vadinkit mane psichingiu ligoniu, idiotu, nesveiku, netikru pranašu, ar šizofreniku, nesvarbu... bet, ates laikas, kai per tam tikrus žmonių principus, elgesį, per daug gerą savimonę, egoizmą, ir išvis tai kokie žmonės dabar yra - žmonija pasmerkta išnykimui... atsiprašau, už išsireikšimą, bet tiek moterys tiek vyrai šiais laikais, tokie, net nežinau kaip pasakyti, degradavę, atsidavę grožio ir pinigų kultui... žmogus žmogui nebesvarbus... mažėjantis gimstamumas, dažnos skyrybos, pastovus dantų griežimas ant priešingos lyties... greit ir vaikus nereiks daryti, nes gims labaratorijose, megintuvėliuose, nes moterų reprodukcinis amžius lieka toks pat, bet šiemas susikūria kur kas vėliau, nei anksčiau... vyrams taip pat gręsia impotencija... dėl žalingų produktų ir netinkamo gyvenimo būdo... pasikėlusios net tik merginos, bet vyrai... pasiklėlę visi žmonės... kodėl? todėl kad žmogus yra suknistas egoistas... todėl, kad žmogus geriau spjaus į veidą, pažemins, nuskriaus, negu padės, suteiks pagalbos, nieko už tai neprašydamas.... žmogaus egosimas, perdėta savimeilė ir savimonė prives prie visiško kracho... sakoma, jei nemylėsi savęs, tai ir kiti nemylės... visiškas briedas... nekęskit savęs, barkit save, kiekvieną dieną stengitės būti vis geresni, ir mylėkit artimą, aplinkinius... nes jeigu visą laiką bus tik "aš", "man", "mano"... mirsit nelaimigi ir niekas Jūsų neprisimins.... o atsakant į klausimą kodėl merginos pasikėlusios, o gi todėl, jog per nelyg gerai galvoja apie save, mano jog vertos labai daug ko, nors neretai pasirodo, jog vertos tik gailesčio ir dar... nemąsto apie pasekmes... vis mano, kad joms galima viskas... žmonės, tikėsit tuo ar ne, bet yra toks dalykas kaip karma... vat todėl tiek daug nelaiminų žmonių, nes jie susišikę, arba pridarę negerų, baisių dalykų, vat jiems gyvenimėlis ir atylgina už "nuopelnus"... kitaip tariant, kiekvienas veikmas turi atoveiksmį
p.s. kalbu ne apie visas ir visus
tad... nesiskųskit, kad tie ar anie blogi, pradėkit nuo savęs, tvarkytki savo aplinką, kad Jums ir Jūsų vaikams būtų gera, saugu ir jauku gyventi... ir nustokit degraduoti, bet gerai apie save galvoti, bo tai ką apie save sakot ir mąstot, nėėė pusės tiesos tame nėra,,, visi Jus daugiau mažiau susišikę ...
nepriimit amseniškai