481

Re: Kvailiausios gautos žinutės/Įrašai "Karštojoje linijoje"

Šiandien 20:03 Jurgita (53 m.)
Na tą tadkį(42m) tik į centrafūgą, atsistatys smegenys.

Šiandien 21:20 Zara (45 m. Vilnius)
Žmogau (36 m.), pats laikas tave už k****nių.... ir ant kaktuso pasodint, jei dar tokius turi, nes jau pradedi įkyrėt :::045

Ko tos tetukės prie jaunimo lenda..? Bendraamžiams jų nebereikia, niekam nereikia, tai tikisi atkreipti dėmesį savo "autoritetu"? Juk jei jų klausytum, būtum vyresnė, nepopuliari moteriškė, sėdinti pažinčių saite... Ar čia laiptelis link susiejimų ant suoliuko, kad kaimynus apkalbinėti..?

482 (2018-05-14 14:06 отредактировано Laimute)

Breinai, Tu tai vadini "lindimu" prie jaunimo? na...tik gal nelabai vyke samojai, ir tiek.
kas liecia apkalbinejima, tai manyciau, kad jaunimelis labai jau nekuklus siuo klausimu....vyresnes gi, elgiasi pakankamai santuriai cia. bent jau forumu diskusijose.
nesikratyk taip "senatves" . tai, taip pat, nuostabus gyvenimo tarpsnis. pamatysi. smile

483

Ką reiškia " lenda"? Čia juk bendraujam virtualiai...Pagal amžių retai kas skirsto manau, bent jau man rašo lb.įvairaus amžiaus žmonės ir bendraujam įvairiausiom temom...:::008

484

Ka reiskia "lenda"? Turi pretenziju. Kaip jos drista priekaistauti ir kazka aiskinti uz save jaunesniems vyrams..? Kaip jos drista reikalauti is ju demesio..? Jos - pacios desimt metu daugiau uz tuos nugyvenusios ir neradusios vietos gyvenime, drista mokyti...

485

Nebūčiau tokia kategoriška. Kodėl neradę vietos ? Būtent radę, bet nori prasiblaškyti, rašo įdomiai, turiningai, šmaikštauja, flirtuoja, raštingos. Nori čia pabendrauti, paišdykauti. Nematau čia nieko blogo. Gyvenimo pagrindiniai uždaviniai išspręsti, belieka džiaugtis. Jaunimui patarimai niekuomet nepamaišo, kurie protingi įsiklauso...:::008

486

Paslaptis пишет:

Nebūčiau tokia kategoriška. Kodėl neradę vietos ? Būtent radę, bet nori prasiblaškyti, rašo įdomiai, turiningai, šmaikštauja, flirtuoja, raštingos. Nori čia pabendrauti, paišdykauti. Nematau čia nieko blogo. Gyvenimo pagrindiniai uždaviniai išspręsti, belieka džiaugtis. Jaunimui patarimai niekuomet nepamaišo, kurie protingi įsiklauso...:::008

Paslaptėle,
prieštarauju ! :-)
jei žmogus gyvas,vtai jo gyvenimo uždaviniai dar neišspręsti :-) ypač pagrindiniai :-)

487

Pagrindinis gyvenimo uzdavinys - likti leisti dienas pazinciu saite? Nei kiek nesmaikscios abi tos zinutes. Nevykes bandymas atkreipti demesi. Apie subtiluma nera kalbos, o gal net vulgaru.
Kaip astuoniasdesimtmete su mini sijonu...

488

Breinas пишет:

Ka reiskia "lenda"? Turi pretenziju. Kaip jos drista priekaistauti ir kazka aiskinti uz save jaunesniems vyrams..? Kaip jos drista reikalauti is ju demesio..? Jos - pacios desimt metu daugiau uz tuos nugyvenusios ir neradusios vietos gyvenime, drista mokyti...

O tai kas cia dabar per diskriminacija juk pats tai mokini, moralizuoji kitus o tai ko jos negali?

489

Tikrai nerasi niekur mano zinutes, skirtos kuriai nors konkreciai dvidesitmetei su flirto elementais.

490

Labas rytas. Ir ką jūs čia veikiat šiame forume? Svetimus skalbinius skalbiat, bobutės?... Palikdami šią ašarų pakalnę, nepamirškite išpažinties prieit, kam tai aktualu:::045

491

Zara пишет:

Labas rytas. Ir ką jūs čia veikiat šiame forume? Svetimus skalbinius skalbiat, bobutės?... Palikdami šią ašarų pakalnę, nepamirškite išpažinties prieit, kam tai aktualu:::045

Kas kam rūpi, tas ant liežuvio tupi...:::008

492

Zara пишет:

Kam spaviedotis? Gi gerą darbą darom, išskalbian kažkieno triusikus, nei prašyti, nei laukdami. Išrišimo nereikia ir šiaip, labai krikščioniškas aktas tongue

493

Taip iseitu, kad geriau butu matyti blogi ir nutyleti... Sveika kritika dar niekam nepakenke, o tas gerasis tikejimas nebuvo pasiulytas glostant galvele... Bet - va - dabar turim vertybes ir visi tokie geri...

494

Šiandien 20:06 Renaldas (46 m. Jonavos rajonas)

Karšta?
Kai žmonės, nebeturi ka daugiau pasiūlyti, jie siūlo tai kas dar liko jiems brangiausia: savo įmtimumą... Kiek daug vargšu yra šitame portale...

kas cia per ...? bandai "Zmogus 36" stiliu ?

495

Breinas пишет:

Tikrai nerasi niekur mano zinutes, skirtos kuriai nors konkreciai dvidesitmetei su flirto elementais.

Tai zinoma nerasiu, forumuose  dvidesimetes "nepasireiskia", jos tik realybei moka akis draskyti, stumdytis, mokyti vyresnius uz save gyvenimo tiesu ir elgesio normu, zinoma ne visos tokios, bet esama karta yra labai izulus, chamiski, tai nematau nieko smerktina jai kokios damos pasiepia jaunuolius su flirto elemetais.

496 (2018-05-23 18:25 отредактировано Gediminas aš)

pagalvok ola kokia jus esate sena jei jau jaunima lyginate su savimi jaunystėje ir kartomis linksniuojate.

497 (2018-05-23 11:28 отредактировано Gediminas aš)

Ieškau rimto viruko rimtai draugystei tik iš Vilniaus nuo36miki45m,jei esi rimtas ir vienišas parasik.

vat vis užkliūna tas rimtumas kas galite pasakyti kaip ir su kuom tas rimtumas valgomas ar matuojamas.kaip man apsispresti ar žinoti  ar aš esu rimtas kas galite pasakyti ar bent rėmus nubrėžti to rimtumo.

498

Manau, kad turėtų nerūkyti, nevartoti svaigalų ir kvaišalų, būti apsirūpinęs, nusiprausęs, nusiskutęs, pasikvėpinęs ir norintis kurti šeimą. Dar nei į kairę, nei į dešinę...:::008

499

man tai rimtas, kai nesijuokia, net nesisypso :::819:::043

500

Gediminas aš пишет:

Ieškau rimto viruko rimtai draugystei tik iš Vilniaus nuo36miki45m,jei esi rimtas ir vienišas parasik.

vat vis užkliūna tas rimtumas kas galite pasakyti kaip ir su kuom tas rimtumas valgomas ar matuojamas.kaip man apsispresti ar žinoti  ar aš esu rimtas kas galite pasakyti ar bent rėmus nubrėžti to rimtumo.

Kad ji nezino ir pati... Ji is viso nezino, ka kalba... Ne jos amziaus moteriai rinktis kavalieriu ribojant kandidatu amziu ir ne jos nosiai bent kiek rimtesnis kandidatas del jos "rasibos"...