Re: Kodėl žmonės tampa pikti,kai jie vieniši?
Mažiausiai pasitikiu Zigmundu ;DD senas iškrypėlis ir tiek nors turėjo keletą įdomių idėjų
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodėl žmonės tampa pikti,kai jie vieniši?
Mažiausiai pasitikiu Zigmundu ;DD senas iškrypėlis ir tiek nors turėjo keletą įdomių idėjų
Tai yra klausimas sau pačiam: ar man su savimi komfortiška? Viskas prasideda nuo meilės sau. Jei jaučiuosi nereikalingas, gal būti, kad esu reikalingas kažkam kitam: kačiukui, senukams, augalams, ar globos namų vaikams...
Jums kas autoritetas? Marksas ar as su Froidu? Marina, jusu ir musu lytis lyg skiriasi. Jums reciau norisi sau irodyti, kad jus - macho.
Mažiausiai pasitikiu Zigmundu ;DD senas iškrypėlis ir tiek
nors turėjo keletą įdomių idėjų
Pasitikėt reikia savimi.
Tai yra klausimas sau pačiam: ar man su savimi komfortiška? Viskas prasideda nuo meilės sau. Jei jaučiuosi nereikalingas, gal būti, kad esu reikalingas kažkam kitam: kačiukui, senukams, augalams, ar globos namų vaikams...
Pelargonijoms ant palangės...
Jums kas autoritetas? Marksas ar as su Froidu? Marina, jusu ir musu lytis lyg skiriasi. Jums reciau norisi sau irodyti, kad jus - macho.
Macho - praeitis. Dabar - smegenų era...
Jums pavyksta ka nors grazaus issiuvineti ir jus gerites patyliukais, kaip graziai gavosi... Neretai net nepagalvojat, kad tai - jusu nuopelnas... O mums butinai reikia palaikymo, aptarti... As daugiau pavaziuoju ant vieno rato, as sian pats bliuska issiskalbiau... O nera, kas galvele paglostytu... O dar tas pavasaris uz lango, dar seksualiai realizuotis norisi... Ir siutina viskas. Tik nepradekit patologiju ieskoti ir kazko tarp eiluciu. Mes su Froidu jums tik teoriskai postringaujam.
Tai bent šaunuolis, p.Breinas....dėl bliuskos, žinoma....Dėl vieno rato, tai man būtų šokas, bet pačiam...savirealizacija...
kažkuriuo gyvenimo momentu pabosta mylėti pačiam save :-)
nors, sutinku, yra žmonių, kuriens niekada nepabos žavėtis vien tik savimi :-)
Marina gal pasakts kaip ten tiksliai vokiškai - kiekvienam savo :-)
Jums pavyksta ka nors grazaus issiuvineti ir jus gerites patyliukais, kaip graziai gavosi... Neretai net nepagalvojat, kad tai - jusu nuopelnas... O mums butinai reikia palaikymo, aptarti... As daugiau pavaziuoju ant vieno rato, as sian pats bliuska issiskalbiau... O nera, kas galvele paglostytu... O dar tas pavasaris uz lango, dar seksualiai realizuotis norisi... Ir siutina viskas. Tik nepradekit patologiju ieskoti ir kazko tarp eiluciu. Mes su Froidu jums tik teoriskai postringaujam.
Jedem das Seine...Bet šį posakį sukompromitavo naciai užrašę ant kažkurio lagerio vartų...
Kad pakviestų kas į kaimą beržų sulos gerti, tai būtų nuostabu...
Jedem das Seine...Bet šį posakį sukompromitavo naciai užrašę ant kažkurio lagerio vartų...
Kad pakviestų kas į kaimą beržų sulos gerti, tai būtų nuostabu...
na, jei su grąžtu atvyksit ir visją organizuosit - maloniai prašom, yra ir beržų, ir klevų :-)
Grąžto nereikia, jeigu yra apatinių šakelių. Reikia nuvalyti, nupjauti ir užmauti plastikinį butelį. Sandariai užsukti lipnia juosta ar pnš., kad neįlytų ar neprilystų skruzdėlių. Dar galima pakabint kokį svarmenį, kad šaka būtų stabili...
nesupratau temos klausimo.
Tomai, kaip neaisku? cia zmones renkasi padiskutuoti kaip sulos prileisti, kaip burokus uzauginti skanesnius, kur riesutai ar grybai auga, atviru tekstu
Grąžto nereikia, jeigu yra apatinių šakelių. Reikia nuvalyti, nupjauti ir užmauti plastikinį butelį. Sandariai užsukti lipnia juosta ar pnš., kad neįlytų ar neprilystų skruzdėlių. Dar galima pakabint kokį svarmenį, kad šaka būtų stabili...
Berzu sula-tai romantika.Siaip jokiu problemu...Bet kai vat diplomatiskai paprasai pagalbos darzus paravet-buni pasiustas uzsiimti saviugda.Tinka...Tik paskui kazkam lieka viltis saverelizacijai-forumas...
Negaliu kalbėti už visus, bet tiek atsižvelgdamas į savo patirtį, tiek stebėjęs kitus žmones, pastebėjau tokią tendenciją... Žmonės kurie yra vieniši, jie tampa pikti, agresyvesni, turi daugiau neapykantos ir pagiežos, bei jaučia didesni pavydą....gal ir kvaila visą tai, bet... kalbant nuoširdžiai ir aš neretai taip jaučiuosi... pykstu ant savęs, pykstu ant moterų, pykstu ant porų, kurios viešai myluojasi ir reiškia savo jausmus... dažnai aplanko liūdnos mintys,,, kaip manote, kodėl taip yra? kaip atsikratyti neigiamų pojūčių? ar teko susidurti su panašiom emocijom ir išgyvenimais? jeigu taip, kaip su tuo susitvarkote?
Geras klausimas... Gilus Na pikti matyt dėl to kad negauna ko nori, o gal dar papavydi kitiems kurie tą gauna ar tiksliau - atrodo kad gauna - yra laimingi, turi mažiau problemų (čia kol nepažįsti artimiau), turi daugiau laisvės, finansinių galimybių ir t.t.
Kaip atsikratyti? Savikritika, savianalizė čia turėtų padėti. Saviugda. Metodai patys įvairiausi, kiekvienam pagal save, visų pirma tai noro ir motyvacijos turėti kažką keisti savyje, pripažįstant kad nesi tobulas
kalbant apie netobulumo suvokimą, viskas tvarjoje tik pas mane kažkaip įdomiai apsiverčia... klausimas, ne kuo aš prastensis, bet... kuom kiti geresni už mane, kad jiems ale geriau sekasi?
Tomai, kaip neaisku? cia zmones renkasi padiskutuoti kaip sulos prileisti, kaip burokus uzauginti skanesnius, kur riesutai ar grybai auga, atviru tekstu
Antanai,
nepavydėk ir nepyk :-)
į temą atsakiau, ko gero, išsamiausiai, tad galiu ir apie sulą pasiaiškinti.
kritika galima tik tų, kurie irgi nuoširdžiai pripažino savo pyktį :-)
kalbant apie netobulumo suvokimą, viskas tvarjoje
tik pas mane kažkaip įdomiai apsiverčia... klausimas, ne kuo aš prastensis, bet... kuom kiti geresni už mane, kad jiems ale geriau sekasi?
Tai va žiūri, stebi, kaip jie gyvena, elgiasi, bendrauja, kaip reaguoja tose pačiose situacijose kitaip nei dauguma ir pasimato skirtumas Ar optimizmas/pozityvas, ar pasitikėjimas ar dar kiti dalykai
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodėl žmonės tampa pikti,kai jie vieniši?