Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
- Darius
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Тема: Ar jum patinka dailes parodos?
jei nueini i http://www.vilnius-events.lt/ tai ten parodu gyvas velnias. Kuo jos tokios geros? Vakar sugalvojau nueeit i domus galerija, pasiziuret parodos. Nu ka, paveikslai kaip paveisklai, internete tokiu pilna. Ir dar jie kainuoja virs 3000 eur kai kurie. Kur cia tokia ta verte?
Na, man tai atrodo jei nori siaip pasivaiksciot, tai tinkama vieta ir paroda - pasivaikscioji, paziuri. Ta prasme kaip papildas pasivaiksciojimoui, kad butu maziau nuobodu. Bet ne kaip pagrindinis dalykas man ji.
- Daiva
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Re: Ar jum patinka dailes parodos?
Jau geriau klausytis žmonių fantazijų nei į jas žiūrėti. Niekada neinu. Geriau į dangų eilinį kartą pažiūrėti. Vaizdas geresnis. Foto parodos - neblogas dalykas.
- Kristina
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Einu ir į dailės parodas ir man jos patinka. ŠMC jų būna įvairiasių ir tikrai įdomių ir ne vien dailės. Mados ir drabužių parodos labai įdomios. Čia kiekvienam pagal skonį ir pomėgius, kas nori eina, kas nenori - neina
- Sand
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Taip.Ypac kai gaunu nemokamai:) ir daile,fotografija,skulptura,keramika..faina vasko skulpturos.kai pirma karta pamaciau,susimeciau-ar cia gyvi zmones:D
Сообщений 5
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.