Тема: Atstūmiau vaikiną, dabar gailiuosi, kaip elgtis?
Aš nežinau, bet galbūt aš tokia vienintelė mergina, kuri išsigąsta kai su ja flirtuoja vaikinas, tokiu atveju aš tiesiog jį atstumiu, nes mane apima jausmas, jog aš esu lyg taikinys, kurį stebi plėšrūnas… Žinoma tas vaikinas nepasiduoda iš pirmo karto, bando užkalbinti arba pagirti, tikisi, kad po keliu dienų ar savaičių mano širdis atitirps. Tuo tarpu aš bandau užgniaužti savo jausmus, bandau jį pamiršti. Po kurio laiko suprantu, kad galbūt ir norėčiau geriau pažinti tą vaikiną. Taigi, jau praėjo 9 mėnesiai nuo to karto kai mes pirma kartą susipažinome ir aš jį atstūmiau, mes kartu neiname į tą pačia klasę, bet matydavom vienas kita per pertraukas. Kartais kai manydavau, kad jis manęs nestebi, pažvelgdavau į jį ir išvysdavau jo akis nukreiptas į mane. Taigi, atėjus vasarai turėjau daugiau laiko apie tai pagalvoti ir nusprendžiau, kad kai prasidės mokslo metai aš jį pakviesiu kur nors nueiti, kad geriau pažintumėm vienas kitą. Kaip manot ar tai gera įdėja? Gal turit patarimų kaip pradėti pokalbi su vaikinu, kurį galbūt įžeidžiau elgdamasi taip šaltai? Nenustebčiau jeigu jis sugalvotu pamiršti mane per vasara. Taip pat, galbūt turit patarimų kaip neišsigąsti kai vaikinas pradeda rodyti dėmesį?