Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1 2 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1 по 20 из 39
- adomas
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Тема: Policijos mokykla
Taigi sveiki man jau 17 metų mokausi profesinei mokykloje.Bet supratau kad noriu usidyrbti pinigus pragyvenimui Policijoje baigiau 10klasių mokausi profesija statybos tai pat ir igaunu bendraji isilavinima.Klausimas iškyla ar galima i Policijos mokyklą stoti po profesinės mokyklos su igauta bendraji isilavinima ir profesija ? Ir kas svarbiausia yra Policijos mokykloi mano fizinis pasiruošimas yra geras
- Sergio
- Užblokuotas
- Неактивен
Re: Policijos mokykla
Ten eina tie, kuriuos nuskriaude gyvenimas, ir skriaude mokykloj ir kieme!
- Vaidotas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
adomas пишет:Taigi sveiki man jau 17 metų mokausi profesinei mokykloje.Bet supratau kad noriu usidyrbti pinigus pragyvenimui Policijoje baigiau 10klasių mokausi profesija statybos tai pat ir igaunu bendraji isilavinima.Klausimas iškyla ar galima i Policijos mokyklą stoti po profesinės mokyklos su igauta bendraji isilavinima ir profesija ? Ir kas svarbiausia yra Policijos mokykloi mano fizinis pasiruošimas yra geras
Privalomas vidurinis išsilavinimas
- Raimundas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
adomas пишет:Taigi sveiki man jau 17 metų mokausi profesinei mokykloje.Bet supratau kad noriu usidyrbti pinigus pragyvenimui Policijoje baigiau 10klasių mokausi profesija statybos tai pat ir igaunu bendraji isilavinima.Klausimas iškyla ar galima i Policijos mokyklą stoti po profesinės mokyklos su igauta bendraji isilavinima ir profesija ? Ir kas svarbiausia yra Policijos mokykloi mano fizinis pasiruošimas yra geras
Privalomas vidurinis išsilavinimas, o po to sveikata ir fiziniai normatyvai.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
eidamas i policija tu turi suvokti kad busi nekenciamas
- Vaidotas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Konstantinas пишет:eidamas i policija tu turi suvokti kad busi nekenciamas
Tik menkystos gali policijos nekęsti, o normaliems, doriems piliečiams policija nė trupučio nemaišo.
- Raimundas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Vaidotas пишет:Konstantinas пишет:eidamas i policija tu turi suvokti kad busi nekenciamas
Tik menkystos gali policijos nekęsti, o normaliems, doriems piliečiams policija nė trupučio nemaišo.
Pritariu Vaidotui.
Konstantinai, sovietinio mąstymo truputį, ar šiaip tiesiog kas nors nutiko, jog tokios nuomonės?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
as geriau pabusiu menkysta bet busiu iki gyvenimo pabaigos nusiteikes pries pareigunus. ir rinkdamas sia profesija temos autorius turi suvokti kad tam tikra visuomenes dalis bus jam priesiskai nusiteikusi
9 Ответ от dimetiltrifosfosulfatas 2018-03-21 19:35
- dimetiltrifosfosulfatas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
ko taip nusistate pries pareigunus?,nusistatyma profesonalus policininkas juk sugeba pasalint (ne ginklu).kai pagalvoji,tai sunkus darbs kibenemat.
- Armaforza
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Policininkai dabar gerokai skiriasi nuo tu - ankstesniu - mentu.
Turekit galvoje, kad jeigu ne jie, turetumet keblidami i parduotuve automata nestis... Ir ne kiekvienam jis padetu...
Buk, kuo nori, o hater'iu visada vis tiek atsiras.
Gries rebiatos dantimis, bet budamas pareigunu, to net nezinosi...
11 Ответ от dimetiltrifosfosulfatas 2018-03-21 19:53
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
- Armaforza
- Forumo Liūtas
- Неактивен
13 Ответ от dimetiltrifosfosulfatas 2018-03-21 20:11
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
- Armaforza
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Ne. Vis tiek kartais tenka pabendrauti.. Tai avarija, tai kokio pazistamo draugas, klasiokas - is kitos puses gali pamatyti.. Man atrodo, kad jie dabar kitokie, bet cia tik subjektyvi nuomone.
15 Ответ от dimetiltrifosfosulfatas 2018-03-21 20:27
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
man siektiek blogiau,ta antrankiai ,tai narkologinis tai psichiatrine
- Armaforza
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Smagu .Ivairove - gyvenimo prieskoniai...)))
17 Ответ от dimetiltrifosfosulfatas 2018-03-23 14:12
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
https://www.youtube.com/watch?v=eckuD1vN6Vk
https://www.youtube.com/watch?v=fXdqI1zoda0
18 Ответ от adomas 2018-03-29 14:15 (2018-03-29 14:23 отредактировано adomas)
- adomas
- Forumo Naujokas
- Неактивен
nes va vidurini isilavinima greitai igausiu bet man idomu ar po profesinės mokyklos galima stoti i policijos mokyklą ne supratau kad statybos ir viskas ne man.Suprantu kad visuomenė nekenčia pareigunu bet ginti saugoti padėti tai yra svarbiausia.Gal dauguma žmoniu policija yra nekenčiamas dalykas bet jie moko auklėja ir daro šaliai gera jus isivaizduojat jei nebutu policija kas būtu
- Sergio
- Užblokuotas
- Неактивен
adomas пишет:nes va vidurini isilavinima greitai igausiu bet man idomu ar po profesinės mokyklos galima stoti i policijos mokyklą ne supratau kad statybos ir viskas ne man.Suprantu kad visuomenė nekenčia pareigunu bet ginti saugoti padėti tai yra svarbiausia.Gal dauguma žmoniu policija yra nekenčiamas dalykas bet jie moko auklėja ir daro šaliai gera jus isivaizduojat jei nebutu policija kas būtu
Skriaude tave visi?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
adomas пишет:nes va vidurini isilavinima greitai igausiu bet man idomu ar po profesinės mokyklos galima stoti i policijos mokyklą ne supratau kad statybos ir viskas ne man.Suprantu kad visuomenė nekenčia pareigunu bet ginti saugoti padėti tai yra svarbiausia.Gal dauguma žmoniu policija yra nekenčiamas dalykas bet jie moko auklėja ir daro šaliai gera jus isivaizduojat jei nebutu policija kas būtu
tikras policijos sukis ne ginti saugoti padeti o atimti nubausti uzdrausti
gali stoti kur nori bet as geriau pasikarciau ant medzio sakos nei buciau mentas
Сообщений с 1 по 20 из 39
Страницы 1 2 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.