Re: visureigiai
https://www.youtube.com/watch?v=rmnmoiZbYxc
graziai pasivarte dakare
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → visureigiai
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 29 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
https://www.youtube.com/watch?v=rmnmoiZbYxc
graziai pasivarte dakare
gal kas pirkot mašiniuką iš brcauto.eu? patartumėt naudotis jų paslaugomis?
https://www.youtube.com/watch?v=M0roxQ3 … e=youtu.be
TLC
kazko labai sunkiai ratai kabino - ar masinos per sunkios ar per slidu atrodo vos pasivelka ar padangos prastos
II pasaulinio karo metais vokieciu sunkvezimiai buvo su kombinuota retine (priekinis vairuojamas tiltas) - viksrine (galinis tiltas, po kebulu iki kabinos) vaziuokle.
aliexpress.com ir ww2db.com
Karine technika kainuoja (dalys taipogi), net rusiskas (GAZ-66) ZIL-131 ar URAL-347 pritaikyti civiliniams poreikiams; isrikiuoti pagal galia.
Smailiapriekiai UAZ (viliukai) razdatke atskira nuo greiciu dezes per trumpa kardana ir suletinimas (nuo variklio link ratu) 1:2,9 naujasniu (kolukio laiku) greiciu deze susisuka su paletinimo razdatke ir perdavimo santykis 1:2,1
Tiltu perdavimas (kardanas - ratas) 2,5:1
nemaisykite suv su atv tai ne tas pats
Gal pakeles ?
na, aš bekele visada įsivaizduoju laukus, miškus, pelkynus - vietas, kur nėra jokio kelio...
na, aš bekele visada įsivaizduoju laukus, miškus, pelkynus - vietas, kur nėra jokio kelio...
Butent.kur bijo moterys nuklyst nuo gatves gyliau miskan
na, man labiau patinka važiuoti bekele (kol joje neužklimpstu), negu miesto gatvėmis, saugiau ir gražiau. ir įdomiau
o man baugu važiuoti su merga kuri nebijo važiuoti bekele
normali sveikai mąstančio žmogaus reakcija
Ziurint, kokia transporto priemone...
taip taip ypač svarbu kad tarpinė tarp vairo ir sėdynės butu pasišukavęs ožiu nesmirdėtu ,piniginė ne plona tadu gali ir bekele pas meškas ir namo neskubėti.
taip taip ypač svarbu kad tarpinė tarp vairo ir sėdynės butu pasišukavęs ožiu nesmirdėtu ,piniginė ne plona tadu gali ir bekele pas meškas ir namo neskubėti.
čia apie ką? apie merginas, kurios važiuoja bekele?
palikim tuos ne mūsų sugalvotus kitą lytį žeminančius trafaretus, lai jais mėtosi tie, kurie neturi ką daugiau pasakyti
būtų daug įdomiau išgirsti praktikuojančiojo pasakojimus.
su pagarba žvelgiu į purvu aptaškytus visureigius - o, vadinasi, iš tiesų gali ne tik asfaltu važiuoti, tikras. na, ir vairuotojas gal kokius svarbius reikalus miške tvarkė. gal pelkėje paklydusią močiutės kaimynę nuo gyvačių išgelbėjo, dabar į ligoninę veža
Apie automobili miela Anna - apie visureigi ir jo technines galimybes važiuoti bekele ir vežti papildoma rankinuką.
Apie automobili miela Anna - apie visureigi ir jo technines galimybes važiuoti bekele ir vežti papildoma rankinuką.
nieko nesupratau, trūksta žinių, patirties ir įdirbio...
norite pasakyti, gerb. Gedukai (bet ne sugedukai), kad visureigiui važiuojant bekele techninės galimybės vežti papildomą rankinuką yra labai ribotos? kodėl? net jei rankinukas nekalbėtų?
Tyla - vienas iš privalumu būtų nes kaip žinia moteriška giminė kaklas o kur jis pasuktas ten ir važiuojama.
Dėl galimybių yra tokia teorija boba iš ratu vežimui lengviau.Taigi čia ne aš sugalvojau, folkloras liaudiškas kaltas - jeigu ką.
Negi rankinuku musis ?
Nesimuskit Rankinukas bus suslapes,kai grysit is bekeles
čia kuria prame... sušlapęs?
gąsdinate?:-)
gedukas пишет:o man baugu važiuoti su merga kuri nebijo važiuoti bekele
Ziurint, kokia transporto priemone...
Kaip transporto priemonės tipas susijes su baimemis tiesiog smalsu.
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 29 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → visureigiai