Re: filmai karo tematika????
nutašyta.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → filmai karo tematika????
nutašyta.
gelbstint ejlini rajena girdejau geras filmas nors matyti neteko
Mačius filmų karo tematika, bet nelabai pamenu pavadinimus. "9 kuopa" berods neblogas, poto "Už priešo linijos" jei neklystu. Beje, va dabar per ltv prasideda "Priešas už vartų", o kovo 11 rodys "Smėlio generolai".
Daiva as su tavim tureciau apie ka pasneket...:D
Beje, rytoj berods per ltv rodys "Raudonasis potvynis" 21.00 val. Jei kas susidomėjo tai pasitikslinkit programoj, nes galiu blogai atsimint ką nors
Tomai, tai galim pašnekėt :-]
daug maciau bet ne visu pavadinimus atsimenu ,,karo menas"...
Tai va sakau, su pavadinimais ir man sunkiausia
taj jo...bet per kompa labai keblu sneket yra...:)
nesenei rode pet tv lb gera mine seriala ish keturiu seriju vadinasi "gromovyje vorota" tikrai lb gerai pastatytas ir suvaidintas proektas
joa daba sulei, ziurim "lost batalion" visai nieko,
fantastikos megejams ,,,sunys kariai"
Jap, Band Of Brothers tikrai labai gera serija... Retai kada darau dvd archyvus su filmais, bet sitos serijos pasidariau
"troja" geras
juodojo vanago žūtis, gal ir neblogas būtų, bet baisiai jau nuobodus, vis iki galo nepažiūriu, miegas pradeda imti. na o geriausi filmai karo tematika yra rusų statybos, bent jau mano tokia nuomonė.
Man tai labiausiai patiko zvaigzdziu karai
isviso rusu filmai patys geriausi...tiek apie kara tiek apie rusu mafija....bet uz filmus karo tema nieko geriau nera...:D
Man patinka visi filmai apie II pasaulini kara:)
nu kaip tik Tomas taip ir patinka filmai apie kara...:DDDDDD
elas bandis va kur karo tematika:)
Cia zmones apie filmus atejo pasneket o ne apie savo biografija Karoli...:D
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → filmai karo tematika????