Re: Ar mokate už kavą?
kadangi kava rezultato neitakoja,
as tai manau kad itakoja is tikro
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ar mokate už kavą?
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kadangi kava rezultato neitakoja,
as tai manau kad itakoja is tikro
niekada nesu mokejusi uz kava per pirma pasimatyma. ne del pinigu ar kazkokiu principu. Tiesiog sutikau zmones, kurie nesismulkmenina del keliu puodeliu kavos, vyno taures ar pyragaicio.
na o jei sutiktum studenta, kuris is kaimo atvaziaves, neturi darbo, tevai pameta kelis litus, su kuriais jam vos uztenka ant pavalgymo, ir butiniausiu prekiu. Tai tada as manau kad jam visai dideli pinigai yra pirkt kava uz 5 litus
bet gal tokiu nieks cia neiesko
Viena пишет:niekada nesu mokejusi uz kava per pirma pasimatyma. ne del pinigu ar kazkokiu principu. Tiesiog sutikau zmones, kurie nesismulkmenina del keliu puodeliu kavos, vyno taures ar pyragaicio.
na o jei sutiktum studenta, kuris is kaimo atvaziaves, neturi darbo, tevai pameta kelis litus, su kuriais jam vos uztenka ant pavalgymo, ir butiniausiu prekiu. Tai tada as manau kad jam visai dideli pinigai yra pirkt kava uz 5 litus
bet gal tokiu nieks cia neiesko
Deja, bet studentavimo laikais nesededavau pazintyse tada vykdavo intensyvus bendravimas su bendraminciais realiam gyvenime. O jeigu dabar susitikciau su studencioku is kaimo, jis butu arba amzinas studentas, arba bent 10metu jaunesnis ir sansu jiems jokiu....
Bet cia tik mano asmenine patirtis ir poziuris
niekada nesu mokejusi uz kava per pirma pasimatyma. ne del pinigu ar kazkokiu principu. Tiesiog sutikau zmones, kurie nesismulkmenina del keliu puodeliu kavos, vyno taures ar pyragaicio.
Va va
Viena šias laikais studentai daugiau uždirba už verslininkus .Jeigu moki suktis su eurais gyvenime.Aš esu studentas bet turiu darbą ir uždirbau vidutinį atlyginimą .Tai nereikia čia studentų kritikuoti .
paprastai studentais tampama pabaigus vidurine, todel neturiu nieko pries studentus, bet amziaus kategorija nebe ta.
Viena šias laikais studentai daugiau uždirba už verslininkus .Jeigu moki suktis su eurais gyvenime.Aš esu studentas bet turiu darbą ir uždirbau vidutinį atlyginimą .Tai nereikia čia studentų kritikuoti .
Priklauso ir nuo to koks tas verslininkas
Jeigu studentas tai dar nereiškia, kad neturi pinigų. Kvailas stereotipas. Visko būna įvairiai.
vidutinis atlyginimas daugiau uz verslininkus? cia kazkas nesirisa..
Jeigu studentas tai dar nereiškia, kad neturi pinigų. Kvailas stereotipas. Visko būna įvairiai.
priklausomai nuo to, kokie teveliai
Sita, o jei nusivedu mergina i parka (kai silta), atsinesu turistine virykle, sausainiu ir ten ant zolytes ar suoliuko sedint jai savo rankomis kavos/arbatos paruosiu, tai cia labai didelis sykstuolis nenorintis kabake moketi skaitausi?
Sita, o jei nusivedu mergina i parka (kai silta), atsinesu turistine virykle, sausainiu ir ten ant zolytes ar suoliuko sedint jai savo rankomis kavos/arbatos paruosiu, tai cia labai didelis sykstuolis nenorintis kabake moketi skaitausi?
Čia žmogus su begaline fantazija:D
o jei atsinestum kavyte termose, uzkandziu ir pleduka, tai gal net ir romantisku palaikytu
Darius пишет:Viena пишет:niekada nesu mokejusi uz kava per pirma pasimatyma. ne del pinigu ar kazkokiu principu. Tiesiog sutikau zmones, kurie nesismulkmenina del keliu puodeliu kavos, vyno taures ar pyragaicio.
bet gal tokiu nieks cia neieskoDeja, bet studentavimo laikais nesededavau pazintyse tada vykdavo intensyvus bendravimas su bendraminciais realiam gyvenime. O jeigu dabar susitikciau su studencioku is kaimo, jis butu arba amzinas studentas, arba bent 10metu jaunesnis ir sansu jiems jokiu....
Bet cia tik mano asmenine patirtis ir poziuris
nu nebutinai tave turiu galvoj, bet jei yra tokio pat amziaus mazdaug pana kaip ir studentas ir sedi pazintyse, tikrai tokiu yra tiek panu tiek bernu
Viena šias laikais studentai daugiau uždirba už verslininkus smile.Jeigu moki suktis su eurais gyvenime.Aš esu studentas bet turiu darbą ir uždirbau vidutinį atlyginimą smile.Tai nereikia čia studentų kritikuoti wink.
viskas cia tvarkoj su tais kurie uzdirba, bet yra kurie ir neuzdirba ir nedirba. Jis gal gyvena atsipalaidaves ir galvoja pradet dirbt po studiju, ir koncentruojas pirma i mokslus. Arba siaip ilsisi
taip pat ir as nesakau kad visi absoliuciai studentai neturi pinigu, anaiptol. Yra net anekdotas:
skelbimas prie universiteto:
MIeli studentai, prasome kompaktiskiau statyti savo visureigius, nes destytojams nebera vietos kur dviraciams pasistatyt.
O ir beje, jei studijuojat kokia medicina, tai sekmes jum spet dirbt ir atlaikyt kruvi medicinos studiju as pvz pazistu panele kuri is neturtingos seimos (jei skaitys netycia forume, tegu neisizeidzia, tiesiog pvz toks), atvaziavus i kauna, gabi, studijuoja. Tai tokiu pat ir vaikinu tikriausiai yra
labai jau daug reiketu temptis
Asmeniskai man kaip buvo tai matesi kad mergina tikrai nustebus buvo kai per viena moto suvaziavima pakvieciau is vakaro ryte kavos isgerti (o rytais tikrai tais laikais nebuvo kur jos teritorijoje nusipirkti) ir kareiviskame katiliuke ant spiritines virykles ja isviriau ir pavaisinau.
raketiniszuikutis пишет:Sita, o jei nusivedu mergina i parka (kai silta), atsinesu turistine virykle, sausainiu ir ten ant zolytes ar suoliuko sedint jai savo rankomis kavos/arbatos paruosiu, tai cia labai didelis sykstuolis nenorintis kabake moketi skaitausi?
Asmeniskai man kaip buvo tai matesi kad mergina tikrai nustebus buvo kai per viena moto suvaziavima pakvieciau is vakaro ryte kavos isgerti (o rytais tikrai tais laikais nebuvo kur jos teritorijoje nusipirkti) ir kareiviskame katiliuke ant spiritines virykles ja isviriau ir pavaisinau.
Labai romantiška ir neįprasta, ir įdomu
raketiniszuikutis пишет:Sita, o jei nusivedu mergina i parka (kai silta), atsinesu turistine virykle, sausainiu ir ten ant zolytes ar suoliuko sedint jai savo rankomis kavos/arbatos paruosiu, tai cia labai didelis sykstuolis nenorintis kabake moketi skaitausi?
Mintis
TiesiogBaubas пишет:raketiniszuikutis пишет:Sita, o jei nusivedu mergina i parka (kai silta), atsinesu turistine virykle, sausainiu ir ten ant zolytes ar suoliuko sedint jai savo rankomis kavos/arbatos paruosiu, tai cia labai didelis sykstuolis nenorintis kabake moketi skaitausi?
Deja tai buvo matyt senai ir neteisybe.... Siai dienai ir pats nesivezu jau jokiu virykliu kavai, ka jau kalbeti apie kitus....
Elena пишет:TiesiogBaubas пишет:Asmeniskai man kaip buvo tai matesi kad mergina tikrai nustebus buvo kai per viena moto suvaziavima pakvieciau is vakaro ryte kavos isgerti (o rytais tikrai tais laikais nebuvo kur jos teritorijoje nusipirkti) ir kareiviskame katiliuke ant spiritines virykles ja isviriau ir pavaisinau.
Deja tai buvo matyt senai ir neteisybe.... Siai dienai ir pats nesivezu jau jokiu virykliu kavai, ka jau kalbeti apie kitus....
Esam per daug įpratę prie patogumų- užbėgai į kokią degalinę ar kioską ir nusipirkai tos kavos
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ar mokate už kavą?