Re: Kaip pasirinkti tai kas yra tikra?
Renaldas пишет:Laimute пишет:...jau vien ta fraze < priimk mane koks esu > rodo, koks nelankstus yra vyras. net nesiruosiantis ieskoti kompromisu. kuo toliau nuo tokiu, tuo geriau.
Laimute. Niekas nekaltas kad tu nesugebi giliau suvokti tos frazės. Primti žmogų toįi koks jis yra sunkiausia. Nes tam trukdo mūsų pačiu egoizmas. Jei žmogus dirba su savimi, jis keičiasi. Jei žmogus nedirba su savimi su savo egoizmu ir panašiai, reiškia jis bijo pokyčiu, nes mano kad su jais nesusitvarkys. O jei žmogus nesugeba susitvarkyti su pokyčiais, jis daro klaidas ir taip griauna savo ir kitu gyvenimus.
Ir aš kalbu apie kompromisu ieškojima. Jei nesugebi pamatyti ką aš rašau, tai nesugebėsi ir išgirsti ką tau bus sakoma.gal tu jau man palik spresti, ka as sugebu, o ko ne. man nera prasmes gilintis i tavo klaidziojimus.
Tu pati atsakai už savo sprendimus, kas ka sugeba. Kaip ir kiti gali daryti tokius pačius sprendimus. Niekam negali uždrausti daryti savus sprendimus ir patiems atsakyti už ju pasekmes. Jei nėra tau prasmės toliau gilintis į mano klaidžiojimus, tai niekas tau ir netrukdo čia daugiau neužeiti.