21 (2015-05-04 17:27 отредактировано Troliaibus)

Re: Venus projektas

Tada lieka tinkama priežiūra, bendravimas ir gyvenimas su tuo, kaip yra smile

22

Daugiau galimybių siūloma...o ką jų dabar mažai? Visada reikia pradėti nuo saves.

23

Pats projektas - graži idėja ir techniškai visiškai reali (sakau iš patirties, o ne šiaip youtube prisižiūrėjęs).
Tik manau, kad šio projekto laukia nesėkmė. Kodėl? Šiuo atžvilgiu žmones suskirstyčiau į 3 tipus:
1) tie, kurie mėgsta leisti pinigus, o ne tiesiog gauti daiktą;
2) tie, kuriems labiau patinka uždirbti pinigus, nei juos išleisti;
3) tie, kurie nei turi daug, nei gali daug - amžinai viskuo nepatenkinti, bet savęs niekada nebandys pakeisti.
Tai kai visų šitų 3 tipų nebeliks, tai bus galima kalbėti apie projekto sėkmę. Bet bijau, kad ir WW3 čia gali nepadėti smile

24

ir paskui sukimasis toje pacioje veikloje pribaigia ju santykius...

25

Zodziu sakiau gryna nesamone big_smile o manimi niekas netiki big_smile isvadas patys darote ir rezultatas tas pats big_smile

26

Projektu domiuosi seniai, į visus klausimus yra išsamūs atsakymai. Tai visiškai įmanoma ir tikiu, kad jau netolimoje ateityje žmoniją supurtys pokyčiai. Tie, kurie čia svaigstat apie utopijas, tai pasakysiu tiek, didžioji dalis individų tiki, kad reikia pakeisti kiekvieną, kad turėti tokią ateitį. Tai netiesa. Individai yra formuojami, juos supančios aplinkos. Kitaip tariant, jei tu būtum užaugintas kultūroje, kuri turi primityvius įrankius, tu būtum primityvus. Esame žmonės ir turime vieną nuostabų sugebėjimą, tai - užduoti klausimus. Galios klausimus. Dažniau tuo naudokitės ir matysit šviesą tunelio gale, vietoj sakyti, kad to nebus dar 1000metų...

27

Ernestas tu bent suvoki ka rasai klausima sau uzduok, nes tai ka tu cia prirasei patvirtinai mano teigini apie sumauta utopija, kurios nebuvo nera ir nebus kol pas zmogus bus blogu iprociu kaip pavydas gobsumas ir panasiai taip kad svaigti nereiketu kas bus jeigu butu, to nera ir nebus tongue todel pries rasydamas tai gerai pamastyk nes kol genetikos zmogaus nepakeissim tai tokie projhektai ir liks utopijomis sumautomis ir cia svaigti apie tai nera prasmes nes nuo to geriau tikrai nebus, kaip sakoma vienas lauke ne karys, nes tam kad butum karys turi buti snaiperiu ir tie dirba po du tongue

28

puiki idėja!

29

Ernestai tame ir yra blogiausia, kad dabar dauguma žmonių nežino kas tai yra, o kai sužinot net minimaliai nepasidomi apie ką eina kalba, tik komentuoja nors ir tai gerai. O pavadinimo perskaitymas nėra minimalus pasidomėjimas. Reikėtu sužinot kas yra korupcija ir koks korupcijos tikslas, o tikslas yra papirkti kažką savo naudai, kad užsidirbti nelegalių pinigų. Įsivaizduokit kažkas pasiūlė iškirsti mišką kuris yra draustinyje, papirko tą gamtosaugininką, mišką iškirto, pinigų uždirbo paleido medieną rinkos kainomis, kažkas užsiima tuo sąžiningai, o jam tai ne į gerą, nes kažkas įleido į rinką daugiau medienos ir mediena atpigo. Ir tada iš jų pagamino baldų, statybinių medžiagų pagamino ir dar 21proc. pridėtinės vertės mokestis už kiekvieną pardavimą, kažkas pasiėmė paskolą mokės palūkanas. Visi uždirbo, tik ne tie paprasti žmonės kurie tuos baldus gamino ir medžiagas ar kirto mišką, o miško niekas neatsodins ir gamta labiausiai nukentėjo kuri visiem priklauso, o mes nuo jos labiausiai priklausomi. Niekas nenori pinigų atimti ir visiem viską uždyka atiduoti, o norima šiuo projektu išteklius paskirstyti protingai, kad nekenkti nei žmonėms nei gamtai ir viskas tobulėtų dideliu tempu, nes jei eisime tuo pačiu keliu toliau greitai nebebus prasmės nei dirbti nei pinigų skaičiuoti ir to Venus projekto įgyvendinti. Žiūrėsi, kad uragas stogo nenuneštų ar kad pavagyti turėsi iš ko nusipirkti, nes dėl sausros neužaugino pakankamai maisto ir dėl to jis pabrango ir net tada kai blogai visvien kažkas tuo naudosis savo naudai, nors tada jau tai nebėra naudinga ir tam žmogui, bet jis mano: „o zaibys dar uždirbsiu“ ir jis nėra dėl to kaltas, nes jis toks užaugo, kaip ir dauguma, bet yra pakankamai užsispyręs, kad nepripažindų, kad yra parazitas. Ir niekas jam nesakė, kaip yra susietas žmogus su gamta, nors ir pasakysi, tai.............

30

:::035

Martynas пишет:

puiki idėja!

31

dabar uzduok sau protinga klausima, kodel taip nevyksta tada kai sugalvosi kodel suprasi kodel tai yra visikas briedas ir tokie paistaliojimai yra beverciai, nes jai tai butu galima padaryti jau seniai butu padaryta, deja tai neimanoma todel ir nepavyksta, cia tas pats kas noreti taikos visoje zemeje kas is to kad yra daug norinciu gal net daugiau norinciu taikos nei karo bet faktai kitokie, taip kad socialinis aspektas atsigrezia butent pries jus pacius teorijos salininkus. Nes nedidele saujele zmoniu kurie turi kazkokios valdzios sumaus toki projekta greiciau negu jus ji isvis pradesite kurti. taip kad mastyti reikai logiskai ir blaiviai kaip sakoma, Jai jau nusisnekam tai bent jau taip kad atrodytu jog juokauji o ne kad rimtas dalykas butu paverstas juoku ka jus dabar ir darote

32 (2015-05-06 19:06 отредактировано Mindaugas)

Gerieti, tu man dabar pasakyk, ką tu apskritai suvoki apie tą genetiką, kad siūlai ją keisti? Kurią dalį čia norėtum iš jos išbraukti ir kokią naują integruoti, kai net žodžio jei (jeigu) neskiri nuo žodžio jai (kam)? Užtat aš tau pasakysiu šį tą: šių žodžių neskyrimas yra ne koks genetinis kodas, o mūsų visų kultūrinis palikimas. Kaip kad tu nesugebi lietuviškai rašyti (persiprašau jei rašai iš tel), tai lygiai taip pat (tik priešingai) aš sugebu tai daryti, bet ne todėl, kad mano genai iš supermeno kraujo, o todėl, kad taip elgtis įpratau prieš gerus 10 metų, kai pirmą kartą apsilankiau viename lietuviškame forume.
Ir lygiai taip pat paauglystėje esu stipriai nudegęs (gal reikėtų sakyti pasimokęs) trokšdamas pinigų, kiek vėliau esu dar kartą nudegęs dėl kitų žmonių pinigų troškimo... Tai spėk kas šiandien įmonėje, kurioje dirbu, visiškai nesureikšmina pinigų ir darbą atlieka tik dėl kitų žmonių gerovės, o ne dėl to, kad vakare turėtų už ką prisigert alaus? Pirštais nebadyk, o tai akis išbesi big_smile

33

jaunupirkot 1 apatinius ant abieju? smile

34

Sergio пишет:

Ne, bet esu tikras, kad medžiagos, iš kurių maniškiai padaryti, kadaise buvo vandenilis ir helis... 100% tiesa ;D

35

Mindaugas пишет:

Gerieti, tu man dabar pasakyk, ką tu apskritai suvoki apie tą genetiką, kad siūlai ją keisti? Kurią dalį čia norėtum iš jos išbraukti ir kokią naują integruoti, kai net žodžio jei (jeigu) neskiri nuo žodžio jai (kam)? Užtat aš tau pasakysiu šį tą: šių žodžių neskyrimas yra ne koks genetinis kodas, o mūsų visų kultūrinis palikimas. Kaip kad tu nesugebi lietuviškai rašyti (persiprašau jei rašai iš tel), tai lygiai taip pat (tik priešingai) aš sugebu tai daryti, bet ne todėl, kad mano genai iš supermeno kraujo, o todėl, kad taip elgtis įpratau prieš gerus 10 metų, kai pirmą kartą apsilankiau viename lietuviškame forume.
Ir lygiai taip pat paauglystėje esu stipriai nudegęs (gal reikėtų sakyti pasimokęs) trokšdamas pinigų, kiek vėliau esu dar kartą nudegęs dėl kitų žmonių pinigų troškimo... Tai spėk kas šiandien įmonėje, kurioje dirbu, visiškai nesureikšmina pinigų ir darbą atlieka tik dėl kitų žmonių gerovės, o ne dėl to, kad vakare turėtų už ką prisigert alaus? Pirštais nebadyk, o tai akis išbesi big_smile

Dar vienas apsiruke zmogus bando cia parodyti koks jis krutas ir kiek jis ismano lt kalbos, man ant jos visiskai dzin, todel nevelk visu pirma to i tema kas nera aktualu, kas liecia genetika matosi kad ismanai tiek kiek tie patyus kurie siulo tokius kvailus projektus beviltiskus, tai gal nepradek rodyti koks tu geras vagis matai i kalejima papuoles buvai, man neidomios tavo istorijos kaip tu susimovei ir kalejime kazkokem tave uztai kad isdulkintu oficialai dare gaidi ar ka ten panasaus, na zodziu tau geriau zinoti, as nesiisu i kitu gyvenimus, bet esmes nekeicia, jai apie genetika neismanai tai ir nesnekek, as ismanau tiek kad ji modifikuojamas dalykas tik musu technologijoms dar iki to toli, taip kad as ir apie tai tik pavirsutiniskai rasiau. taip kad emes nekeicia tokie projektai gali sudominti tik visiskai nemastancius zmones, beja jai tu ten dirbtum uz aciu as paziureciau kaip gyventum, kitas dalykas kam isvis tu ten dirbi vadinasi turi tikslu kitokiu tokiu elementariu kad kvepuotum apsirengtum ir panasiai todel neknisk proto kad ten uz aciu dirbi ir tau pinigai nerupi, nes kai reikes saskaitas apmoketi idomu is kur jas apmoki. Taip kad eilini karta irodziau kad vel susimovet su tuo projektu nes tokie projektai yra visika nesamone, zmogui vien tam kad jis isgyventu jau nekalbant apie komforto lygi geresni reikai pinigu taip kad nzn ant kiek reikai buti tupam ir to nesuvokti kad dabar ne akmens amzius kur nuejai i miska pasiskynei uogu pasidziovinai grybu ir laiminas gyveni, net ir tais laikais zmones norejo komforto taip kad mastykyte su galva ne su uzpakaliais

36

zmones jus nemanykyte kad tokie projektai labai siauro profilio, i ji yeina labai daug gyvenimo sriciu ir jai bent viena sugriuna tokie projektai iskarto netenka prasmes, bet jai jum dar nedasuto tai kaip sakoma nuo durnumo vaistu nera big_smile

37

tokie projektai tai tas pats kas neispildomos svajones, kol svajoji grazu pukuota, tik ne realem gyvenime big_smile

38

Mindaugas пишет:
Sergio пишет:

Ne, bet esu tikras, kad medžiagos, iš kurių maniškiai padaryti, kadaise buvo vandenilis ir helis... 100% tiesa ;D

Aš ir esu smulkmeniškas žmogus smile

39

Andrius пишет:
GT пишет:

Geras tas projektas , Fresco man seniai patinka, bet deja siuolaikiniam pasauliui tokie projektai nenaudingi visiskai...

Bet kuo daugiau žmonių sužinos apie Venus, tuo labiau supras kiek šis projektas yra naudingas visiems. Pagrindinis problema yra siaura daugumos žmonių pasaulėžiūra.

Tai globalistų projektas, skirtas kaip vienas atsarginių scenarijų (jei nepavyktų kiti) Naujai Pasaulio Tvarkai.