181

Re: Kaip realu čia susirasti žmogų rimtiems ilgalaikiams santykiams? :)

Tai nėra žingsnis, kurį galima palikti be dėmesio ir pasikliauti sėkme. Tame ir yra klaida. Jos ir tekėdamos nesuprato poelgio rimtumo, ir dabar nesupranta, kad padėtis - be išeities... Galima likti šeimoje ir "nešti savo kryžių" - kankintis, galima išsiskirti ir užsikrauti sau naują naštą - būti valkiojama visokių degradų...
Gyvenimas - ne loterija.

182

...kartais ir loterija, o nepabandę, taip ir lieka tarp dangaus ir žemės.:::008

183

Breinas пишет:

Tai nėra žingsnis, kurį galima palikti be dėmesio ir pasikliauti sėkme. Tame ir yra klaida. Jos ir tekėdamos nesuprato poelgio rimtumo, ir dabar nesupranta, kad padėtis - be išeities... Galima likti šeimoje ir "nešti savo kryžių" - kankintis, galima išsiskirti ir užsikrauti sau naują naštą - būti valkiojama visokių degradų...
Gyvenimas - ne loterija.

Breinai, bet koks tamsta pesimistas smile ko gero, vienintelį džiaugsmą teikia tai, kad gimėte vyru smile Tavęs paklausius, tai moteriai, kuri lieka netekėjusi - blogai, kuri išteka - dar blogiau, o jei išsiskiria - tai visai ne kas... A, nebent našle tapti?
Breinai, Breinai, prisikalbėsi ir kituose trijuose gyvenimuose atgimsi moterimi tongue

184

Man rodos, tos pabandžiusios ir bandančios vėl laimę čia ir yra tos "tarp žemės ir dangaus..." Gyvenimas - ne geimas. Su juo žaisti negalima.

185

Breinas пишет:

Man rodos, tos pabandžiusios ir bandančios vėl laimę čia ir yra tos "tarp žemės ir dangaus..." Gyvenimas - ne geimas. Su juo žaisti negalima.

Gyvenimas yra viskas, tame tarpe ir geismas, Didysis !

186

Breinai, Breinai, prisikalbėsi ir kituose trijuose gyvenimuose atgimsi moterimi
Anna, prajuokinot big_smile big_smile

187

Aš ne pesimistas. Trijų gyvenimų tikrai nebus. Aš didesnę dalį savo "sroko" jau "atsėdėjau" ir mano nuomonė šituo klausimu kaip tik įrodo mano optimizmą.
Gerai tai, kuri turi galvą ir moka ja naudotis. Iki vestuvių - nesivalkioja, po vestuvių - irgi..
Ištekėjusi ir pažinčių saite - žertva ("auka", rus... ) Ji savo pačios kvailų sprendimų auka, bandanti kažkaip išlaviruoti neišbrendamoje situacijoje... Reikia nuspręsti, o ne bandyti ir būti ištekėjusia, ir niekam nereikalinga "jaunamarte" su...

188 (2018-04-13 23:17 отредактировано Anna)

Breinai,
o dabar ta pačia gaida prašyčiau apie čia tupinčius vedusius vyrus smile
ypač apie jų protą smile

189

Man vyrai neįdomūs, o jūs vis tiek nesuprasit. Vyras taip negali išsipurvinti...
Tiesa, tuos vedusius labai lengva demaskuoti. Anketa be nuotraukos ir beribis pasitikėjimas savim, lyg būtų vienintelis vyras visame pasaulyje... Jis tiesiog įpratęs, kad neturi konkurentų ir visos moterys aplink (jo žmona, žinoma) dėl jo "alpsta..." Tokie juokingi žali žmogeliukai...

190

Breinai, meile daznai uzgozia blaivu protavima...kokie dar sprendimai, kai roziniai akiniai visa veida uzdengia big_smile...ir ne tik moterims. tas pats ir vyrams nutinka. pasiima pupyte, svajodami visa gyvenima buti su ja laimingais, o paskui sprogsta iliuzija, kaip balionelis ir sedi visi cia...seilytes varvina big_smile

191 (2018-04-13 23:37 отредактировано Breinas)

Būna - ir vyrams sugriūna... Tik vyrams griūn be pasekmių. Jie vos ne tą pačią dieną gali susirasti kitą.
Tegul jums rožiniai akiniai užgožia veidą, bet tegul objektas būna to vertas, o ne bele kas...Protinga neįsimylėtų kvailio...

192

Breinas пишет:

Būna - ir vyrams sugriūna... Tik vyrams griūn be pasekmių. Jie vos ne tą pačią dieną gali susirasti kitą.
Tegul jums rožiniai akiniai užgožia veidą, bet tegul objektas būna to vertas, o ne bele kas...Protinga
neįsimylėtų kvailio...

Jat be pasekmiu, istysai zliumbe kaip cia juos apgavo - nuskriaude vaiku prisidirbo o dabar alimentus moket reikia, paskolas ismoket reikia visko pripirko ir jokio dekingumo isvijo plika basa. Ta pacia diena jie nebent gali prostitute susirasti.  Deja nera LT moteriskem is ko rinktis yra tik 3 pasirinkimai arba tinginys, arba alkoholikas, narkomanas, ar mergisius, arba viskas 3 viename arba 2 viename ir cia visiskai neprikalauso nuo moteriskes protingumo, isislavinimo socialines padeties nori seimos gyvenk is mineto pasirinkimo  jai ne lik viena.

193

O kuo visa tai baigiasi..? 40 metų, "na negi neliko džentelmenų..?", "tik praradęs įvertini, ką turėjai..."  ir kitokie "atradimai"... Dar retkarčiais prasiveržia naivus pageidavimas surasti dosnų...))) Barakudos - pensininkės...
Gal joms pačioms tik to ir reikia... Jei tik piniginės ir - pabaigoje - sumauto gyvenimo - go ahead...

194

delčia dar delčia tik jaunas mėnulis patekės ryt.

195

Gedukas пишет:

delčia dar delčia tik jaunas mėnulis patekės ryt.

:::024:::024:::024

196

OLA пишет:

Jat be pasekmiu, istysai zliumbe kaip cia juos apgavo - nuskriaude vaiku prisidirbo o dabar alimentus moket reikia, paskolas ismoket reikia visko pripirko ir jokio dekingumo isvijo plika basa. Ta pacia diena jie nebent gali prostitute susirasti.  Deja nera LT moteriskem is ko rinktis yra tik 3 pasirinkimai arba tinginys, arba alkoholikas, narkomanas, ar mergisius, arba viskas 3 viename arba 2 viename ir cia visiskai neprikalauso nuo moteriskes protingumo, isislavinimo socialines padeties nori seimos gyvenk is mineto pasirinkimo  jai ne lik viena.

OLA kaip visada gerai pavare visus alkoholikais ir narkomanais isvadino) eisiu dar isgersiu)

197

Laimutė sakė, jog, kai būsiu santuokoje, irgi žiūrėsiu į kitas, bo man reiks dėmesio ;D na, drįsčiau ginčytis smile dauguma mano metų žmonės jau turi šeimas, žmonas vyrus, vaikų smile aš net merginos neturiu ;DD ir ne todėl, jog negebu susirasti ar esu beviltiškas... neeee... dėmesio aš susilaukiu... tiesiog nepuolu ant pirmos pasitaikusios, ir ieškosiu man, pačio geriausio varianto smile ir žinau, kad tas išlauktas laikas, kur įdėta tiek kantrybės, atsipirks su kaupu smile manau žmonės todėl ir nelaimingi, jog skuba, puola, nepasveria nepamatuoja, nori čia ir dabar... o kai gauna nusivylia... nes tiesiog tingėjo palaukti, pritrūko kantrybės smile o aš žmogus gan kantrus smile

198

Pūkis Baisuolis пишет:

Laimutė sakė, jog, kai būsiu santuokoje, irgi žiūrėsiu į kitas, bo man reiks dėmesio ;D na, drįsčiau ginčytis smile dauguma mano metų žmonės jau turi šeimas, žmonas vyrus, vaikų smile aš net merginos neturiu ;DD ir ne todėl, jog negebu susirasti ar esu beviltiškas... neeee... dėmesio aš susilaukiu... tiesiog nepuolu ant pirmos pasitaikusios, ir ieškosiu man, pačio geriausio varianto smile ir žinau, kad tas išlauktas laikas, kur įdėta tiek kantrybės, atsipirks su kaupu smile manau žmonės todėl ir nelaimingi, jog skuba, puola, nepasveria nepamatuoja, nori čia ir dabar... o kai gauna nusivylia... nes tiesiog tingėjo palaukti, pritrūko kantrybės smile o aš žmogus gan kantrus smile

Kad taip Dievui į ausį jūsų norus...Rizika visada bus, kaip ir mirtis. Kai kas gyvenime neapskaičiuojama ir neišvengiama, kad ir skausmas bei neviltis...Tenka tai priimti ir su tuo gyventi.

199

Puki, mielas vaikuti, as Tau tikrai is visos sirdies linkiu, kad taip ir butu, kaip Tu nori. zinau, kad tai imanoma. svarbu is meiles. smile

200

Konstantinas пишет:
OLA пишет:

OLA kaip visada gerai pavare visus alkoholikais ir narkomanais isvadino) eisiu dar isgersiu)

Na matau tau tik tai kas aktualu uzsifiksavo, siap dar ir mergisius paminejau bet tau tai nepriimtina.