61

Re: Dovanos Kalėdoms

Manau, kad mišrūs mąsto globaliai. Vyras reiškia irgi turi būti mišrus. Tai žinoma, kad tu lietuvė. Jei yra lietuvių tautybės, tai ir lietuvė. Bet klausimas, kokia dar yra tautybė. Manau, kad didžiausia tikimybė, kad ji yra.

62 (2018-10-12 19:19 отредактировано Laimute)

Valdas пишет:

Manau, kad mišrūs mąsto globaliai. Vyras reiškia irgi turi būti mišrus. Tai žinoma, kad tu lietuvė. Jei yra lietuvių tautybės, tai ir lietuvė. Bet klausimas, kokia dar yra tautybė. Manau, kad didžiausia tikimybė, kad ji yra.

geneologiniam medyje, nuo 1790 m. nerasta jokiu kitu tautu.
o vyras juk ne prie ko, jis ne gimine.

63

Bet čia jau reiktų tikrinti, apklausiant tave, kokių tautybių vyrai tau patinka, atsakymai turėtų būti tiesa, ir dar geriau - po kiekvieno maisto: pieno gaminių, vištienos ir kiaulienos. Ir būtų aišku. smile

64 (2018-10-12 19:21 отредактировано Valdas)

Tai gali būti iš dar anksčiau. Iš daug anksčiau. Ne ne prie ko. Jis išvyksta. Tu renkiesi vyrą, ne kuris gyvena LT, o kuris gyvena ne LT. Grynatautė lietuvė, manau, neabejotinai rinktųsi vyrą, kuris gyvena LT, ir gyventų LT.

65

Valdas пишет:

Tai gali būti iš dar anksčiau. Iš daug anksčiau. Ne ne prie ko. Jis išvyksta. Tu renkiesi vyrą, ne kuris gyvena LT, o kuris gyvena ne LT. Grynatautė lietuvė, manau, neabejotinai rinktųsi vyrą, kuris gyvena LT, ir gyventų LT.

manau, kad tautiskumas nera susijes su gyv. vieta. bent jau siame amziuje. kekvienas renkasi lengvesni gyvenima. tai legitim.
mastyk, mastyk...idomu, ka ismastysi big_smile
daryk isvadas

66 (2018-10-12 19:33 отредактировано Valdas)

Pavyzdžiu, aš nustačiau, kad turiu vokiečių ir žydų. Abiejų tikriausiai mažai. Žydų tikrai labai mažai, o vokiečių daugiau, bet nežinau, kiek, nes dar nesugalvojau, kaip teisingai nustatyti kiekius. Ir kartais galvoju, kad reikia gyventi Vokietijoje, JAV ar Kanadoje, ten, kur daugiausiai gyvena vokiečių kilmės, o kartais žiūriu, gal reikėtų gyventi JAV, Kanadoje, ar kurioje Europos valstybėje, kuriose procentaliai, su žydų tautybe - daug daugiau nei Lietuvoje, o gal net į Izraelį. Tai aš žinodamas savo mišrumą taip galvoju, kiti gali galvoti nežinodami. Bet tų tautybių, palyginus su lietuvių, labai mažas kiekis, todėl nežinau, ar išvyksiu gyventi iš Lietuvos. Labiausiai tikėtina, kad išvykčiau pagal vokiečių tautybę į Vokietiją arba daugiausiai vokiečių kilmės gyvenamą kurį JAV miestą. Net esu jau visus susirašęs su kiekiais bei negrų, azijiečių ir lotynų amer. kiekiais, kurie man turi būti, kaip Lietuvoje, taip ir ten - kuo mažesni. Tokia tautiinio mišrumo elgesio esmė.

Nors mano seneliai pasakytų - kad jie gryni lietuviai, ir kad aš - taip pat. Bet pagal mano patikrinimą, visą elgesio stebėseną - taip negali būti. Jie taip sako, bet jie nežino, kas buvo prieš, tarkim, 1000 metų ir nuo tada iki kol žino. Todėl tai, ką jie žino - nėra patikima.

67

Tiksliau sakant, sugalvojau, kaip nustatyti kiekius, bet nesugalvojau, kaip atskirti lietuvių ir vokiečių, kai jos abi reaguoja į kiaulieną.

68

vestum tikra studija su uzrasais. su datom, dienom, valandom, minutem...sudarydamas lenteles, tai nebutu sunkumu apskaiciuoti tuos tavo kiekius ir visas kitas ten tavo maisto sasajas.

69

Keliauja su čigonų, su totorių, su žydų. Keliauja kitur ir mišrūs su visokiomis kitomis tautybėmis.

70 (2018-10-12 19:42 отредактировано Valdas)

Apskaičiuoti galėtų būti galima ir teisingai, skaičiuojant kiekvieno maisto, nuo kurio pagal mano žinias, dauginasi kuri tauta, natūraliai suvalgomus kiekius, tarkim, per mėnesį. Pavyzdžiui, baltymų kiekius gramais, ir matytųsi, kiek procentaliai kurio maisto smegenys, organizmas reikalauja. Pavyzdžiui, kiaulienos daugiausiai, pieno gaminių mažiau, vištienos palyginus labai mažai. Jei tai teisingas būdas, tada būtų aišku, kiek yra lietuvių-vokiečių (kiauliena), kiek rusų (pieno gaminiai) ir kiek čigonų-žydų (vištiena), kurių mano žiniomis turi būti, ir kurios reprodukcine prasme reaguoja į tą maistą.

71

Valdas пишет:

Apskaičiuoti galėtų būti galima ir teisingai, skaičiuojant kiekvieno maisto, nuo kurio pagal mano žinias, dauginasi kuri tauta, natūraliai suvalgomus kiekius, tarkim, per mėnesį. Pavyzdžiui, baltymų kiekius gramais, ir matytųsi, kiek procentaliai kurio maisto smegenys, organizmas reikalauja. Pavyzdžiui, kiaulienos daugiausiai, pieno gaminių mažiau, vištienos palyginus labai mažai. Jei tai teisingas būdas, tada būtų aišku, kiek yra lietuvių-vokiečių (kiauliena), kiek rusų (pieno gaminiai) ir kiek čigonų-žydų (vištiena), kurių mano žiniomis turi būti, ir kurios reprodukcine prasme reaguoja į tą maistą.

a kaip su moterimis...juk tavo tautos irgi reaguoja i jas? o tai gausis pagal maista taip, po pagal babces kitaip...taip negerai. susigadins visa studija wink

72

Žinoma, reikės pridėti ir tai. To reikės apskritai patvirtinimui, kurios tautybės yra, o kurių nėra.

73

Valdas пишет:

Žinoma, reikės pridėti ir tai. To reikės apskritai patvirtinimui, kurios tautybės yra, o kurių nėra.

tu man i vokieti panasus...is veido bruozu

74 (2018-10-12 19:53 отредактировано Valdas)

Tai matai. Ir kiti taip sako. Vis kas nors, bendraudamas su manim, užsimena apie vokiečius. Bet pavalgius vištienos ir dalis žydaičių - labai teigiamai reaguoja, įskaitant turistes iš Izraelio, ir man jos patinka taip pat. Tik dar galutinai nenustačiau, ar paveldėjau tik iš tėčio, ar ir iš mamos. Turbūt tik iš tėčio. Tie, kurie iš mamos - ramesni. Ta žydų tautybės rūšis protingesnė.

Mano močiutei, iš kurios turėčiau būti paveldėjęs, vaikystėje pamačius vokiečius, jie labai patiko.

75

Dabar atsakyk apie save. Kurių tautybių vyrai tau seksualiai patrauklūs.

76 (2018-10-12 20:04 отредактировано Valdas)

Beje. Man būna gėda po to, kai prirašau su keiksmažodžiais ir įžeidinėju kitus, net jei jie neįsižeidžia. Tada veikia mano blogoji dalis, o kai ima veikti geroji - jai tai labai nepatinka. Bet ką padarysi, kad yra ir Bad Guy ir Good Guy tipai viename. smile

77

Laimute, prisimink, kurių tautybių vyrai tau buvo ar ir yra seksualiai patrauklūs.

78

Valdas пишет:

Laimute, prisimink, kurių tautybių vyrai tau buvo ar ir yra seksualiai patrauklūs.

eik tu, vaike...kur jau cia as be prisiminsiu...sena gi jau. nu...kiek dar apgraibom pamenu, tai lietuvaiciai azuoleliai big_smile

79

Valdas пишет:

Beje. Man būna gėda po to, kai prirašau su keiksmažodžiais ir įžeidinėju kitus, net jei jie neįsižeidžia. Tada veikia mano blogoji dalis, o kai ima veikti geroji - jai tai labai nepatinka. Bet ką padarysi, kad yra ir Bad Guy ir Good Guy tipai viename. smile

zinau. pasitaiko visiems taip.

80 (2018-10-12 20:15 отредактировано Valdas)

Baik tu kliedėti apie tuos vaikus. Tokios man - mylėjimuisi kaip tik. ;DDD Na, neprisimeni, tai neprisimeni. Bet turi būti.

Ne pasitaiko, o tai yra įgimtos rūšys. Blogiečių rūšis (galima vadinti mafijos rūšimi), geriečių rūšis. Civilių rūšis. Ne civilių rūšis (policijos, kariuomenės ir taip toliau). Kiek ko yra - tiek tai ir veikia.