Re: Progressive House
liabz dienas
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 35 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
liabz dienas
haja
SVeiki gyvi. Ar buvot Pure Future 2006 Opening? Visai patiko man :-] Šiaip tik nesuvokiama man pvz. kodėl įleidinėjo žmones su džinsais (nedaug tokių buvo, bet vistiek). Jei jau visi baltai tai baltai... Muzika tai pakankamai gera buvo, bet man asmeniškai Satoshis labiau patiko.
Buvom, buvom...
Siaip nieko renginukas... bet ne tokio tikejausi... O sviesos efektai tai kaip vidurineje mokykloje per ziburelius.
Zinoma, Stewo pasirodymas buvo labai puikus. Daug negirdetu track listu ir kompiliaciju.
Visumoj mano nuomone sutampa su Daivos. Satoshio tusas buvo nors ir nezymiai, bet geresnis.
Tai kode sake akd neileis.. del to ir navriau kad baltu drabuziu nemegstu 9kelniu cia) tokiu nenesioju ir del to nebuvau.. o jai su dzinsais ileidinejo tai tada ..
o i zabiela verta labiau i klp varyt ar vln nelekt????? neapsisprendziu!!!!!:]
Viktorija, esi vilniete, tai negi i Klp varysi ?
siulo ir seip akcija atrakcija 300km pirmyn 300km atgal beto gel zabielos galeciau ir dar toliau nuvaziuoti :D
as mieliau i klp.. bet kad nepatinka man tas jo electro.. bet kas patinka kad zmogus pats kuria muzika.. matet filmukus kaip suka belenkaip?
man stoga rauna nuo jo robofobijos.. :D nemaciau..gal gali atsiust nuoroda ar pan... :]
pasidomesiu nete
buciau dekinga :]
jau turiu, pasistengsiu imesti kuo greiciau
http://www.megaupload.com/?d=D056VWDW
thank you :] :*
ner uz ka
pavyko atsisiusti?
nea... ;| kazkas man ten stringa... ;|
fok.. negali buti
Exite vel Omid 16b!!!!!Bus karsta ir gerai:-Djis mano vienas megiamiausiu dj.Labai daug efektu daro per savo grojimanet taip kaip kita dj
taip taip sy karta nzn ar ateisiu kitu reikalu yra
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 35 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House