Laimute пишет:Sulamita пишет:na, manyčiau kad 3-5 iki paskutinio (šios dienos aktualijos, negali jų ignoruoti).
Nors nuoširdžiai visiems ir visoms linkėčiau 1. kad viskas būtų viename, nes tuomet ir bus viskas stipriau, tikriau, neišbarstyta.
Tačiau gyvenimas yra gyvenimas - nuo vieno žmogaus (tavęs) nedaug kas priklauso.
Kuo daugiau, tuo sekančiam lieka mažiau. Galų gale lieka tik kruopelė. O kam įdomus vyras ar moteris, kuri(s) gali pasiūlyti tiek mažai ir yra išsibars(čiusi)tęs, bet mano, kad patirtis su KITAIS ar KITOMIS labai žavi ))
p.s. čia panašiai kaip su maisto lėkšte. kiekvienas nori kupinos ir tik jam skirtos. Na, gerai, yra bendro valgymo patiekalas. bet vis tiek - kam malonu mėgautis trupiniais...
Sulamita, kokia cia prasme "issibarscius/tes"?
atsiprašau, kad įsikišu.
drystu spėti, kad Sulamita vartodama terminą -"išsibarsčius", turi galvoje, kad apturėjus daugiau kaip vieną kartą lytinius santykius su skirtingais asmenimis, jiems atiduodi dalelę savęs, jos manymu kogero negryžtamai. nors aš kaip visada visose vietose drysčiau nesutikti ir šioje vietoje:D.
Nzn žmonės... kartais galima pasidomėti autoretetingų asmenų patirtimi, įžvalgomis. galima pamatyti, kad pasaulis yra ne vien tik juoda arba balta ir tikrai ne tik pilka, tačiau jis yra spalvotas ir gražus, ir **** kam rūpi kokios šių dienų aktualijos, dėkit ant jų skersą ir gyvenkit savo gyvenimą... nzn arba paklausykit bent kokio sindikato dainos "Tiems, kurie nieko nebijo". Aš asmeniškai šioje dainoje suprantu, kad "tie kurių bijo visi" yra pvz kažkokie nedori asmenai, kurių norėtųsi išvengti, tačiau yra tokie asmenys, kurie nieko nebijo, o nieko nebijoti tai reiškia - būti bepročiu(tačiau tokių jau nebebijos tie nedori asmenai), arba būti next level - gyventi ne sau, o vardan kažko didelesnio.
nzn kokiam levelyje esu, bet aš dažnai prisimenu, kad šitas gyvenimas skirtas ne kančių paieškoms, o tai reiškia, kad bent jau kuo mažiau prisidedant prie kančių kūrimo.
Ar šitoje svetainėje dar tebėra kas galėtų pagrystai paprieštarati senam bernui?:D kažkuom papildyti ar pataisyti? man užraukti reikalus kuriant kančią dėl dėmesio stokos? toliau diskutuosit iš to nepasiėmę nieko gero?
ok papildysiu dar pats save pritardamas, Sulomitai, kad gyventi kartu su vienu mylimu partneriu ir auginti keletą mielų vaikų - būtų šaunu...