Re: Kunilingas
Tai tada taip iseina, kad bijancios bakteriju ir t t, kaip cia kalba, ir vyru oraliniu netenkina. O jiems juk to reikia, uztat ir bega pas kitas, kurioms priimtinos oralines glamones.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Kunilingas
Tai tada taip iseina, kad bijancios bakteriju ir t t, kaip cia kalba, ir vyru oraliniu netenkina. O jiems juk to reikia, uztat ir bega pas kitas, kurioms priimtinos oralines glamones.
išvemiau
išvemiau
Sergio, baik...batus apsitaskysi
Sergio пишет:išvemiau
Sergio, baik...batus apsitaskysi
ne!
..dabar as bijau batu apsitaskyt
Tikrai ne visi vyrai to nori...
noriu moters kakla, ir kuna laižyt. Bet ne putke!
gal jus atidziau paskaitykit apie ka ten kalba eina.?
noriu moters kakla, ir kuna laižyt. Bet ne putke!
o man patinka smilkinius laizyt
Girdėjau, kad nuo smilkinių laižymo anksčiau pražyla plaukai ties smilkiniais...
Sveiki,
Turiu nenomaldomą norą tai daryti ir vis neapleidžia tos mintys...Ir man tai patinka tai daryti, jeigu yra proga, tačiau jų būna laaabai retai... Bet neturiu žmogaus kuriam tai galėčiau suteikti.
O gal tai liga kažkokia, kaip manote?Esu šventai įsitikinęs, kad daryti moteriai kunilingą, suteikti gerą ir malonumą.
na ir minty isreiskiai
tuoj aš pabaigsiu į.ją, ir tau.nusiusiu, galesi iškunilingint
tuoj aš pabaigsiu į.ją, ir tau.nusiusiu, galesi iškunilingint
Tai juk gyvybės užuomazga, spermatozoidai...Kaip taip galima žemai pulti...
Tai juk gyvybės užuomazga, spermatozoidai...Kaip taip galima žemai pulti...
Marina, Jus cia rimtai? nelabai suprantu Jusu pozicijos?
Kažkokie labai visi jautrūs...
Marina пишет:Tai juk gyvybės užuomazga, spermatozoidai...Kaip taip galima žemai pulti...
Mano pozicija tokia, kad, jeigu žmogaus burnoje spermatozoidai, tai jis kanibalas...
Laimute пишет:Marina пишет:Tai juk gyvybės užuomazga, spermatozoidai...Kaip taip galima žemai pulti...
Mano pozicija tokia, kad, jeigu žmogaus burnoje spermatozoidai, tai jis kanibalas...
Galima ištraukt ir ant veido ar pilvo, nugaros baigt
Laimute пишет:Marina пишет:Tai juk gyvybės užuomazga, spermatozoidai...Kaip taip galima žemai pulti...
Gaila kad ne visi turi bendrą išsilavinimą kad suprast žmonių biologiją...
Na ir jei kalbėt apie gyvybės pradžia tai moters kiaušialąstės yra gyvybės pradžia kuriai reikia spermatozoido informacijos kad pradėtų vystytis. Tai per kitas menstruacijas gali pagalvot kiek nužudei gyvybės pradmenų, o per gyvenimą... žudikė....
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Kunilingas