21

Re: Auskaras liežuvyje

Karolina пишет:

Taip dėl savęs. Tai aš daug darau,bet tai ką noriu ir tai nereiškia,kad einu kas kart ir veriuosi auskarą kur. Tai nei žalojimas savęs,nei darkymas. Žaloji save tada,kai pjaustaisi venas ar iš vis pakeli prieš save ranką,tai kas yra žalojimas. Viena mergina irgi klausė dėl auskaro nosyje, tai čia puolat,kaip grobuonys,nesuprantu to. Klausiau patarimo,bet negavau. Bet kažkodėl sakot,kaip blogai. Neturit patarimų,tai arabų man nepūskit.

Pilies gatvej buvo kazkokia istaigele, kur verdavo auskarus ir tatu darydavo... esu gavusi ju skrajute. bet kazkam atidaviau. Pries keleta metu. Dabar net nezinau, ar ji egzistuoja

22

asfaltas пишет:

ypac kai mineta daro

mineta daro vyrai

23

Daiva пишет:
asfaltas пишет:

ypac kai mineta daro

mineta daro vyrai

siaip jau iprastai moterys.. smile

24

Jei apie auskarus kalbant, tai man labai patinka pas merginą auskaras liežuvyje smile

25

Irmantas пишет:

Jei apie auskarus kalbant, tai man labai patinka pas merginą auskaras liežuvyje smile

Ir kaip tu jai rodai kad tau jos auskaras patinka?.. Daznai apie ji kalbat, kai temos baigiasi, ar stengiesi ji liesti kaskart?.. Kaip tai vyksta?.. Toks pat klausimas ir autorei... Apsvieskit, kaip jums pasikeite gyvenimas i geraja puse, kai isiverei auskara liezuvin? Ka darai, kad visdar gautum demesio? Ir kai jau bus visi iprate prie auskaro liezuvyje, aisku reikes nauja vietele auskarui sugalvoti, kur versies tada smile ?

26

Na tai čia pas tave ir klausimai čiudni big_smile Tiesiog patinka ir tiek, na aš esu už tai, kad mergina vertųsi auskarą. Tai sakykime, kai tau vaikino akys patinka, tai mėgini jas liesti dažnai? big_smile Ar čia turėjai galvoje, liesti kai bučiuojiesi?

27

Irmantas пишет:

Na tai čia pas tave ir klausimai čiudni big_smile Tiesiog patinka ir tiek, na aš esu už tai, kad mergina vertųsi auskarą. Tai sakykime, kai tau vaikino akys patinka, tai mėgini jas liesti dažnai? big_smile Ar čia turėjai galvoje, liesti kai bučiuojiesi?

isiverk pats.. i liezuvi.. big_smile  slabo?

28

Daiva пишет:
Karolina пишет:

Taip dėl savęs. Tai aš daug darau,bet tai ką noriu ir tai nereiškia,kad einu kas kart ir veriuosi auskarą kur. Tai nei žalojimas savęs,nei darkymas. Žaloji save tada,kai pjaustaisi venas ar iš vis pakeli prieš save ranką,tai kas yra žalojimas. Viena mergina irgi klausė dėl auskaro nosyje, tai čia puolat,kaip grobuonys,nesuprantu to. Klausiau patarimo,bet negavau. Bet kažkodėl sakot,kaip blogai. Neturit patarimų,tai arabų man nepūskit.

Pilies gatvej buvo kazkokia istaigele, kur verdavo auskarus ir tatu darydavo... esu gavusi ju skrajute. bet kazkam atidaviau. Pries keleta metu. Dabar net nezinau, ar ji egzistuoja

Supratau.

29

mergaites -klitoriuke tikrai verta auskariukus du turet...:::425,garantuotas pastovus orgazmas...-bet berniukas geriau...:::234

30

tie sadomozachistiniai saves zalojimai kurkas labiau kelia gailesti, nei zavejimasi.... Bet tiek to
Taciau gerai pagalvojus,- zodis auskaras turi asociacija tik su ausim, i kitas vietas tvirtinamas, privalo tureti kita to zodzio sakni, galune gali likti ta pati, bala nemate big_smile ...

31

karolina, palaikau tave 120 proc. smile

32

profesoriux пишет:
Daiva пишет:
asfaltas пишет:

ypac kai mineta daro

mineta daro vyrai

na, gal... bet neiprastai, o jei joms tai priimtina

33

Daiva пишет:
profesoriux пишет:
Daiva пишет:

mineta daro vyrai

na, gal... bet neiprastai, o jei joms tai priimtina

nu nesiginčysiu.. slidi tema.. big_smile

34

Rasa пишет:

tie sadomozachistiniai saves zalojimai kurkas labiau kelia gailesti, nei zavejimasi.... Bet tiek to
Taciau gerai pagalvojus,- zodis auskaras turi asociacija tik su ausim, i kitas vietas tvirtinamas, privalo tureti kita to zodzio sakni, galune gali likti ta pati, bala nemate big_smile ...

Matai lietuviško vertimo normalaus nėra, todėl taip ir vadinama, angliškai piercing vadinasi smile

35

Irmantas пишет:

Matai lietuviško vertimo normalaus nėra, todėl taip ir vadinama, angliškai piercing vadinasi smile

Na taip... Viska suprantu, tik vistiek lietuviskai skamba keistai smile Galetu pasidarbuoti lituanistai wink