Re: Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
Nejuokink, nevykėle. ![]()
Skorpionas gali tik nesistengti - kai mato, kad nėra prasmės, nes vistiek nepatemps. ![]()
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 23 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Nejuokink, nevykėle. ![]()
Skorpionas gali tik nesistengti - kai mato, kad nėra prasmės, nes vistiek nepatemps. ![]()
Ten kitokia anakonda. Ji labiau žiauri nei aistringa. ![]()
Kulminacija. ![]()
Aš net imu 'sirgti' už pratęsimą. Kiekvieną kartą, kai neįmuša per pagrindinį laiką. ![]()
Gal nereikia tokios egzotikos. Tegul lieka čiurkoms ir kas tai mėgsta. Man pilnai užteks sūrio su vištiena. Geriau rašyk, kada man tai pagaminsi. ![]()
Baudiniai. Nuostabu. ![]()
Kas čia riebaus?
Bet užteks malti š, kurį tu čia mali. Tik trumpam pakalbinau, nes numirėlės kapinėse geriau flirtuoja,ir yra gyvesnės, todėl dirbkit toliau savo nuobodų darbą, o aš einu paieškoti gyvesnių. ![]()
O be to - kiek ten anglų? ![]()
O apie egzotiką - tai rusai mėgsta kinus.
Tai kur kas arčiau tavo žemaitiška beždžionėlė tos pusės. ![]()
Rusams būtų didžiulė šventė, bet turbūt neįmanoma. Izraelį - bet jie dirba protu.
Todėl nesvarbu. Noriu matyti kuo geresnės kokybės žaidimą.
O tu? Man gaila Kolumbijos, nes labai mažai trūko. O anglai - jie ir turi laimėti. Bet jie mėgsta elgtis kaip nevykėliai ir turėdami daugybę gerų žaidėjų - pralaimėti. Gal iš to uždirba, kai už juos stato. ![]()
tas patirties kaupimui pasirinktas partneris taip pat igauna patirties. o cinikais tampa visi, kieno smegenyse bent kiek sukasi ratukai
Ačiū dievui - galiu tiesiog ramiai parašinėti, nes neatlaikė ir Anna. Silpnos šios moterys, bet ką padarysi.
Nelengva su skorpionu. ![]()
O dar tokia rusų - žydų mišrainė. Tikras tarybų sąjungos hitleris. ![]()
tas patirties kaupimui pasirinktas partneris taip pat igauna patirties. o cinikais tampa visi, kieno smegenyse bent kiek sukasi ratukai
Yra pagunda tapti cinike, bet tai nėra teisingas kelias, todėl aš už gerumą ir meilę, bet su protu....
Brazilija - jei ims labai gerai žaisti. Tai pamatyti būtų įdomiausia iš to, kas liko. ![]()
Rusijos žaidimas įdomus tiek, kiek jos saugumas gerai išmano futbolą. ![]()
O galimas variantas, kad finale žaistų rusai su brazilais?
Taip. Bet greičiau jie žais kitame pasauliniame kare nei ten.
Nors kas žino. ![]()
Pažiūrėk pati.
Spausk atkrintamosios (jei nerasi).
https://www.google.lt/search?safe=active&source=hp&ei=zoMnW6DuG8mrsAGwxI_ABg&q=futbolo+cempionatas&oq=fu&gs_l=psy-ab.1.0.0i131k1l4j0l6.1776.3355.0.5252.2.2.0.0.0.0.76.147.2.2.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.2.147....0.X1cWTFLihH0#sie=lg;/m/06qjc4;2;/m/030q7;mt;fp;1
Man patiko švedų ir šveicarų šiandienos rungtynės, o kolumbiečių su anglais- ne...
Švedai žaidė gerai, ir jie ne per daug prisiėmę kitataučių. Ir treneris švedas. malonu matyti beveik normalią komandą. ![]()
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 23 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos