Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1 2 3 4 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1 по 20 из 77
1 Тема от Marius 2018-07-22 21:18 (2018-07-22 21:24 отредактировано Vienišas)
- Marius
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Тема: niekaip neišeina susirasti antros pusės
Sveiki Taigi niekaip nerandu merginos man pačiam 20 greit 21 metu vis nesiseka kaip bendrauji reikia iš jų traukti žodį viena po kito o jos tik atsako i tavo klausimus nesuprasi ar aš baisus ar kaip ar čia merginos išrankios pasidarė ieško su pinigais mašinomis ir princo ant balto žirgo?
- Saulutė
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Re: niekaip neišeina susirasti antros pusės
Vienišas пишет:Sveiki Taigi niekaip nerandu merginos man pačiam 20 greit 21 metu vis nesiseka kaip bendrauji reikia iš jų traukti žodį viena po kito o jos tik atsako i tavo klausimus nesuprasi ar aš baisus ar kaip ar čia merginos išrankios pasidarė ieško su pinigais mašinomis ir princo ant balto žirgo?
Na, matai, ne visi žmonės vienodi. Tačiau, visi nori kur jiems geriau, jei nemato gyvenimo su vienu , ieško kitur. Vieniems išvaizda rūpi, kitiems kaip žmonės tarpusavį sutaria, dar kitiems abu dalykai svarbūs. Manau, kad tau papuolė merginos, kurios dar tiksliai nežino ko nori. čia normalu, dar jaunas esi. Su laiku surasi savą žmogų.
- Marius
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Spagetukė пишет:Vienišas пишет:Sveiki Taigi niekaip nerandu merginos man pačiam 20 greit 21 metu vis nesiseka kaip bendrauji reikia iš jų traukti žodį viena po kito o jos tik atsako i tavo klausimus nesuprasi ar aš baisus ar kaip ar čia merginos išrankios pasidarė ieško su pinigais mašinomis ir princo ant balto žirgo?
Na, matai, ne visi žmonės vienodi. Tačiau, visi nori kur jiems geriau, jei nemato gyvenimo su vienu , ieško kitur. Vieniems išvaizda rūpi, kitiems kaip žmonės tarpusavį sutaria, dar kitiems abu dalykai svarbūs. Manau, kad tau papuolė merginos, kurios dar tiksliai nežino ko nori. čia normalu, dar jaunas esi. Su laiku surasi savą žmogų.
Dabar vos ne visos tokios kurios nežino tiksliai ko nori
- Pigijus
- Forumo Naujokas
- Неактивен
- Arunas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Klausimas sau: ar aš baisus? Jei taip, tai ką tada daryti? Pirma manau, reikia ir būtina save nenuvertink. Pagalvoti, kuo esu įdomus, ko noriu iš antrosios pusės ir t.t. Susidėliojus ir atsakius sau į visus šiuos ir panašius klausimus, savaime ateis atsakymas: kokios moters man reikia...
6 Ответ от Alegra 2018-07-24 17:33 (2018-07-27 20:38 отредактировано Laimute)
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Vienišas пишет:Sveiki Taigi niekaip nerandu merginos man pačiam 20 greit 21 metu vis nesiseka kaip bendrauji reikia iš jų traukti žodį viena po kito o jos tik atsako i tavo klausimus nesuprasi ar aš baisus ar kaip ar čia merginos išrankios pasidarė ieško su pinigais mašinomis ir princo ant balto žirgo?
rasi, nesikrimsk. nebaisus Tu. nekalbink pasikelusiu ir per daug graziu. negaisk joms laiko, jei tik is mandagumo atraso. bandyk pagal liaudies isminti "pagal Jurgi ir kepure".
- Pūkis Baisuolis
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
man irgi, seniuk, neišeina, man irgi.... ;D tad ne tu vienas toks nelaimėlis ;DD čia didžioji dauguma bičų nieko nesusiranda ;DD
- Tina
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Pūkis Baisuolis пишет:man irgi, seniuk, neišeina, man irgi.... ;D tad ne tu vienas toks nelaimėlis ;DD čia didžioji dauguma bičų nieko nesusiranda ;DD
tau gi nereikia antros puses
- Pūkis Baisuolis
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Tina, tik tu taip galvoji ;DD reikia reikia, dar ir kaip reikia ;DD
- Tina
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Pūkis Baisuolis пишет:Tina, tik tu taip galvoji ;DD reikia reikia, dar ir kaip reikia ;DD
tai kad tavo zinutes ka kita sako . O mintys materializuojasi... ka pasiunti "I pasauli", ta ir gauni
- Pūkis Baisuolis
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
taip, man reikia antros pusės, bet dar labiau reikia meilužės, kad turėčiau pastovaus, reguliaraus sekso (viskas bendru sutarimu, savaime supantama), o kai tai turėsiu, galva bus šviesi ir blaivi, tada galima ir meilės paieškomis užsiimti... kvaila ieškotis meilės, moters ilgalaikiams rimtiems santykiams, kai sperma į smegenis muša
- Pūkis Baisuolis
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Tina, juk ir pati žinai, kad karštojoje linijoje vien blevyzgos, tai, kodėl bandai mane suprasti ir pažinti, remdamasi tomis blevyzgomis? ir dar... tiek kiek aš į pasaulį "siunčiau", tai jau seniai negyvas turėčiau būt ;DD
13 Ответ от Tina 2018-07-26 15:11 (2018-07-26 15:11 отредактировано Tina)
- Tina
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Pūkis Baisuolis пишет:Tina, juk ir pati žinai, kad karštojoje linijoje vien blevyzgos, tai, kodėl bandai mane suprasti ir pažinti, remdamasi tomis blevyzgomis? ir dar... tiek kiek aš į pasaulį "siunčiau", tai jau seniai negyvas turėčiau būt ;DD
Nebutinai negyvas, puki, tiesiog ir gauni ta, ko prasai Nebutinai tiesiogiai tai...bet vienokia ar kitokia forma...
14 Ответ от Pūkis Baisuolis 2018-07-26 15:15 (2018-07-26 15:16 отредактировано Pūkis Baisuolis)
- Pūkis Baisuolis
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
drisciau pasigincyti. vyras gali priversti save labai pasikeisti ir tuo padidinti sansus susirasti moteri. pvz gali pradeti sportuoti ir traukti merginas gera isvaizda ir sportiskumu; gali pasinerti i verslus ir karjera ir traukti moteris tiesiog pinigais; dar gali keisti savo vidini pasauli daug investuoti i save mokitys iskalbingumo semtis socialiniu igudziu ir panasiai. ir kazkokiam tai gyvenimo etape tu pajausi kad moterys pradejo tavimi dometis
- Antanas Patamsis
- Forumo Liūtas
- Неактивен
taip. gali prisiversti pasikeisti, bet tada nebusi savim. ar patiks taip gyventi, save apgaudinejant? kad ir kokia moteri butum prisiviliojes
- Pūkis Baisuolis
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
- Eugis
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Radęs antrąją pusę per daug nesidžiauk. Nes santykiai gali būt tokiais, kad po to tik ir norėsi būti vienas. Ypač kai draugauji su manipuliatore pas kurią daug EGO.
- Rudenė
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Žinoma, visi čia teisūs...Žiūrėkit tik savo ego, niekam nieko niekada nė su kuo, "aš pats sau geras draugas, nereikia man kitų"...Niekam nieko niekada nė už ką...
Bet...esat ne amžini...Kol jaunas, o broli, sėk pasėlio grūdus...Ar būsit laimingi...egoistai. Dovanos ir pasidalijimas duona kasdiene už stalo su šeima, artimaisiais ir kaimynais, štai raktas į laimę...
- Daiva
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Visų pirma. Vardas:Vienišas Slapyvardis:Zmogutis Gal nereikia dėti tokių "antspaudų"?
Antra. Ne čia reikia ieškot. Gal realybę išbandykit?
Сообщений с 1 по 20 из 77
Страницы 1 2 3 4 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.