Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 141 по 160 из 211
- Simonas
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Re: vaikinu dovanos merginoms
Nedovanosiu gyvenime geliu daugiau. Matosi kad panenelei tai netiko. kiek matau paneliu tai visur ir instagrame ir facebook prisimetusios. O cia net panele supyko ant galo. Kartais merginu neina suprasti ko joms reikia. Gal atsiras mano gyvenime tokia panele kuriai geles bus netik grozio zenklas bet ir kazkas daugiau.
- mrfake
- Užblokuotas
- Неактивен
Simonas пишет:Nedovanosiu gyvenime geliu daugiau. Matosi kad panenelei tai netiko. kiek matau paneliu tai visur ir instagrame ir facebook prisimetusios. O cia net panele supyko ant galo. Kartais merginu neina suprasti ko joms reikia. Gal atsiras mano gyvenime tokia panele kuriai geles bus netik grozio zenklas bet ir kazkas daugiau.
Ne tais laikais gimei. Panom nebreikia nei geliu, nei eilerasciu.
Butum padovanojes iphone ir spakliaus butu ne is kart friendzoninus o tik po dvieju savaiciu su atmazu 'mum nelemta'.
Per tas dvi savaites dar butum galejes ispyst.
- Simonas
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Sergio пишет:mrfake пишет:Simonas пишет:Nedovanosiu gyvenime geliu daugiau. Matosi kad panenelei tai netiko. kiek matau paneliu tai visur ir instagrame ir facebook prisimetusios. O cia net panele supyko ant galo. Kartais merginu neina suprasti ko joms reikia. Gal atsiras mano gyvenime tokia panele kuriai geles bus netik grozio zenklas bet ir kazkas daugiau.
Ne tais laikais gimei. Panom nebreikia nei geliu, nei eilerasciu.
Butum padovanojes iphone ir spakliaus butu ne is kart friendzoninus o tik po dvieju savaiciu su atmazu 'mum nelemta'.
Per tas dvi savaites dar butum galejes ispyst.
ir išlaižyt puteke, kai.joje jau puse miesto pabuvojo, poto pasidaryt selfiu, ir oppa, fb pamatai kad ji įdejo foto, kai ja jau kitas kepa
:DDD **** ziauriai jus cia ..
- Agnė
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Gėlių moterims galima dovanoti ir be progos, per daug nebūna ))
https://www.facebook.com/EgidijosGeles/
- Valdas
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Vaikas - rimta dovana. Visa kita - kaip žaidimai.
147 Ответ от Valdas 2017-12-14 02:41 (2017-12-14 02:54 отредактировано Skorpionas)
- Valdas
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Šiuo atveju - tai vyro dovana moteriai - tiesiogine prasme.
O jei padovanoja šuniuką ar kitą gyvūnėlį - jis nekelia rūpesčių?
Žinoma, vaikas yra abiejų dovana - sau ir vienas kitam (bei kitiems).
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Skorpionas пишет:Šiuo atveju - tai vyro dovana moteriai - tiesiogine prasme.
O jei padovanoja šuniuką ar kitą gyvūnėlį - jis nekelia rūpesčių?
Žinoma, vaikas yra abiejų dovana - sau ir vienas kitam (bei kitiems).
Visiškai pritariu.
Nuo savęs manau, kad vaikelis, naujas žmogus, yra aukščiausias gėris nuo Dievo mums žmonėms, tai mūsų buvimo esmė, kaip ir visų gyvų būtybių...
- diana
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Asmeniškai vis dažniau dovanoju merginai pramogas ir pateikiu kuo įdomiau. Paskutinį kartą dovanojau skrydį balionu, kuponą pakabinau prie mėgstamiausios suknelės ir parašiau "apsirenk kažką gražaus, išskrendam šiandien". Liko labai patenkinta, tad artimai šventei dairaus kažko ekstremalesnio. Nusižiūrėjau šuolį virvę, dovana manau įsimins ilgam (radau laisvalaikiodovanos siūlo šuolį iš 38 metro aukščio, keli draugai yra bandę, vien teigiami atsiliepimai. Aišku būtina sąlygas pasiskaityt ir svarbiausia patogiai apsirenkt. Galima ir dviems šokt, šiaip visas detales galit pasiskaityti čia https://www.laisvalaikiodovanos.lt/skrydziu-dovanos/suolis-su-virve-nuo-tilto).
- Rudenė
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Manau, kad ir merginos ar moterys irgi nustebina vaikinus dovanėlėmis. Tai taip miela, dovanoti ar gauti dovanėlę...
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
Rudenė пишет:Manau, kad ir merginos ar moterys irgi nustebina vaikinus dovanėlėmis. Tai taip miela, dovanoti ar gauti dovanėlę...
dabar tokiu merginu beveik neliko) jos tik nori kad jas lepintu ir bet kokias dovaneles net nepriima) tik prabangius daiktus ima) o jeigu padovanosi nuosirdziai pagaminta savo ranku darbo dovanele tai net neims)
- Rudenė
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Gal reikia mokėti įteikti, pakomentuoti...Vertybės, vertybės...jos turi būti panašios, norint ilgiau bendrauti...
- Deivil
- Užblokuotas
- Неактивен
Mergelei buvau konpiuterio pagalba nupieses piesini kuriame ruduo ir mes abu apsikabine. Dar sukuriau su savo muzikinės kompozicijos minimaliom ziniom melodija ramia. Ir dar eilerasti. Padariau toki skaitmenini projekta kaip video kuri ijungus viskas juoda ir girdisi medziu osimas bei pauksciu ciulbejimas, tada viskas pradeda svieseti ir pasigirsta melodija ir pilnai atsiskleidžia piešinys ant kurio užrašytas eilerastis. Kai pasibaigia melodija vėl viskas uztemsta ir osimas nustoja ir baigiasi video.
Ale patiko jai bet durna ji buvo, nebedraugaujam, paskiau piesini ikeliau i internetą dabar maciau privoge visokie zydai ir indai pilnas youtube ir kiti tinklalapiai nenurode autoriaus. Neapsimoka stengtis nebent ta moteris tavo zmona xD
- GrazinaKat
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Mano vaikinukas gimtadienio proga man nupirko kvepalus, kurių taip norėjau iš Kristiana.lt. Prie jo apie tuos kvepalus užsiminiau tik vieną kartą prieš kokius 10 mėnesių ir įsivaizduokit, įsiminė vos ne visiems metams ir, kai atėjo mano šventė, gavau tai, ko norėjau. Labiau nustebino gal ne pati dovana, o tai, kad jis taip atidžiai manęs visada klausosi ir atsimena ką sakau.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
GrazinaKat пишет:Mano vaikinukas gimtadienio proga man nupirko kvepalus, kurių taip norėjau iš Kristiana.lt. Prie jo apie tuos kvepalus užsiminiau tik vieną kartą prieš kokius 10 mėnesių ir įsivaizduokit, įsiminė vos ne visiems metams ir, kai atėjo mano šventė, gavau tai, ko norėjau. Labiau nustebino gal ne pati dovana, o tai, kad jis taip atidžiai manęs visada klausosi ir atsimena ką sakau.
reklama
- Karolis
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Kartą padovanojau gėlių ir pasakė "WTF"...tai įtariai žiūriu į gėles.
- BlackCat
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
geriausia dovana kaktusas.
- gabby
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Manau, kad ne visada svarbu yra tai, kas dovanojama. Intencija ir tai, kaip dovanojama kartais gali būt daug prasmingiau. Net mielai pateikta smulkmenėlė gali atstot vėrinius. Ne visoms, žinoma
Сообщений с 141 по 160 из 211
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.