Re: Privalomoji karo tarnyba
Rasa пишет:Gintarė пишет:Beto, neverkit gi, kas norės tas ir eis. Labai daug išimčių kas gali neiti.
Ir be to, čia aš su kai kuriom merginom nesutiksiu, armija vyrą padaro vyrišku? Kiekvienas vyras turi pabūti armijoj, kad taptu vyrišku? Kas čia per nesamonės? Tai, o kas tada mane ir visas kitas merginas padaro moteriškomis? Gal soliariumas?
Tuoj išvis padarys kaip Izraelyje, kad ir vyrai ir moterys eina ir bus jums lygios galimybėsar buvo rasyta, kad tarnyba padaro vyra vyrisku? Ar isitikinusi, kad supranti, ka skaitai? Pats tarnybos vengimas kaip faktas yra apgailetinas, issisukinejimas nuo jos ... poto tokie pamate, kad vos painkste, gali issisukti nuo prieevoles, visa gyvenima vienaip ar kitaip issisukines nuo atsakomybes...
Gintare, negalvojau apie tave taip, taciau, jei pati, tik pabuvusi soliariume, pasijutai moterimi, tai kas man belieka, sveikinu, veliava tau i rankas ! Prisiklijuok blakstienas, prisiaugink plaukus, nagus, prisipusk silikono, tapsi dar ir pacia geidziamiausia moterimi, viskas tavo rankoseka tu cia uzsipuolei soliariumines merginas?) jos grazios tik ne visada prieinamos)
o jeigu man neleidzia kariauti politiniai ir ideologiniai isitikinimai? nenoriu ginti grybes) ypac po jos siandieninio pasisakymo kad sauktiniai kainuoja pigiau. ji i mus ziuri kaip i pigia mesa. cia labai negraziai ir nediplomatiskai ji pasisake. negalima apie zmones kalbeti kad zmogus kainuja pigiau juk zmones ne daiktai
tegul tos merginos atrodo kaip nori, gi ne peiliais jas apmeciau...O del privalomos tarnybos... Isvis- koks gali buti nori- nenori, reikia ir taskas