161

Re: Kosmetika

Prancuzu oda irgi ganetinai balta, tik kad saule daznai cia sviecia tai jie greiciau idenga nei mes!!!! O kad vokietijoje soliariumai stiprus tai sita jau girdejau , anglijoje taip pat (mano drauge daugiausiai eina tik po 7min nes kitaip sake iskeptu he he), dar italijoje jie stiprus!!!! Apie kitas salis tai negirdejau!!
Prancuzijoje yra trys kategorijos soliariumu pagal odos tipa!!! Palyginus prancuzija su lietuva, tai cia nera tokio soliariuminio bumo kaip lietuvoje!!!!!
O kas del lietuvos tai lietuvoje gal ir leidziama eiti max tik 15min, taciau akiniu ir kremo niekas nepageidauja!!! Be to nepilnameciams tai nera draudziama!!!!

162

Lenkijoj teko apsilankyt soliariume-tai ten labai silpni... ten jie is vis kazkaip nepaplyte... Tik vienas kas pas juos, kad yra dar makijazo valimo penelis, o taip tas pats kaip pas mus. (a na ir pigiau Lenkijoj truputi smile  )

163

na ziurint kokio lygio soliaruimus ziuresim lietuvoj,jeigu zemo lygio tai gal ir nera nei akiniu nei kremu nei makiazo valymo priemoniu,bet normaliuose soliariumuose yra viskas 

164

As ir nesakiau kad nera, sakiau, kad jos net nepasidomi ar turi savo akinius ar ne, nes juos butina kiekvieno seanso metu uzsideti, o jau nera kalbos apie krema!!! As kai lietuvoj buvau tai buvo tas makijazo valymo pienelis, dar nemaciau tokio salono kad nebutu!!!! Aisku kontroliuoti visa tai nera labai lengva!!!!

165

Su akiniais tais nepatogu-tik prispaudzia.. todel mazai kas uzsideda, geriau jau uzsimerkti.. O kiek vaikstau Lietuvoj i soliariumus niekur dar nebuvo makijazo valymo pienelio.. Visada vaikstau i "soli suna", bet buvau ir kitose.. O kremus tai kas pastovei vaiksto turi savo..

166

akiniai siaip yra visuose soliariumose, todel jos ir neklausia ar turi, o del kremu tai pritariu, daug kas net neklausia ar turi, ar reikia tau...

167

Na nezinau, kiek vaikstau visada jie pasiulo-ar reikia kremuko.. smile

168

jau man atrodo biski nuo temos nukrypom,juk tema tai kosmetika,o cia apie soliariumus uzsivedem,juk apie tai yra atskira tema sukurta

169

tikrai, bet kremai ieina i kosmetikos tarpa!!! Be to sis forumas nera labai idomus, kazkaip nedaug pasireiskianciu zmoniu!

170

Naudoju paprasta krema,bet gera nes mano oda lb sausa:| o siaip tokio amzious kaip mano manau nereik dar naudot!!!

171

niu jo ir as pastebejau,kad cia tie patys per tuos pacius tik reiskiasi ir viskas,arba kartais vaikai savo nuomone iterpia ir viskas:)

172

O man taj liabaj patinka dazai dazausi dzn, bet ne per daug, seselius tik baltus naudoju ir tai lb retai, tusai man patinka nelabai o jau be blizgikliu negaliu gyventi!!!!:::452:@

173

Ir pries ka tau cia jau tokio amzio reikia dazytis?

174

as tai pudra ir tusa naudoju daugiau nieko (ir tai tik per gimtadienius,sventes ir tt,bet ne kiekviena diena!)

175

ka tu ten pudruoji pudama 13 m?a?turbut labai daug rauksliu turi?ania?

176

Ingute, 22 пишет:

ka tu ten pudruoji pudama 13 m?a?turbut labai daug rauksliu turi?ania?

Krempudra netik raukslems tinka..As pvz kai buvau paauglys taip slepdavau spuogelius..:D

177

nu jau priklauso nuo spuogu kiekio, nes kaip pripudruosi tai bus dar ryskiai blogiau,  tik uztersi juos ir dar daugiau atsiras!!!!

178

Tai niex nesako kad ant baisiu kazkokiu sasuotu pudruji..Siaip ant mazyciu keliu labai gerai..:D

179

joa! be to nereik is kart waryt ant zmogaus...jei nenaudoji tai patylek...:DDD daug paneliu mano amziaus naudoja kremine pudra...

180

joa,sutinku Indre....:D as taip pat naudoju kremine pudra:D beje jei jai 13metu tai nereiskia kad ji neturi priziureti sawes ir panasiai...