būti vyras
Сообщений с 101 по 120 из 283
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.