Тема: Tatuiruotes
Niuz.. ka apie jas manote??
ar darytumetes? kurioje vietoje?
ar turit?
jei taip, kurioje vietoje?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Tatuiruotes
Niuz.. ka apie jas manote??
ar darytumetes? kurioje vietoje?
ar turit?
jei taip, kurioje vietoje?
labai grazu!!!!bet skauda...neturiu dar bet turesiu=P nes sese jas pati daro=]]]]
Na del skausmo, tai ziurint kur darai tatoo:) as tai turiu ant kojos, ir man neskaudejo;) dar zadu darytis ant nugaros, tai didziausias mano noras:D
nu sheip jo pritariu!!!!:)
Siaip pati labai noreciau turet tattoo:) bet dar nesugalvoju kur ir kokios noreciau...:D
gaunu alga ir einu darytis ( tik neuzpawydekit tos kurios norit darytis ) che che pagaliau issipildys mano swajone o darysiuos tai ant kaklo,nu truputi zemiau nugaroj,tik idomu ar ten lb skaudes...???:) aaaa...egiptietiskas kryziukas,man graziuuuuu :]
na sveikinu kad issipildys tavo svajone;) man kazkas tai sake kad toj vietoj truputi skaudes, bet del tokio grozio galima ir pakenteti;)
dekuj dekuj nors skausmas man ir nepatinka bet istversiu kaip nors :D aj ir dar gal zinot ilgai ten negalima maudytis,kepintis saulytej ir pan... ??? dar girdejau kad ir gert negalima ta diena kai pasidarai tatoo...bet cia speju bobuciu paistalai....:]
as turiu ant kojos.. siaip jutau kai dare
maudytis vonioje ir baseine savaite laiko negalima.. po dusu galima
hmm tattoo netuliu bet ziaurei noreciau...kur nors ant nugaros apacioj....:P
hmm o ka manot apie auskarus pati ash dar turiu ti ketures skyles....na o jus?ar jum taj patinka?zinokit virsuj visai neskauda durtid tik ilgiau gyja taj va..
skausmas darant priklauso nuo vietos, kurioje darai.. plius dar nuo zmogaus jautrumo.. noreciau, bet nedarysiu ir pinigu gaila ir klausimas ar as jos po desimties metu irgi noreciau..
O kur tuos keturis turi??ir siaip ce jou kita tema!
ausi...hmm zinau bet deja nzn kaip sukurti ta nauja tema taj rasiau cia...taj va vienoj ausi pas mane trys o kitoj vienas bet taj neilgam bus dar daugiau..
hmm tattoo netuliu bet ziaurei noreciau...kur nors ant nugaros apacioj....:P
gal sakau biskiuka paauk dar... :] ankstokai apie tatoo galvot tau...
Aš norėčiau tatuiruotės... Nugaroj, žemiau liemens... Kokią panterą arba gyvatę išsitatuiruočiau...
galit jus man atsakyti kodel dauguma panu pasinese ant tatoo zemiau liemans ant nugaros???atsimenu kai buwo madoj darytis tatoo gelyte ant peties...geriau darytis tatoo ne ten,kur daro dauguma,o ten kur yra originalu ir neiprasta...:] mano nuomone....:]
ant peties arba blausdos grazu
ant peties arba blausdos grazu
nu man tatoo ant peties tai tik pas vaikina grazu...kazkaip vyriska vieta man tas petys :]
atsimenu kazkada ir as norejau tatuiruotes. todel seniai seniai viena diena uzplauke debeselis, todel nuejau ir pasidariau.... ant....krutines..kiskuti, bet labiau panasus i suniuka. ir kodel tada man tas debeselis uzplauke?!!!
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Tatuiruotes