Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 161 по 180 из 360
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Re: Kaip realu čia susirasti žmogų rimtiems ilgalaikiams santykiams? :)
Drįstu įterpti savo trigrašį. Pirmiausia, ratas čia ne toks jau siauras. Antriausia, nėra jokios statistikos ir nereikia, kaip čia žmonėms sekasi. Priežastys kiekvieno vis kitos, tad mes galim kalbėti tik už save. Man čia visai įdomu...
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
...tik ar tai ne per izulu, Anna? kalbekim gal kekvienas uz save. Tvirtinimai ir drasus apibendrinimai galetu , ko gero, uzgauti forumieciu individualuma.
163 Ответ от Gedukas 2018-04-13 18:46 (2018-04-13 19:23 отредактировано Gedukas)
- Gedukas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
ladies ladies puch the break - kame problema ar jus save matote iš šono.Kiekvienas tiesa savo turime tiktai melas yra bendras.
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Laimute пишет:...tik ar tai ne per izulu, Anna? kalbekim gal kekvienas uz save. Tvirtinimai ir drasus apibendrinimai galetu , ko gero, uzgauti forumieciu individualuma.
Kad būtų bent kiek panašu į tiesą, turi būti mokslinis duomenų surinkimas, nors anketavimas ar pnš., o po to analizė ir apibendrinimas. Pačios žinom, kad anketa nėra tik paprastas klausimynas. Joje būna ir paslėpti, taip vad.melo klausimai...Ir tai dar negarantuoja objektyvumo 100%.Tai nebent pašmaikštauti nieko neįžeidžiant...
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Gedukas пишет:ladies puch the break - kame problema ar jus save matote iš šono.Kiekvienas tiesa savo turime tiktai melas yra bendras.
...pasake Gedukas, ir sventa
167 Ответ от Alegra 2018-04-13 19:27 (2018-04-13 19:29 отредактировано Laimute)
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Liudvikas пишет:Anna пишет:drįsčiau patikslinti savo ankstesnį komentarą prieštaraujančiam - taip, čia renkasi labai įvairūs visuomenės sluoksniai, tačiau juos sieja beveik tos pačios problemos... ir jie nepasižymi tam tikromis savybėmis, kurios užtikrintų jų ištrūkimą iš šio siauro rato
Ir kokios tos savybės, jei ne paslaptis?
Liudvikai, manes butum paklauses, buciau atsakiusi, neignoravusi... bet tai ne mano tvirtinimas, neturiu noro kistis.
o Tu vistiek bendrauk, nepabek is forumo ir nesijausk nepastebetas
- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
Konstantinas пишет:kristė пишет:Tų purvinų pasiųlymų visur pilna - ir gatvėje, ir kur tik nori. Svarbu mokėti nematyti jų, tiesiog nekreipti dėmesio. O forumas naudingas ne tik dėl paprasto bendravimo. Jis - viena iš pažinimo priemonių - padeda geriau pažinti žmones, charakterius, motyvus ir suprasti gyvenimiškas bendravimo situacijas.
kad nera ka cia pazinti) zmones visur vienodi tik forume jie kazkiek drasesni nes galvoja kad yra anonimiski
Tai va butent, kad tik galvoja o realiai kam reikia nesunkiai pagal IP adresa atseka, net tie kurie foto neviesina yra labai naivus jai mano, kad juos neatseks
- Gedukas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
blemba tos moterytes kaip kokios sekliu kontoros viska joms reikia sekti viska žinoti kaip kokios {VBS} viena boba sakė agentūros.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
o as labai noreciau kad OLA atsektu mane pagal ip ir ateitu pas mane tiesiai i namus)
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
Gedukas пишет:blemba tos moterytes kaip kokios sekliu kontoros viska joms reikia sekti viska žinoti kaip kokios {VBS} viena boba sakė agentūros.
taigi jos pletkavoja neturi ka veikti)
- Gedukas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Konstantinas пишет:o as labai noreciau kad OLA atsektu mane pagal ip ir ateitu pas mane tiesiai i namus)
kažkaip senai galvojau kad tu vinį ne viena karta Olai [bjaurus vardas idomu koks iš tikro yra}esi ikales bet pasirodo viskas dar pas jus procese.
- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
Konstantinas пишет:o as labai noreciau kad OLA atsektu mane pagal ip ir ateitu pas mane tiesiai i namus)
Konstantinai tu man ne esi ant tiek idomus, kad as labai to noreciau, bet jai labai, labai noreciau tai atsekciau.
Kadangi visiems labai idomu tai atskeilsiu, kad mane kam reikia atseka ir dar moralus atskaito uz mano komentarus. Net isdrysiu parasyti apie ivyki kai vienu momentu kai as dalyvavau eurovaistines darbo atrankoje viena is tuo metu dirbusiu antrankos vadoviu apie 21m mergina cia uzsiregistravusiu man is driso moralizuot apie tai, kaip as drystu reiksti drasiai savo nuomone viesioje erdveje. Apsurdas kazkoks musu tevai, proteviai kovojo uz zodzio laisve o cia kazkokia apsisnarglijusi, greiciausiai per pazintis gavusi darbo vieta merga drista man aiskinti, ka as turiu rasyti o ka ne, vietoj to, kad ojektyviai vertintu mano darbo patirti.
Konstantinai bet mane labiause stebina, kad tu to nezinojai.
- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
Gedukas пишет:Konstantinas пишет:o as labai noreciau kad OLA atsektu mane pagal ip ir ateitu pas mane tiesiai i namus)
kažkaip senai galvojau kad tu vinį ne viena karta Olai [bjaurus vardas idomu koks iš tikro yra}esi ikales bet pasirodo viskas dar pas jus procese.
Tavo nikas irgi labai slysktus bet is mandagumo nieko nerasiau:)
176 Ответ от Gedukas 2018-04-13 21:32 (2018-04-13 21:33 отредактировано Gedukas)
- Gedukas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Oi ne mane taip tevai vadina pagal pasa esu gediminas.abejoju kad jūsų vardas pase yra ola.nieko asmenisko tik taip pastebejimas kad nikas irgi yra svarbus.
177 Ответ от Armaforza 2018-04-13 22:00 (2018-04-13 22:01 отредактировано Breinas)
- Armaforza
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Smarkokai vėluoju su savo "vertingu" komentaru...
Pagrindinės dvi priežastys, atvedančios ištekejusias į pažinčių saitą... Užsimerkit, kai skaitysit... Bus žiaurių žodžių...
1. Ištekėjusios ateina į čia tos, kurios ištekėjo "iš meilės". Kai buvo pasikliauta vien "chemija", pasinerta beatodairiškai ir be proto. Chemija baigiasi ir paaiškėja, kad šalia žmogus, su kuriuo niekas nesieja... Jos ateina kompensuoti bendravimo trūkumo.
2. Sąmoningai ar ne, jos ateina pažiūrėti besirenkančio kontinegento. Naiviai tikisi, kad galės savo lochą iškeisti į vertingesnį egzempliorių.
Jos yra žertvos ir kitaip nepavadinsi... Nekenčiu labiau, negu pasiutusių šunų. Vien dėl to, kad yra ištekėjusios ir lyg nekaltai lankosi pažinčių saite, pritarčiau bausmei už nusižengimą pagal Irano įstatymus...
Jei tai yra abipusis susitarimas, rytoj galit nešti pareiškimus skyryboms. Jūs faktiškai jau ne šeima ir jokių kitų ribų, kurias dar galėtumėt peržengti, jau nebeliko.
- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
Breinas пишет:Smarkokai vėluoju su savo "vertingu" komentaru...
Pagrindinės dvi priežastys, atvedančios ištekejusias į pažinčių saitą... Užsimerkit, kai skaitysit... Bus žiaurių žodžių...
1. Ištekėjusios ateina į čia tos, kurios ištekėjo "iš meilės". Kai buvo pasikliauta vien "chemija", pasinerta beatodairiškai ir be proto. Chemija baigiasi ir paaiškėja, kad šalia žmogus, su kuriuo niekas nesieja... Jos ateina kompensuoti bendravimo trūkumo.
2. Sąmoningai ar ne, jos ateina pažiūrėti besirenkančio kontinegento. Naiviai tikisi, kad galės savo lochą iškeisti į vertingesnį egzempliorių.
Jos yra žertvos ir kitaip nepavadinsi... Nekenčiu labiau, negu pasiutusių šunų. Vien dėl to, kad yra ištekėjusios ir lyg nekaltai lankosi pažinčių saite, pritarčiau bausmei už nusižengimą pagal Irano įstatymus...
Jei tai yra abipusis susitarimas, rytoj galit nešti pareiškimus skyryboms. Jūs faktiškai jau ne šeima ir jokių kitų ribų, kurias dar galėtumėt peržengti, jau nebeliko.
Bet juk tu pats vadini tuos sutuoktinius lohais t.y. nevertais pagargos ojektais tai kodel tos istekejusios turi tokius vertinti?
- Armaforza
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Aš ištekėjau? Ar aš liepiau joms ištekėti..?
- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
Breinas пишет:Aš ištekėjau? Ar aš liepiau joms ištekėti..?
Na jos tekedamos nemane, kad ju svajoniu jaunikis taps lohu, gyvenimas keiciasi keiciasi ir zmones visko numatyt yra neimanoma vieniems pasiseka susirasti prie visko sugebancio prisutaikyti partneri o kitiems ne.
Сообщений с 161 по 180 из 360
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.