Re: Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
Nejuokink, nevykėle.
Skorpionas gali tik nesistengti - kai mato, kad nėra prasmės, nes vistiek nepatemps.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 23 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nejuokink, nevykėle.
Skorpionas gali tik nesistengti - kai mato, kad nėra prasmės, nes vistiek nepatemps.
Ten kitokia anakonda. Ji labiau žiauri nei aistringa.
Kulminacija.
Aš net imu 'sirgti' už pratęsimą. Kiekvieną kartą, kai neįmuša per pagrindinį laiką.
Gal nereikia tokios egzotikos. Tegul lieka čiurkoms ir kas tai mėgsta. Man pilnai užteks sūrio su vištiena. Geriau rašyk, kada man tai pagaminsi.
Baudiniai. Nuostabu.
Kas čia riebaus? Bet užteks malti š, kurį tu čia mali. Tik trumpam pakalbinau, nes numirėlės kapinėse geriau flirtuoja,ir yra gyvesnės, todėl dirbkit toliau savo nuobodų darbą, o aš einu paieškoti gyvesnių.
O be to - kiek ten anglų?
O apie egzotiką - tai rusai mėgsta kinus. Tai kur kas arčiau tavo žemaitiška beždžionėlė tos pusės.
Rusams būtų didžiulė šventė, bet turbūt neįmanoma. Izraelį - bet jie dirba protu. Todėl nesvarbu. Noriu matyti kuo geresnės kokybės žaidimą. O tu? Man gaila Kolumbijos, nes labai mažai trūko. O anglai - jie ir turi laimėti. Bet jie mėgsta elgtis kaip nevykėliai ir turėdami daugybę gerų žaidėjų - pralaimėti. Gal iš to uždirba, kai už juos stato.
tas patirties kaupimui pasirinktas partneris taip pat igauna patirties. o cinikais tampa visi, kieno smegenyse bent kiek sukasi ratukai
Ačiū dievui - galiu tiesiog ramiai parašinėti, nes neatlaikė ir Anna. Silpnos šios moterys, bet ką padarysi. Nelengva su skorpionu.
O dar tokia rusų - žydų mišrainė. Tikras tarybų sąjungos hitleris.
tas patirties kaupimui pasirinktas partneris taip pat igauna patirties. o cinikais tampa visi, kieno smegenyse bent kiek sukasi ratukai
Yra pagunda tapti cinike, bet tai nėra teisingas kelias, todėl aš už gerumą ir meilę, bet su protu....
Brazilija - jei ims labai gerai žaisti. Tai pamatyti būtų įdomiausia iš to, kas liko.
Rusijos žaidimas įdomus tiek, kiek jos saugumas gerai išmano futbolą.
O galimas variantas, kad finale žaistų rusai su brazilais?
Taip. Bet greičiau jie žais kitame pasauliniame kare nei ten. Nors kas žino.
Pažiūrėk pati.
Spausk atkrintamosios (jei nerasi).
https://www.google.lt/search?safe=active&source=hp&ei=zoMnW6DuG8mrsAGwxI_ABg&q=futbolo+cempionatas&oq=fu&gs_l=psy-ab.1.0.0i131k1l4j0l6.1776.3355.0.5252.2.2.0.0.0.0.76.147.2.2.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.2.147....0.X1cWTFLihH0#sie=lg;/m/06qjc4;2;/m/030q7;mt;fp;1
Man patiko švedų ir šveicarų šiandienos rungtynės, o kolumbiečių su anglais- ne...
Švedai žaidė gerai, ir jie ne per daug prisiėmę kitataučių. Ir treneris švedas. malonu matyti beveik normalią komandą.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 23 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos