Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1 2 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1 по 20 из 39
- Juste, 16
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Тема: Blondines - gotes
Kaip jums? Ar blondines (Kaip suprantat be juodais plaukais) Galetu buti gote? Nejaugi butinai reikia pasikeisti plauku spalva? Jeigu pvz mergaite 8-11 m. yra gote, bet jos mama neleidzia nusidazyti plaukus juodai gali buti gote???
- Vaiva
- Forumo Legenda
- Неактивен
Re: Blondines - gotes
man tai atrodo koks skirtumas kaip atrodo...manau daug zmoniu gailisi kad daze plaukus bent jau mano drauges gailisi...
- Indre, 13
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
nu man tai durnai atrodo ;D:?;\
- Gintė, 12
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
manau kad jei nori dazyti jei dazo su sampuniniu
o seip man nepetinka kai 8-11metu mergaites yra nusidazusiois plaukus kam reikia savo plaukus gadinti:-{
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Неактивен
koks skirtumas kokia ta plauku spalva. arba gotas arba ne. gotes ne tik juodai dazosi plaukus bet ir baltai. aisku rudaplaukiu gociu nesu mates, bet juodzkes ir blondines yra normalus standartas. o asmeniskai, nesivaikyk madu ir buk savim, o ne kazkokia smirdancia gote.
- Loreta, 16
- Forumo Vanagas
- Неактивен
blyn...da viena nor but, gote galvokit vaikai! jei taip nori but gote dazykis tuos plaukus, ir visus taip susigadinsi....
- Emilija, 15
- Forumo Naujokas
- Неактивен
manau kad gali juk plauku spalwa nekejcja zmogaus widau ir elgesjo...:)ane?:D
- Juste, 16
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Emilija, 15 пишет:manau kad gali juk plauku spalwa nekejcja zmogaus widau ir elgesjo...:)ane?:D
ne
- GT
- Forumo Karalius
- Неактивен
8-11 metu mergaite yra mergaite o ne jokia gote..Blemba kur jus skubat gyventi..? Kokios dar gali buti paniatijos tokiam amziui..Tevai tam ir reikalingi kad tuos issip****ejimus sugaudytu ir grieztai draustu..Nesamone kazkokia, dar papukai neissikale o jau gote..:D
- Renata, 15
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
pas mus mokykloje yra tokia blondine-gote:D
- Meilė, 14
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
manau galima karta pabuti kokia , tik nori veliau patirsi ka reiskia ja buti ir tu jiau nebenoresi arba tai bus tavo stilius
- Indre, 15
- Forumo Naujokas
- Неактивен
ech.. manot isvaizda tai viskas? gaila man jusu zmones...
- Rimante, 13
- Forumo Naujokas
- Неактивен
tai jejgu norisi buti toke tegu pabando nepatiks taj nepatiks o plauku taj nebutina dazyti nebent gali su color pulse
- Ema, 19
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
gotai tikrai neturi buti vien juodai apsirenge;] yra gociu kurios rengiasi ir rozine spalva:)
- Audra, 16
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Plaukai nėra pagrindinis stiliaus yrodymas. Yra visokių būdų atrodyti gotei turint ir šviesius plaukus. Ir be to kas ten per mergaitė 8-11 metų norinti būti gote?
- Vaida, 15
- Forumo Naujokas
- Неактивен
manau, kad gotemis ir blondinemis netampama o gimstama... na bent jau tai ne nuo plauku spalvos priklauso...
- Justė, 15
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
..et,jej liabaj koks vajkas nuores but gote,tej tadum neklaus ir mamos..wot,tik ims ir uzsirakins vonioj su juplauku dazajs..:D
- Laisvyda, 13
- Forumo Naujokas
- Неактивен
o as saves dar nelaikau didele panele bet kai matau pirmokes nusidaziusios plaukus su makijazu vaikstineja po centra su rankinuku tai man ju gaila pasidaro mano mama sako kad kai buvo swestoje klaseje dar smelio dezeje su berbemis zaisdavo o o db pirmokes kuo greciau uzaukti nori zinoma poto gailisi kaip visi kiti ka tampa bobutemis ir seneliais
Сообщений с 1 по 20 из 39
Страницы 1 2 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.